Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Arhitektura, arhitekt

Tražite arhitektu za arhitektonsko projektovanje? Imamo 16.776 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Arhitektura, arhitekt

Da li Vam je potrebna usluga iz oblasti arhitekture, arhitekta? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za dizajn interijera i interijera, urbanističko planiranje i planiranje korištenja zemljišta. Cijena dizajnera obično ovisi o rasponu usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: izmjera tlocrta objekta, troškovi transporta od strane jednog od naših 16.776 arhitekata u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto rezervirati arhitekta preko Wilio-a?
Ako planirate značajno prilagođavanje svog imanja, isplati se zapošljavati profesionalce. Od male obnove do dodatnih i potpuno novih kućanskih dizajna, najbolji će vam rezultati pomoći u postizanju obrazovanog arhitekta ili dizajnera. Stoga će se ovi projekti koristiti dugi niz godina sigurno su vam važni za dizajn. Hvala Wilio Možete pronaći stambene arhiteke i druge stručnjake koji bi mogli pogledati njihove portfelje, ocjenu i broj naloga koji su završeni. Ovo će vam pomoći da zaposlite arhiteke u vašem kvartu čiji stil volite i čiji su kupci zadovoljni svojim radom.
Moram li angažovati arhitekta?
Ako ćete napraviti građevinski rad, važno je da planovi izvlače obučenog profesionalca. Zahvaljujući tome, znate šta primite i možete biti sigurni da će zgrada biti strukturno stabilna i odbit će svim zakonima datim postupkom.
Kakva kvalifikacija treba da bude arhitekta?
Slovački arhitekt mora da je završio visoko obrazovanje sa arhitekturom inženjera naslova - Ing.Arch. Pogotovo ako se želi učiniti pod svojom imenom i odgovornošću, poput mogućnosti za procjenu statistike zgrade. Obično se dozvole upućuju na "okrugli pečat".
Koja je razlika između arhitekata i dizajnera?
Arhitekta obično sugerira kuće po narudžbi, u određeni prostor i pokušava uklopiti boju zemlje. Jednostavno da ne djelujete kao pesnicu na oku. Međutim, ako odaberete kataloški dom, možete ga prilagoditi dizajnerkom. On također ističe vaše mogućnosti napajanja i drugih važnih komponenti projekta. Dizajner se često često na narudžbi surađuje s arhitektom, a kasnije i građevinarima.
Koliko dugo traje sve dok arhitekta ne stvara prijedlog?
Ne postoji jednostavan odgovor na ovo pitanje. Prijedlog luke obično je mnogo brži od dizajna cijele nove kuće, ali i uzeti u obzir radno opterećenje arhitekte, sve potrebne revizije i sam građevinski proces.
Koliko vrijedi arhitekta?
Na Wilio-u, cijena usluga arhitekta može se kretati od 20 € / m² potrebne komunalne stolne površine. Međutim, uvijek ovisi o opsegu i poteškoćama rada.
Treba mi akreditirani arhitekt ili dizajner?
Ako se ustručavate, posegnite oboje. Sigurno će vam reći da ne samo da vam treba, ali i vama će vas pripremiti vaš citat. Prije usvajanja ponude i potpisivanja ugovora, ne zaboravite da potvrdite da odabrani dobavljač ima potrebne kvalifikacije i ovlaštenja.
Šta arhitekti rade?
Ako planirate izgraditi novu kuću, rekonstruirati nekretninu, dodajte marinu ili davati svoj vrt novi život, trebali biste razgovarati s arhitektima ili dizajrenom prije nego što možete unajmiti graditelj ili vrtlar. Pored kreiranja plana za vaš projekt, arhitekti se takođe mogu pobrinuti za opće vijeće i drugu papirologiju koja će biti potrebna. Prije nego što obnovite saradnju, provjerite je li dio usluge koju plaćate. Iskusni arhitekt može vam pomoći da olakšate cijeli projekt, a ne samo građevinske dozvole, već i upravljanje projektima cijele zgrade i pronalaženje građevinara i drugih stručnjaka i drugih profesionalaca.
Šta arhitekti rade?
Arhitekti
Arhitekti ne samo da stvaraju kućne planove, vikend vikendicu ili garažu, već i pomažu u svim relevantnim dozvolama. Možete pronaći da neki arhitekti imaju specijalizirano područje ili stil, dok drugi arhitekti nude općenitije usluge. Provjera njihovih profila pružit će vam ideju o radu koji su radili na sličnim projektima. Dizalatori. Ovisno o vašem projektu, možete pronaći da je dizajner pogodniji za vas. Dizajneri stvaraju tehničke crteže koje možete proći pored graditelja sa kojim ćete raditi.
Dizalatori.
Ovisno o vašem projektu, možete pronaći da je dizajner pogodniji za vas. Dizajneri stvaraju tehničke crteže koje možete proći pored graditelja sa kojim ćete raditi.
Vrtni arhitekti.
Ako idete u ukupni red svoje imanje, ne zaboravite vrt. Vrtni arhitekt pomoći će vam da izvučete iz maksimalnog prostora i ovog prijedloga koji ne bi mogli pripremiti druge dizajnere ili arhitekte za vas. Pored jednostavnih stvari poput dodavanja cvijetnih kreveta i oživljavajući vaš travnjak, vrtni arhitekt može povećati vrijednost vašeg imanja pomoću palube na terasi, podržati zidove ili bazen po vašoj želji za uključivanjem i budžet.