Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Auto servis

Tražite automehaničara za autoservis? Imamo 3.204 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Auto servis

Da li vam je potreban auto servis? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamjenu ulja, guma, zamjenu i popravku vjetrobranskog stakla. Cijena popravke automobila najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: servisni pregled, ulje, ljetne i zimske gume koje pruža jedan od naših 3.204 servisera u kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Automehanika su obično odgovorna za brojne radove iz autorskih automobila, do različitih popravaka. Napišite u zadatku što je moguće moguće opis onoga što radite za izvođenje i u kojoj mjeri da biste točno shvatili kakva je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
Sa kojim redovnim popravcima automobila može li pomoćna mehanička pomoć?

Zamjena ulja i filtra
Zamena ulja, filtera za ulje, filter za gorivo i filter za vazduh od suštinskog su značaja za glatki rad vozila. Takođe osigurava ekonomičnija operacija i manju potrošnju goriva u odnosu na začepljen i zagađeni filter. To je jedan od najvažnijih dijelova regularnog servisa vozila.
Mala servisna emisija
Male servisne emisije uključuju razmjenu ulja i filtera; Kontrola tijela i šasije; Dodavanje svih tekućina u motoru, uključujući tečnosti u perilice, tekućine kočnice, rashladne tekućine i kontrolu dodatnih 35 ključnih komponenti poput svjetla, gume i kočnice. Većina mehaničara napreduje prema uputama proizvođača i preporučuje bilo koji drugi radovi koji automobil može trebati automobil u odnosu na vašu vrstu i starost.
Odlična usluga
Velika usluga pruža sve usluge koje su dio male servisnog turneje, dok uključuje i kontrolu od 15 do 30 komponenti vozila, uključujući, na primjer, osovinu kontrolu, kontrolnu kontrolu, amortizere, pumpe, vazduh Kontrola kruga za kondicioniranje i drugi.
Popravci, razmjena i održavanje
Bilo da se radi o razmjeni potrošnih materijala poput ulja, filtera, svijeća ili istrošenih kočnih jastučića. Ostali redovni akti uključuju čišćenje i dezinfekciju klima uređaja ili zamjenu brisača. Iskusni auto mehaničar pobrinut će se za vaš automobil da bi bio u dobrom radnom stanju, sigurno i ispuniti standarde tehničkog inspekcije TK i EK kontrole emisije.
Ispravljanje stakla, karoserije i unutrašnjosti
Ako na tijelu postoji pukotina ili oštećena boja, na prednjem staklu, najkraće je oštećeno da se učini što je prije moguće. U slučaju oštećene obloge ili unutarnje plastike, posebno estetskih oštećenja koji se mogu obaviti kasnije.
Održavanje kotača i gume
Geometrija i kotač balansiraju da li je kvaliteta guma za ljetno i zimu ključna za sigurnu vožnju, kočenje i optimalne performanse vozila u pokretu.
Često Postavljena Pitanja

Zašto pretražiti auto uslugu u Wilio?
Bilo da vam treba redovna servisna obilazak automobila, gazišta, geometrije ili više popravka, naći ćete auto mehaničara koji to može podnijeti. Provjerava vaš automobil, dijagnosticira problem i izvrši potrebne popravke i razmjene. Samo unesite potražnju i pričekajte citat. Bez obzira na marku i model vašeg automobila, pomoći ćemo vam da pronađete mehaničku ili automobilsku uslugu koju vam daju automobil u prvoklasnoj državi. Ako je vaše vozilo potrebna normalna usluga ili popravak Wilio da bi vam pomogli da pronađete stručnjake u kojima se možete osloniti na to, učinit će dobar posao po dobri cijeni.
Koji najčešći problemi sa mojim automobilom Mi Automechanik pomaže u rješavanju?
Najčešći problemi s problemima uključuju poremećaje motora, elektroniku ili nedostatke ili popravak manjih oštećenja tijela vozila. Da biste osigurali svoju sigurnost i spriječili moguće probleme sa cestama, morate napraviti redovnu inspekciju servisa najmanje svake godine i napravite potrebne popravke čim primijetite problem.
Koliko dugo traje popravak automobila?
Koliko će popravak ovisiti o tome kako kritični poremećaji i koliko komponenti vozila treba zamijeniti ili popraviti. Općenito, većina normalnih popravka automobila može se izvesti u jednom danu - od kontrole i dijagnostike za popravak ili zamjenu. Međutim, u slučaju zamjenskih dijelova, vrijeme popravka može se popraviti isporukom zamjenskog dijela. Prikladan automobil mehaničar će učiniti, sve da vas vrati na put, ali sigurnost ostaje uvek najveći prioritet, tako da rad ne pokazuje na štetu kvalitete.
Koliko dugo se održava inspekcija servisa?
Uslužni tur iz automobila može se uzimati u prosjeku 1-2 sata. Ako su potrebne i popravke izvan normalne usluge, može trajati duže.
Kako mogu pronaći pouzdanu automobilsku uslugu ili automobilsku mehaničaru u vašem kvartu?
Wilio će vam pomoći da pronađete automobilsku uslugu u vašem kvartu koja može riješiti vaš problem. Samo unesite zahtjev i dogovorite se o roku i cijeni.
Zašto se slažete sa automobilom putem Wilio-a?
Redovna usluga automobila potrebna je za vožnju pouzdano i sigurno. Korištenje Wilio-a, možete pronaći mehaničara s potrebnim vještinama, iskustvom i opremom. Jednostavno uporedite različite ponude i odaberite najbolje. Wilio je najbrži i najlakši način da pronađete pouzdan automobil u kvartu.
Koliko često je potrebna usluga automobila?
U pravilu je automobil završio uslužnu inspekciju svakih 12 mjeseci (15.000 km ili 30.000 KM), ovisno o preporukama proizvođača i vrsti motora.
Demonstracija

Demonstracije realizacije naših pružatelja usluga

Auto servis
Rejhan T.
Auto servis
Rejhan O.
Auto servis
Adelais Y.
Auto servis
Enis M.
Auto servis
Ismet A.
Auto servis
Sejad K.
Auto servis
Mensur Z.
Auto servis
Ismet B.