Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Bravar

Tražite bravara za popravku, zamjenu brave? Imamo 19.324 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Bravar

Trebate li bravarsku uslugu? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za otvaranje vrata, otvaranje automobila, zamjenu brava, bravarske radove. Cijena ključnih usluga obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: odlazak van definisanog područja, cijena nove brave, izrada rezervnih ključeva od strane nekog od naših 19.324 bravara u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Često Postavljena Pitanja

Zašto rezervirate Bravar kroz Wilio?
Rad koji se odnosi na zaključavanje neizbježno je hitna stvar. Da li ste se sačinjavali u svojoj kući ili razlogu za razmjenu Chateau-a, vjerovatno ćete željeti da posao što prije shvatite. To može dovesti mnoge činjenici da su jednostavno prvi bravar koji će biti dostupni. Ova hitnost može uzrokovati da kaže posao da pređe. Za one koji trebaju pomoći bravaru, nudi Wilio Gold srednji put između brzine i cijene. Wilio je internetska platforma koja kombinira profesionalce (npr. Bravari) s pojedinim kupcima ili organizacijama trebaju pružanje usluga. Pronalaženje kvalitetnog bravara po razumnoj cijeni nikada nije bilo lakše. Sve što trebate učiniti je ući na Wilio web stranicu ili mobilnu aplikaciju koja morate učiniti i čekati ponude od pružatelja usluga pomoću Wilio platforme. Primit ćete pregled i preglede svakog bravarske i besplatne ponude koje ćete dobiti nisu obavezujuće. Čitav proces može potrajati samo nekoliko minuta! Vaša situacija zaključavanja može biti hitna, ali to ne znači da biste se trebali pripremiti. Sa Wilio-om možete riješiti probleme sa zaključavanjem jeftinim, brzo i smiješeći se.
Koje su uobičajene usluge brava?
Uobičajene bravarne usluge uključuju branje (demontaža) brave, popravak i razmjenu Chateau u stambenim kućama ili automobilskim vratima. Međutim, oni mogu dizajnirati i sigurne sustave zaključavanja (uključujući elektroničke ulazne sustave) i obavljaju sigurnosne revizije stambenih i poslovnih zgrada.
Može li bravar otvoriti / otključati bilo koju bravu?
To će ovisiti o samim bravama i instrumentima koji imaju određeni lockmat. Iako se mnoge standardne brave mogu odabrati brzo i lako, ponekad je brava stara ili tako sofisticirana da je brži dvorac za bušenje i razbijanje mehanizma za pristup kući.
Šta treba učiniti ako izlazite iz svoje kuće?
Jeste li radili vrata kući ili stanu? Jeste li dobili kuću / stan? Posjetite Wilio i unesite da vam je potreban dostupni bravar. Lokalni bravar također će vam se svidjeti i koristiti pravi alat brzo i sigurno doći do kuće / stana, uz minimalnu štetu na imovini.
Što se događa kada naručite bravar kroz Wilio?
Kada se Wilio platforma dogovori o početnoj cijeni i detaljima rada, vaš mobilni bravar posjeti vaš dom ili automobil kako bi procijenili bravu, a zatim obavljaju rad. Ako postoje neočekivani problemi, vaš bravar će predložiti metodu popravka nakon što je procijenilo situaciju i potvrdio konačni citat.
Koliko vrijedi brava?
Prosječni trošak usluge bravarske usluge je oko 50EUR; Međutim, cijena će ovisiti o složenosti rada i od toga da li je potrebno montirati nove brave. Automobilski bravarski rad može koštati više.
Usluge

Šta uključuje naš bravar?
Iako Bravari često koriste u vanrednim situacijama, možete naručiti brave i druge vrste brava vezanih za brave. Ovdje navodimo različite zadatke koje možete naručiti bravaru.
Bravar za hitne slučajeve
Bravari za hitne slučajeve dostupni su u kratkom vremenu i često rade izvan standardnih radnog vremena. U idealnom slučaju, želite da nađete u svom okruženju bravara da biste došli do vas što je brže moguće i smanjiti vrijeme čekanja. Bravar za hitne slučajeve prvo će pokušati demontirati vaše brave i veziva (oni služe sigurnost vrata) da se vrati u vaš dom. Ako ne-nasilne metode ne uspiju, mnoge otkrivene brave mogu se otvoriti bušenjem zaključavanja s naknadnom trenutnom instalacijom novog da bi zadržali svoj dom.
Popravak oštećenih dvorca
Brave i ključevi ne rade zauvijek, koristeći njihovo trošenje i oštećenje, mogu se čak i slomiti. Lockman vam može pomoći u Chateau na vašim ulaznim vratima, vratima automobila, garažom, poštanskim sandučićem i unutrašnjim vratima koje vode u sobe (čak i na prozorima i kliznim vratima). Greška (oštećena) brava ili će je ispraviti ili zamijeniti za novu. Zapamtite da redovne brave za Chateau produžavaju svoj životni vijek i najbolje je prevencija.
Ugradnja dvorca.
Ako parite nova vrata, slomljena (oštećena) zaključavanje ili niste sigurni da je vaš trenutni sigurnosni sustav dovoljan, možda ćete morati instalirati novu bravu. Dobra je ideja da li ste izgubili ključeve ili nemate pregled ko ima pristup vašem domu. Pronađite svoju okolinu putem Wilio Bravari za otvaranje u nuždi i instaliranje poboljšanog sigurnosnog sistema. Ne zaboravite naznačiti koju vrstu zaključavanja morate montirati, imate li zaključavanje koju imate ili ako trebate pružiti bravar.
Auto bravar
Ako ćete oštetiti ili izgubiti ključ automobila ili ga zaključati u automobilu, možete unajmiti (narediti) automobilsku bravar. Oni će vam pomoći da otključate automobil i dođete do zaključanog ključa ili zamijenite bravu za novu. Auto Bravari takođe mogu pomoći u instaliranju brava za automobile, pričvršćivanje ručica vrata i svijeće za paljenje automobila.