Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Čuvanje djeteta

Tražite li čuvanje djece? Imamo 3.752 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Čuvanje djeteta

Trebate li usluge čuvanja djece? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za dugotrajnu brigu o djeci, kratke i sporadične aktivnosti brige o djeci. Troškovi čuvanja djece i brige o djeci obično zavise od opsega usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: pratnja djece u školu i obilaske, troškovi prijevoza koje osigurava jedan od naših 3.752 njegovatelja u kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto pronaći lokalnu bebicu preko Wilio-a?
Želite pronaći bebicu u vašoj blizini kako biste pomogli u razvoju funkcija vaše djece? Mnoge porodice saznaju da je pomaganje nanny ili au par sjajnom alternativom tradicionalnim uslugama brige o djeci. Nanny ne samo da pojedinca ne samo pružaju svoju djecu kod kuće, ali ako imate više djeteta, može biti efikasnije koštati. Kada nađete dadilju u vašoj okolini koja savršeno odgovara potrebama vaše porodice, uživat ćete u fleksibilnijem načinu života, bilo da vam treba dijete jedan dan ili pet dana u sedmici. Najjednostavniji ste da je dadilju u vašoj okolini u Wilio-u. Zahvaljujući našem transparentnom sistemu za procjenu i kontrolu, lako možete usporediti najbolje lokalne babysakere kako biste bili sigurni da možete pronaći pouzdanog, vjerodostojnog i profesionalnog njegovatelja za svoju djecu.
Kako mogu naći dobro dijete?
Prijatelji i porodični preporuke su zajednički načini pronalaska dobrog djevojaka. Nažalost, vaše mogućnosti mogu ograničiti vaše lične kontakte. Wilio nudi rješenje sa visokim kontaktima u vašem kvartu. Kroz našim transparentnim sistemom za ocjenjivanje možete odlučiti ko će najbolje uskladiti potrebe vaše porodice.
Kakvu kvalifikaciju trebate biti dadilja?
Dječici moraju imati najmanje 18 godina i moraju imati odgovarajuće kvalifikacije. Ovi zahtjevi uključuju potvrde o prvoj pomoći i CPR ili provjeravanje s djecom. I šta više, Festeri trebaju certifikat III, diploma ili nastavne kvalifikacije. Inače, postroje bi trebale raditi na dobivanju relevantnih kvalifikacija.
Nugting vs. Dnevna njega: Da li je jeftinije imati bebicu?
Razlika za jaz i svakodnevnu njegu kao u pristupu i uključeni. Babica je mnogo skuplja od dnevne djece. Ako vam je teško platiti stope za svakodnevnu djecu, zapošljavanje bebe biće još teže. Međutim, njegovatelj može pružiti individualnu i sveobuhvatniju djecu. Pošaljite svoj zahtjev za pronalaženje odgovarajućeg bebica u Wilio-u. Možete pronaći dobre njegovatelje koji može raditi sa vašim budžetom.
Koja je razlika između stražnjeg i au para?
Foster i Au Pair variraju u radu u kertridžju i u iskustvu. AU par su mladi ljudi (18 - 30 godina) Ko odlazi u inostranstvo žive sa porodicom za koju rade na učenju kulture u zamjenu za brigu o djeci. Šta više, a pari djeluje maksimalni broj sati sedmično. Oni takođe primaju ručni iz porodice domaćina. Suprotno tome, rast dobiva platu kao zaposlenost jedni drugima. Njihovo radno vrijeme je fleksibilno prema porodičnim zahtjevima i reguliše zakon o radu.
Obavljate tijela kućanskih poslova?
Petometri čine kućne poslove povezane sa djecom. Ovi osnovni kućni poslovi uključuju čišćenje i organizaciju dječjih soba i igrališta. Usluge Natraže su fleksibilne s vašim porodičnim potrebama. Ako vam je potrebna dodatna pomoć u domaćinstvu, ovaj detalj možete staviti na svoj Wilio listu.
Da li da pružim prehrani za vašu bebinitar?
Pružanje hrane za njegovatelja nije obavezno. Međutim, ne zaboravite da pomirite očekivanja sa svojim dadiljama prije nego što dođe na posao. Neke porodice nude ugostiteljstvo za svoje čuvanje bela, dok ostale bebe osiguravaju ugostiteljstvo. Pružanje ugostiteljstva ovisi o vama i vašoj dadici.
Usluge
Šta uključuje profesionalnu sestrinsku službu?
Petometri su posvećeni mnogim zadacima vezanim za vašu djecu. Šta više, potomstvo može pomoći u laganim domaćim zadacima. Profesionalno sestrinstvo ne može vas koštati čitav imanje. Naša platforma vam omogućava da provjerite cijene i recenzije da biste pronašli nekoga kome možete vjerovati. Evo nekoliko zadataka sa kojima potomstvo može pomoći:
Dječji
Glavni zadatak vaše babysittere je briga za svoju djecu, osiguravajući njihovu sigurnost i brigu o svojim osnovnim potrebama. Zadaci za brigu o djeci uključuju hranjenje, kupanje, žigosanje i skladištenje djeteta u krevet. U pripremi Za sve situacije, mnogi njegovatelji treninga prve pomoći i CPR prolaze. Iskusna bebica također će znati da li ima roditelja ili biranje 112 u slučaju nužde.
prevoz
Pouzdana bebica može odvesti vašu djecu u školu i pokupiti ih kasnije tokom dana. Šta više, vaša bebica može ići sa djetetom na vannastavnim aktivnostima. Ove aktivnosti uključuju satove plivanja, muzike i igara. Vatra kroz Wilio Babysitter u vašem kvartu i pronađite nekoga ko zna u vašoj zajednici.
Priprema hrane
Nemate vremena za kuhanje ili kupovinu? Bez straha. Čuvar čuvara Da bi vaše dijete pripremilo zdrave obroke, grickalice i pakete za ručak. Ako vam treba čuvanje bebice za pomoć sa hranom i drugim zadacima, navedite ovu potrebu na vašoj listi Wilio. Takođe ukazuju na postavke, alergije ili posebne prehrambene potrebe. Ovaj detalj pomaže vašoj bebilitoru pripremi obroke po potrebi.
Razvoj
Babysitter može pomoći razviti učenjem i svakodnevnim dječjim vještinama. Možete se prijaviti za dadilju koja je proučavala razvoj djece. Neke je bebe naučile raditi sa određenom starosnoj grupi. Na primjer, druga babyiers mogu ponuditi osnovno podučavanje.
Jednostavan domaći zadatak
Foster takođe može pomoći u laganom domaćem radu. Ovi radovi uključuju igračke za ugradnju, sklopivu odjeću i čišćenje kuće. Što više, čuvanje djece može dezinficirati igračke, čišćenje površina za igru, sterilizirati boce i obavljati mnoge druge aktivnosti. Uobičajeni zadaci čuvanja čuvanja djece povezani su s djecom i čišćenje nereda koji će rasti.