Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Frizerski salon, brijačnica

Tražite frizera? Imamo 1.022 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.812 registrovani profesionalci
87.889 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Frizerski salon, brijačnica

Trebate li frizersku uslugu? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce za oblikovanje frizure za dame i gospodu, za oblikovanje brade za muškarce. Cijena frizerskih i frizerskih usluga najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta i profesionalna kozmetika koju pruža jedan od naših 1.022 frizera u kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.812 registrovani profesionalci
87.889 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje u posetu frizeru ili frizeru?
Najbrži i najlakši način za postizanje svjetla i fluffne frizure je puštanje vaših stručnjaka za kosu. Da li želite da izgledate dobro na događaju približavanja ili na velikom datumu ili želite da poboljšate svoj stil, profesionalni frizeri pomoći će vam da se osjećate samouvjereno i najbolje izgledate. Prema vašim posebnim potrebama, stilisti vam mogu pružiti širok spektar podešavanja kose koja uključuju:
Kućne usluge za savršenu uređivanje kose
Zašto umjesto rezervacije sastanka u salonu zapošljavajte stilista za uređivanje kose kod kuće? Nećete se morati brinuti za parkiranje, zabrinjavajući se o odgodu ili uzimati dugi period čekanja. Samo postavite vrijeme i datum i vaši stilisti dolaze direktno na vaša vrata. Zahvaljujući dosta vremena i prostora moći će donijeti svoje iskustvo sa pranjem i dlakavom kosom do savršenstva. Koristeći visokokvalitetne vještine kose i stila, frizer će oprati kosu i prilagoditi se tačno na stilu po vašem izboru. Stylist može urediti vašu kosu na različite načine, doći će na glavu razne frizure iz fine kaskadne kovrče do rastvorljivih valova plaže i pružit će vam toliko potrebne samopoštovanje. Da biste napravili wellness dan u prebivalištu, na našoj platformi nalazit ćete i COSMES specijalizirane za njegu noktiju koja se ne mogu samo rezati ili rezati, već i polirati prilagođavanje tako da se osjećate u dragom profesionalnom salonu.
Rezovi i ukrasi
Da li vam smetate da ste cekali završeci? U vašem području postoji mnogo stilista koji mogu savršena reza kose. Prije styling frizera, oštećeni kraj ili kosa sječe željeni stil i oblik. Postići ćete svoju kosu zdravo. Naši stilisti pomoći će vašoj kosi da ostane glatka i svilenkasta. Zar ne režete ili uređujete rez zbog nadolazećeg turističkog događaja ili druge prilike? Također ćemo vam pomoći da pronađete iskusne fotografe koji prave profesionalne fotografije kako biste mogli slaviti i opustiti se bez brige i opuštanja.
Bojanje kose
Dyeing za dlake više se više ne bavi ženama, ali muškarci vole promijeniti boju kose ili mrljati sivu. Ako želite obojiti kosu, također je poželjnija kod kuće da povjeri ovu aktivnost u ruke profesionalnih frizera. Pored toga možete urediti rezanje kose prije boje, oni miješaju nijanse boja kako želite. U udobnosti kuće, frizeri na kosi će povući guste šarene merme. Ako unaprijed naručite frizerski salon, možete se obratiti novom stilu s njim putem fotografija. Prije bojenja, nije potrebno oprati, baš naprotiv, nekoliko dana se preporučuje da napustite kosu. Dužina boja ovisi o tačnosti frizure, cijeli proces traje između 1,5 sata. - 3 sata. U slučaju da želite obojiti dodatnu frizuru, morate rezervirati više vremena.
Često Postavljena Pitanja
Zašto naručujete frizersku uslugu putem Wilio-a?
Želite li promijeniti svoj izgled? Poboljšajte svoj izgled pomoću frizerskih saloga ili frizerskih saloga. Možete zaboraviti poteškoće sa hodanjem do salona i jednostavno se udobno opustite kod kuće dok se vaša kosa tretira talentovanim frizerom. Lagana, udobna i usluga bez problema samo je jedna od prednosti! Prije rezervacije stilista, naša platforma omogućit će vam pregledati profile stručnjaka, usporedbu - komentar Readience Recenzire za otkrivanje Šta drugi ljudi razgovaraju sa svojim uslugama. Recenzije Pišem kupce poput vas, pa zahvaljujući njima možete osigurati da zaposlite jedan od najboljih ocijenjenih stilista u vašem željenom području. Bez obzira da li odaberete potamljene valove, slatke kovrče ili elegantne, impresivne frizure, naši talentovani stilisti mogu raditi sa vašim specifičnim vrstom kose i raznim kosu i stvoriti novi izgled koji možete ponosno pohvaliti. Pa šta čekate? Kliknite gumb "Enter Potražite" i pronađite vam najbolju uslugu za uređivanje ili njegu kose koja se nalazi u vašem kvartu!
Koliko dugo se unaprijed rezerviram frizer ili frizersku službu?
Idealna rezervacija je unaprijed. Kao rezultat toga, možete poslati fotografije željenog izgleda odabranog stila i pitati ga o savjetima prije nego što ga popravite za novi stil. Ako trebate rezervirati datum odmah, nema problema. Pomoći ćemo vam da pronađete stilista u blizini vaše okoline koji vam mogu oprati kosu, osušiti i uređivati ​​istog dana ili u pravu sljedećeg dana.
Da li moram oprati kosu prije nego što posjetim frizersku profesionalcu?
Ne, nemate kosu da se opere prije dogovorenog sastanka. Njega kose obično počinje sa kosom s šamponom, tako da možete samo pričekati da stig Naš cilj je pružiti kompletne usluge koje možete računati, tako da nećete morati dugo tražiti ako vam treba stručnjak za pranje i uređivanje kose iz svoje okoline.
Koliko dugo treba frizer redovno podešavanje kose?
Lako podešavanje kose obično traje 45 minuta do sat vremena. Međutim, moguće je da će frizerski salon treba smanjiti prije konačnog prilagođavanja, eventualno izvesti i drugu intervenciju u osvetu kose. Bojanje kose ili tretmani za balansiranje keratinskih dlaka potrajat će do dva do tri sata, ovisno o dužini i zapremi vaše kose.
Koliko često trebam naručiti frizersku službu?
Sve ovisi o vašim postavkama, vrsti kose i zapremine vaše kose. Najbolje je ako svoju kosu ostavite jednom mjesečno da podesite stručnjaka, pogotovo ako želite zadržati svoj trenutni izgled svoje kose i zadržati ih što je moguće zdravije. Međutim, budite oprezni da ga ne pritisnete previše česte modifikacije keratina također mogu dovesti do suve i lomljene kose.
Da li je proširena kosa nadoknadila?
Proširena kosa može biti uravnotežena samo ako je produžetak ljudske kose, a ne sintetički. Jer ljudska proširenja rade kao prirodna kosa najbolja je za poduzimanje preventivnih mjera prije njihove naknade. Koristite sitne šampone bez sulfata i drugih hemikalija i ne koristite previše termičkih podešavanja. Prekomjerna toplina može prouzrokovati sušenje i svjetlinu koja dugoročno može oštetiti vaše dugoročne krajeve.