Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Građevinski radovi

Tražite građevinara za građevinske radove? Imamo 28.837 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.338 registrovani profesionalci

85.380 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Građevinski radovi

Potrebna Vam je usluga iz oblasti građevinskih radova? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rekonstrukcije, rušenje i zidanje, iznajmljivanje građevinskih mašina. Cijena radova potrebnih za izgradnju obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: polaganje podova, gips i lopatice, farbanje, gips kartonski radovi, popločavanje, odvoz građevinskog otpada koje će Vam pružiti jedan od naših 28.837 građevinara u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene

32.338 registrovani profesionalci

85.380 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Često Postavljena Pitanja

Zašto pronaći izgradnju / graditelju preko wilio-a?
Kvalificirani građevinski dobavljač / struktura ključna je za svaki novi građevinski projekt u vašem domu ili uredu. Zgrade rade s različitim alatima i instalacijama za izgradnju, instaliranje ili obnovu opreme oko unutrašnjih ili vanjskih životnih prostora. Uz profesionalnu lokalnu strukturu možete biti sigurni da dobijete pravu pomoć u pravo vrijeme i s velikim rezultatom. Bilo da planirate veliki ili mali projekt, Wilio ima iskusnog graditelja u vašem kvartu koji vam može pomoći. Jednostavno unesite svoju ulogu u Wilio, obratit ćete se lokalnim zgradama, a zatim odaberite najboljeg graditelja da će vam rad realizirati.
Šta zbraju rade?
Ovisno o njihovom iskustvu i kvalifikacijama može pružiti profesionalno planiranje, nadzor izgradnje i provođenje rada u različitim građevinskim projektima, ovisno o njihovom iskustvu i kvalifikacijama. Mnogi građevinari pomažu u izgradnji ili obnovu kuća, dok se drugi fokusiraju na vanjske zgrade kao što su skloništa, terase i prilaz ili fasade.
Da li treba imati karticu ili licencu?
Većina građevinara završila je naukovanje s praksom na terenu; Međutim, to nije stanje za zgradu. Za neke odabrane strukturne profesije su potrebne srednje škole i univerziteta, poput izgradnje vodećeg ili dizajnera. Najbolja posjetnica su reference prethodnih građevinskih radova / radova. Kada se bave građevinskim radovima preko Wilio-a, preživljavaju u radnicima na zahtjev.
Usluge

Šta uključuje građevinske usluge?
Većina građevinara ima iskustva s radom (implementacija) različitih vrsta projekata, koristeći alate i materijale, iako su neki specijalizirani za pružanje određene vrste građevinskih radova ili vrstu zgrada. Najčešće građevinske usluge uključuju:
Nove zgrade i obnove
Da li planirate novu izlazu ili obnovu u postojećem prostoru za razvoj planova i njihove primjene u praksi, trebat će vam profesionalna zgrada. Na početku svakog većeg građevinskog projekta postoji projektna dokumentacija zgrade koja definira šta i koji materijal treba izgraditi. Dizajn uključuje crtanje predmeta i planove u vaga s detaljima koji će zatim olakšati provedbu građevinskog projekta. Najpopularnije vrste obnova i instalacijskih projekata uključuju obnove kuhinje, kupatilo i promjenu domaćih rješenja za domaćinstvo. Ako vam je potrebno rušenje (rad za rušenje), vaša zgrada može vam pomoći da organizujete rad i nadgledate postupak prije početka izgradnje ili obnove. Vaša struktura pratiće planove za naručivanje, mjerenje i ugradnju svih materijala i sarađivat će s drugim dobavljačima (strukture) za sastavljanje i završetak projekta.
Vanjske zgrade
Želite uljepšati svoje vanjsko okruženje, izgraditi sklonište ili zimski vrt? Građevišće mogu pomoći u vanjskim građevinskim projektima kao što su ugradnja skloništa, ugradnja sjećanja ili čak oporavljenih bazena. Takođe mogu pomoći u ugradnji terasa ili pergole. Vaš dobavljač izgradnje može pomoći u svim procesima, od dizajna, odabira i naručivanja materijala za beton i ugradnju i strukture. Konačno, možete precizno podesiti detalje i vanjski dizajn kao što su malter ili fasada. Iskusni graditelji će procijeniti detalje kao što su lokalna pravila, propisi i specifičnosti kako biste bili sigurni da vaša zgrada ispunjava sve potrebne kriterije i pravilno će služiti vaš cilj.
Prilazi
Trebate li izgraditi pristupni put? Vaša zgrada može vam pomoći da izgradite novi prilaz sa betona, iz asfaltiranja popločavanja ili popravljanja postojeće površine prilaznog puta. Prije nego što naručite potrebne materijale, preporučit ćete najbolji dodatni materijali da biste dobili željeni dizajn i funkcionalnost. Pripremite uravnoteženu površinu, zbijeno tlo ispod staze, okretne ivice ceste, proizvode ili naručite betonu i betonsku površinu da biste glatki i sipali. Zgrada će čekati nekoliko tjedana, dok beton potpuno liječi i tada će napraviti konačni cilj.
Demonstracija

Demonstracije realizacije naših pružatelja usluga

Zidanje, zidar
Muharem K.
Zidanje, zidar
Ejub F.
Zidanje, zidar
Ganib E.
Zidanje, zidar
Ganib L.
Zidanje, zidar
Edhem N.
Zidanje, zidar
Sejad Y.