Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Grafika i dizajn

Tražite grafiku za dizajn i grafički rad? Imamo 2.904 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.701 registrovani profesionalci
87.679 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Grafika i dizajn

Potrebna Vam je usluga iz oblasti dizajna i grafičkih radova? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za prilagođene grafičke dizajne, uređivanje postojeće grafike, kreiranje priručnika za dizajn. Cijena grafičkog dizajna obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: uključivanje komentara, dodatne konsultacije koje pruža jedan od naših 2.904 dizajnera i grafičkih dizajnera u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.701 registrovani profesionalci
87.679 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje uslugu grafičkog dizajna?
Grafički dizajneri mogu pomoći profesionalnom prezentaciji vas i vašeg poslovanja. Vaš grafički dizajner može raditi s vama na različitim ugovorima, od stvaranja marki i umjetničkih djela do grafike i oglašavanja na društvenim mrežama. Možete očekivati ​​usluge od najčešćih:
Brendiranje.
Da li započinjete s novim poslovanjem ili vam trebaju vaš postojeći brend osvježenja, važno je izgraditi zaštitni znak koji će se svidjeti vašoj ciljanoj publici. Sa nezavisnom grafikom razgovarat ćete o viziji vašeg poslovanja zajedno sa publikom, ciljnim grupama, bojama boja, slovima, slikama i stilovama. Oni će pokriti niz vizualnih zadataka koji se odnose na brendiranje, poput dizajna brenda i dizajna logotipa, a može stvoriti upute marke koja će vam pomoći da stvorite dosljedan izgled u budućnosti.
Grafika društvenih medija
Mnoga besplatna stopa stopala specijalizirana je za stvaranje grafike za internetske sadržaje, poput stvaranja zabave za društvene medije, grafiku za vašu web stranicu i za blogove. Vaš grafički dizajner upoznat je sa vašim robnim smjernicama, primjerima stilova koje vam se sviđaju, navodite vas za koje vam je internetske kanale potrebna grafika. Zatim, koristeći programe kao što su Adobe Photoshop i Adobe Indesign realizira visokokvalitetnu grafiku koju možete koristiti putem interneta. Većina grafičkih dizajnera broji se sa najmanje jednom okruglom revizijom, dakle, da ne daju povratne informacije ako originalni prijedlog nije u potpunosti prema vašoj želji. Konačni grafički proizvod obično je u JPEG ili PNG formatu.
Grafika za promociju pomoću tiskane materije
Potrebna vam je grafika i promotivni dizajn materijala poput brošure, letaka, posjetnica, postera ili čak pakiranja proizvoda? Besplatni grafički dizajner za noge pripremit će dizajne za ispis prema specifikacijama profesionalnih pisača. Obavještava o vašem brandu, vašim ciljevima u smislu tiskanih materija, ciljnim grupama i specifikacijama ispisa, a zatim stvorite prijedlog spreman za povratne informacije. Kada ste zadovoljni rezultatom, on će dostaviti prijedlog visoke rezolucije u ispravnom formatu (obično PDF) koji je spreman za ispis.
Osobni projekti i pozivnice
Grafički dizajn nije namijenjen samo kompanijama. Želite li originalni poziv na zabavu, najavu vjenčanja savršeno ugađajte vašu temu ili želite da svoje najmilije daju jedinstvenu ilustraciju da li crtež. Grafički dizajner koristi svoje kreativne vještine za stvaranje jedinstvenog rada od kojeg ćete imati vas i vaš nadareni užitak.
Često Postavljena Pitanja
Zašto unajmiti grafičke dizajnere putem Wilio-a?
Trebate dizajnirati logotip, baner, brošuru ili čak novu web lokaciju? Bilo da se radi o vašoj poslovnoj ili ličnoj upotrebi, grafika vam može pomoći u tome. Besplatna grafika nogu ima vještinu i iskustvo i upotrijebite svoju kreativnost oživjet će vaše ideje. Samo pružanje zadatka - kratka i grafika će se pobrinuti za ostatak implementacije. Za Wilio pronaći ćete pristupačne i talentovane neovisne grafičke dizajnere. Nakon ulaska u zadatak povezan ćemo vas sa najboljim lokalnim grafičkim dizajnerima. Uštedite vrijeme dok ćete dobiti dizajn o kojem ste sanjali.
Šta grafikuje?
Grafički dizajner uzima koncept i marku i one koji koriste slike, boje, oblike i izgled oživljava i samim tim Pottaina publika. Koji su specifični primjeri zadataka sa kojima se grafički dizajner obično sastaje na poslu? Većina grafičkog rada s grafičkim softverom koji predlaže ugovore za klijente za digitalnu upotrebu. Ovo je dizajn logotipa, dizajn posjetnice, dizajn brošure i slike na društvenim mrežama.
Koji softver i alati koriste grafiku?
Grafički dizajneri koriste niz alata i softvera za razvoj svojih koncepata, uključujući tablete za crtanje, olovku i papir. Neki od najpopularnijih proizvoda dolaze iz Adobe Creative Suite, uključujući i programe za indesign, ilustrator i Photoshop.
Koji format dobivam svoju grafiku?
Krajnji format vaše grafike ovisit će o tome kako i gdje će se koristiti. Stoga navodete na koji način će se grafika biti uživa već kada je unesena. Za potrebe štampanja, vaš pisač (obično PDF) određuje preferirani format. U slučaju digitalne upotrebe, PDF, PNG ili JPEG datoteke su prikladni.
Koliko će vremena trebati da se moj gotov dizajn?
Vrijeme potrebno za stvaranje dizajna ovisit će o njegovom vrstu, radnoj opterećenju grafičkog dizajnera i količini posla koji su vam potrebni. Morat ćete se složiti sa svojim dizajnerom sigurno da ste sigurni da konačni proizvod dođete na vrijeme.
Koliko košta grafički dizajn?
Cijena grafičkog dizajna varira ovisno o iskustvu vašeg dizajnera, njihovim radnim pozicijama, vrijeme potrebnim za obavljanje zadatka i konačnih rezultata. Prije nego što krenete u provedbu, budžet mora biti potvrđen međusobnim dogovorom.