Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Kozmetičar

Tražite kozmetičara? Imamo 914 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.783 registrovani profesionalci
87.827 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Kozmetičar

Trebate li uslugu kozmetičara? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje i tretman kože ozonom, dijagnostiku, konsultacije. Cijena usluga njege kože obično ovisi o rasponu usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: kozmetika i micelarne vode koje pruža jedan od naših 914 kozmetičara u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.783 registrovani profesionalci
87.827 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje kozmetički tretmani?
Kozmetičke i frizerske usluge uključuju ne samo tretman kože i šminke na posebne događaje. Evo nekoliko naših najpopularnijih kozmetičkih usluga i šta možete očekivati ​​prilikom rezervacije:
Frizerski salon
Možete naručiti mobilni frizer za posjekotine, boju i podešavanje frizura za muškarce i žene, kao i frizure za posebne prigode. Kada rezervirate mobilni brijač ili frizer, oni će doći sa vlastitim alatima, kozmetičkim proizvodima i opremom. Nakon savjetovanja s vašim potrebama za njegu kose, oni stvaraju plan rada. Ako ostavite da napravite rez i boju, poput boje Ombreine kose, vaš frizer počinje prvo nanošenjem boja, a zatim kosu i osušene. Neki mobilni frizeri također su specijalizirani za usluge kao što su proširenja kose, dreadset i složenije frizure za posebne prilike.
Uklanjanje Chľápkov.
Mobilna kozmetika sve su popularnija u području uklanjanja kose s maksimalnom privatnošću u vašoj kući u vašoj kući u pogledu upotrebe voska do različitih dijelova tijela ili obrva za obrve i bojenje obrva. Kada vaš kozmetičar stigne, trebat će ga neki prostor za pripremu prostora za paljenje, svjetla, ručnike i opremu i opremu i prilaznoj vodi i električnom energijom za grijače i svjetla. Jednom kada budu spremni reći će vam kako lagati ako sjede za uklanjanje dlaka. Na kraju postupka pomoći će vam da očistite kožu da uklonite ostatke voska prije nego što spakuju opremu.
Tetovaže i piercingi
Kada angažujete mobilni umjetnik za tetovažu ili pirsing, trebat će dovoljno prostora za rad. Obično donose vlastitu stolicu za sebe tako da mogu prikladno raditi za duže razdoblje i mobilnu stolicu ili stol za vas, ovisno o tome na kojem će tijela tijela raditi. Jednom kada dobijete konačni dizajn, vaš zaljubljeni će početi crtati tetovaže postavljanjem sitnih igala napunjenih tintom u kožu. Nakon završetka tetovaže, pružit će vam upute za brigu o vašoj koži i sprečiti infekcije.
Posebne prilike
Priprema za posebnu priliku jednostavna je sa vašom mobilnom kozmetikom. Možete unajmiti kozmetičara da bi došla da pripremi grupu ljudi na svadbeni prijem, uljepšali su groznice za djevojčice prije večernje zabave ili da koriste tetovažu sa heno na kulturnim događajima i proslavama. Kad stigne kozmetičar, donijet će vam proizvode i alate koji trebaju stvoriti vaš savršen izgled na vašoj zabavi ili događaju. Ako ste naredili mobilni sprej za preplanuli ten, obično donose poseban šator iz tekstila koji sprečava da kreten za sunčanje da uđe na zidove ili tepihe. Ako napustite šminku za snimanje fotografija, vjenčanja ili drugog događaja, vaš kozmetičarka će obično donijeti vlastitu stolicu ili stolicu i kao i svjetla koja će biti ugodna za rad i vidjeti vaš rad.
Manikura i pedikura
Mobilni stručnjaci za nokte mogu posjetiti vaš dom i pružiti vam kompletne usluge u manikuru i pedikurama. Vaš kozmetičar će donijeti sve što trebate da prilagodite nokte, posao i povrijeđene. Prije navlaženja okolne kože i liječenje ruku i noge zamršenim udobnim sjedenjem, oni se nalaze na vaš prirodni lak za nokte ili stvaraju umjetne nokte iz materijala prema vašim idejama.
Često Postavljena Pitanja
Zašto unajmite kozmetičara od vas kroz Wilio?
Tražite iskusnu kozmetiku u vašem susjednom događaju ili posebnu priliku? Kada možete uživati ​​u stručnjaku za ljepotu, možete uživati ​​u profesionalnoj pomoći sa svime od kose i nadoknaditi za sunčanje, manikuru, pedikuru i još mnogo toga. Bit će spremno sa svim najnovijim proizvodima, alatima i opremi za samo opuštanje. Bilo da imate zakazani poseban događaj ili želite zadržati redovan režim ljepote, vaš stručnjak će vam pomoći da izgledate i osjećate dobro kao što može biti. Naći ćete sav najbolji kozmetičar u vašem kvartu u Wilio-u. Riješite se priprema za događaje ili kozmetičke rutine i uživajte u profesionalnoj kozmetičkoj usluzi u udobnosti vašeg doma.
Ko je kozmetičar?
Kozmetika su profesionalci koji rade na estetskom poboljšanju ili promjeni izgleda kože.
Koji su najpopularniji kozmetički tretmani?
Između najpopularnijih kozmetičkih tretmana uključuju kozmetički tretman kože, obrve boje i krajnji tretman i manikir i pedikuru.
Treba li kozmetika neku kvalifikaciju ili obuku?
Većina kozmetike dovršava studij ili naukovanje kako bi naučio kako sigurno koristiti i primijeniti proizvode. Kvalifikacija i profesionalno iskustvo pokazuju da imaju vještinu i znanje za odličnu posao.
Zašto angažujete kozmetičara od mene da se zatvorim?
Dopuštanje mobilne kozmetike kod kuće je ugodnije i nudi veću privatnost. Možete čak i uštedjeti novac zbog manjih režijskih troškova u odnosu na neke kompanije koje nude kozmetički tretmani.
Koliko vremena trebam rezervirati za mandat kozmetike?
Dužina pjevanja Kozmetika će ovisiti o postupku koji ste dovršili. Na primjer, kompletan tretman lica može trajati sat i pol, dok podešavanje obrva može trajati 15 minuta.
Koliko koštaju kozmetičke usluge?
Prosječni troškovi kozmetike kreću se od 20 do 80 eura za uslugu ako ih naručite putem Wilio-a. Međutim, cijena će ovisiti o vrsti usluge koju ste rezervirali iz potrebne posebne opreme i od koliko dugo će to vjerovatno trajati.