Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Kucno kino

Tražite muža po satu za ugradnju kućnog bioskopa? Imamo 19.875 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Kucno kino

Trebate li uslugu instalacije kućnog kina? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za polaganje i ugradnju kablova, audio i televizije. Cijena ugradnje ozvučenja i opreme za reprodukciju obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi dostave, držač za TV, audio interfejs, koji košta u prosjeku 15-70 eura, a koji će obezbijediti jedan od naših 19.875 majstora u kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Stručnjaci za požar pouzdane za instaliranje kućnog bioskopa putem Wilio-a
Trenutno živimo u vrijeme u kojem svake pretpostavke moraju stvoriti kino u vlastitim kućama. Uz ultra HD tehnologije koje nude nevjerovatno jasnu sliku, te potpuni prostorni zvuk imamo zaista veliko iskustvo u našim domaćinstvima u našim domovima. Sistemi kućnog bioskopa su sve popularniji posljednjih godina. Uzbuđenje takvog savršenog iskustva pokazalo se prilično zarazno. Iako je kućno kino dovoljno jednostavno za kupovinu, njihova veza i postavka je relativno složena. Morate imati pristojno znanje o elektrotehniku ​​kako biste bili sigurni da je sve povezano prema korisničkom vodiču (ručno.) Ovisno o željenoj postavci, možda ćete morati instalirati na zidove konzole ili obnoviti električnu instalaciju da biste dobili kablove gde trebate. Kako izbjeći probleme sa povlačenjem kablova? Trenutno je dostupan kućni bioskop sa bežičnim stražnjim zvučnicima i bežičnim subwooferom. Postavljanje sistema vašeg kućnog bioskopa može se pokazati kao zadatak pun opasnosti i živaca. Pa zašto rizikujete? Profesionalci u instalaciji domaćeg pozorišta imaju znanje i stručnost kako bi se osiguralo da vaš novi sistem bude pravilno i prvi put postavljen. Uštedite razočaravajuće i danas dolazite - naredite kinu za domaćinstvo!
Koje su prednosti domaće pozorišne instalacije?
Samo ono što instalirate kućno kazalište, možete uživati ​​u filmovima, jer izgledaju - sa televizorom sa velikim ekranom i prostornim zvukom, u vašoj porodici privatnosti, a bez ikakvih troškova i neugodnosti koje biste trebali posjetiti javno kino.
Šta vam treba za sistem kućnog bioskopa?
Pristojan kućni kino započinje televizijom visoke rezolucije (HDTV) - televizijskim emitiranjem signala s značajno višom rezolucijom, poput tradicionalnih formata - ili za projektor i prostorni zvučni sistem 5.1 (5 zvučnika + subwoofer) ili stanja - Art Sound Systems 7.1 (7 i više zvučnika), zvučno zemljište + subwoofer) koji će vam omogućiti da stvorite veliku kino atmosferu. Možete dodati svoja iskustva udobnim električnim sklopivim sjedalima sa držačima za čaše.
Kako funkcionira poslovni teatar?
Tehničar za kućni bioskop provjerit će vašu medijsku sobu i savjetujte vas da najbolje koristite prostor i akustiku u vašoj sobi. Oni instaliraju vaš televizor ili projektor, zvučni bar i zvučnici se znojite jedni drugima i pokazuju vam kako da ih kontrolirate.
Zašto zaposliti profesionalca kućnog kina?
Postavljanje vašeg kućnog kina može biti stresno ako obično ne radite sa svim tehnologijama. Professional će osigurati brži priključak vaših uređaja, sakriti neestetske kablove i osigurati bešavnu integraciju i funkcioniranje vašeg uređaja.
Koliko dugo obično uzima domaće pozorište?
Instaliranje kućnog bioskopa može potrajati nekoliko sati (3 i više), ovisno o složenosti vašeg sustava i onoga što imate prostora.
Koliko košta domaće teatar?
Instalacija i postavljanje kućnog bioskopa košta cca. 50 €, instaliranje TV prijemnika za oko 30 €, ožičenje i postavljanje komponenata kućnog kina kod kupca - 25 €.
Usluge
Šta uključuje domaće pozorišne instalacije?
Vaš kućni bioskop može biti jednostavan ili sofisticiran, prema onome što odaberete. Bilo da se radi o TV-u sa velikim ekranskim i prostornim zvučnim zvučnicima ili potpuno automatizirane postavke medijske sobe. Sve je u vezi s stvaranjem prave atmosfere koju ćete imati autentičnog gledanja gledajući iskustvo bez napuštanja udobnosti kuće.
Instaliranje projektora
Prilikom odabira veličine ekrana (projektor) kućnog bioskopa, prostorni prostor u kojem će biti postavljen. Bez obzira na dobru akustiku, mali ekran ne pruža željeni efekat. Većina projektora je montirana na stropu da ih ne nadjača i pruža pravo domaće pozorišne iskustvo. Možete odabrati ako imate ekran koji se može sakriti kada se ne koristi ili možete čak koristiti prazan zid u vašoj medijskoj sobi. Projektori su savršen izbor za velike prostore i veći broj ljudi. Međutim, morate blokirati prirodno svjetlo za optimalno praćenje.
Instalacija TV-a
Možete odabrati TV (HDTV) televiziju (HDTV) u vašem kućnom kinu radi lakšeg postavljanja ili zbog lagane i prostornog ograničenja. Vaše tehnike postavljene televizorom na zidu kako bi se maksimizirali prostorni prostor i osim toga neće trebati ormarići ili police da bi ga postavili. Obično koriste postojeće tačke električne energije, ali upozoravaju vas ako trebate izvesti dodatni električni rad za napajanje svih komponenti ili ugradite drugu točku antene. Tehnike instalacije Pri postavljanju televizora na zid teže izvore prirodne svjetlosti i odsjaje i savjetuju vas, koja je idealna lokacija da zadržite maksimalno uživanje u praćenju. Oni na kraju sakriju sve kablove rezanjem tunela na zid i njegova creva (koristite plastičnu šinu koja je pričvršćena na zid, proizvodnja televizijskog zida sa gips ploče sa pozadinskim pločama) da ne razbije vašu pažnju.
Instaliranje zvučnika i zvuka
Možete doći do strateške konfiguracije, I.E. Odgovarajuće postavljanjem zvučnih suknji, zvučnika i pojačala u medijskoj sobi kako bi se postigao puni prostorni zvuk. Prvo, središnji govornik postavljen je (iznad ili ispod televizora da prirodno bazira zvuk iz smjera slike), a zatim implementirajte dodatne zvučnike i pojačala koji pružaju najbolji zvuk. Vaš audiovizualni stručnjak pregledat će akustiku sobu i smještaj za sjedenje kako bi se osiguralo da svi gledatelji dobiju optimalno akustičko iskustvo gledanja filmova ili slušanja muzike.
Pametni (pametni) kućni bioskop
Automatizacija kućnog bioskopa uključuje bešavnu integraciju svih tehnologija u vašoj medijskoj sobi kako bi gledali filmove što je moguće lakše. Integrirana automatizacija znači da možete kontrolirati sve tehnologije u kući sa jednim vozačem. Na primjer, praktična funkcija usklađuje multimedijsku kontrolu u medijskoj sobi. Sistem se može integrirati u pametni kućni sistem i satelitsku TV, Netflix. Savršeno postavljanje domaćeg kazališta znači da samo jedan vozač koji nudi bogat izbor opcija streaminga ili istovremeno komunicira s zaštitom, podešavanjem temperature ili osvjetljenja u sobi za stvaranje ispravne atmosfere. Televizijski tehničarsko teatar pokazuje da ceo pametni ekosustav radi tako da ćete moći odmah da prenosite svoje omiljene filmove.