Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Moleraj, moler

Tražite li molera za molerske radove? Imamo 30.746 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Moleraj, moler

Da li ti treba slikarski posao, slikare? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje površine od prljavštine, gleterisanja, prodiranja, nanošenja boje. Cijena molera najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: kist, valjci, ljepljive trake, papir za prekrivanje koje pruža jedan od naših 30.746 molera u kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Koji posao čini slikar za vas?
Slikajući eksterijer
Vanjski zidovi vaše kuće moraju se redovno služiti, ne samo da izgledaju lijepo, već i zato što su neprestano naglašeni i izloženi zahtjevnom vremenu. Da bi održali svoj svjež izgled, potrebno je bojati svaka nekoliko godina, kao i ograde, oluke, prozori i vrata. Slikar se obično prilagođava i ako je potrebno opisati površinu, uklanja ispucane ili ljuštenje boja ili gipsa, a zatim površine škrto. Uvijek će koristiti boju pogodnu za eksterijer kako bi se osiguralo da će trajati što je duže moguće.
Slikanje unutrašnjih zidova.
Boja Unutrašnjost isporučit će vašu kuću ili apartman novi svježi izgled pomoći će ukloniti žuticu i miris cigareta, kao i pukotine, razmazi ili otisak prsta. Profesionalni slikar odabire boje da odgovara vašem stilu i bacaju u sobu. Priprema započinje crtanjem ili prekrivanjem namještaja i čišćenja zidnih površina. Slikar će popraviti sve pukline, a zatim oštra sjedala. Da bi se postigla glatka i ujednačena površina, primjenjuje se 2 do 3 sloja boje. Konačno, slikar uklanja zaštitne filmove i kasete i čisti sve.
Uklanjanje premaza
Mnogi slikari takođe imaju iskustva sa uklanjanjem boje. Budući da uklanjanje premaza uglavnom je dugotrajan posao, dobro je ući u ovaj profesionalac posla. Isto tako, može vam pomoći u uklanjanju i preklapanju Grafitta. Ovisno o površini, razni alati za struganje, abrazivni papir ili hemijski pripravci koristit će se za uklanjanje ovih nepoželjivih premaza.
Često Postavljena Pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za slikanje u Wilio-u?
Lijepo oslikana kuća, apartman ili ured, ima atmosferu koja ima mnogo veći utjecaj na nas nego što shvaćamo. Razlika između svježe obojene sobe i takva koja ima godina žutih zidova ili čak pukotina ili mrlje, utječeći na naše raspoloženje, unutarnje dobrobit, kao što se osjećamo u prostoru. Prikladan slikar može pretvoriti takav prostor u jednom danu. I ne vrijedi puno. Da li trebate da slikate unutrašnjost, vanjštinu ili pomoć u uklanjanju premaza i drugim pripremnim radom, Wilio će vam naći zgodan slikar koji to može podnijeti.
Zašto bih zaposlio profesionalni slikar kada mogu da se slikam?
Ako nemate potrebno iskustvo, odvest ćete vas više i uz kupovinu sve potrebne opreme može doći skuplji. Rezultat vaše slike možda nije podjednako zadovoljavajući, kvalitetni i čisti kao kada biste se okrenuli profesionalnom. Profesionalni slikari imaju sve alate, materijale, vještine i iskustvo potrebne za čineći svaki prostor brzo i profesionalno oslikan.
Koje veštine ima slikar?
Profesionalni slikari koji nanose boje na različitim površinama, poput unutarnjih zidova, zidova na otvorenom, ograde, ali i namještaj i razni dodaci. Između ostalih djela koje slikari im pružaju zalijepljenje za zidove na zidovima. Većina slikara se boje površine jednim bojama, ali neke koriste posebne tehnike za stvaranje uzoraka, zidnih slika ili grafita na zidovima prema specifičnim zahtjevima kupca.
Koliko često trebate slikati?
Eksterijer je prikladan za kaput svakih 5-10 godina. Vrijeme, okoliš ili nizak kvalitet rabljenih materijala može natjerati da češće slikate. Zidovi i plafoni u interijeru češće su, uglavnom svakih 4 - 6 godina, posebno u zgradama sa velikim prometom ili u prostorijama u kojima puši.
Imam slikar za isporuku boja i opreme ili će mi donijeti ja?
Većina profesionalnih slikara koristi vlastite alate, ali boja i potrošni materijal moraju se platiti ili isporučiti nakon konsultantskog slikara. Profesionalni slikari znaju najkvalitetnije boje i materijale za svaku vrstu površine, pa preporučujemo da se obratite svom slikaru prije kupovine boje. Međutim, ako ste već kupili boje i potrošnog materijala, obavijestite svoj slikar prije nego što pošalje izračun cijene.
Koliko košta slika?
Cijena rada ovisit će o tome koliko kvadratnih metara treba slikati da li postoji zid ili plafon, bilo da, na primjer, može biti obojen različitim bojama, bilo da je potrebno ukloniti stare pozadine ili slike i da li su izvođenje radova Potrebno. Cijena će utjecati i na stanje površine, broj potrebnih slojeva i da li je slikar u blizini ili mora doći na veću udaljenost. Cijena slikarskog rada ne uključuje boje i potrošnog materijala. Kada uspoređujete ponude, preporučujemo da izračuni sadrže iste vrste i količinu materijala.
Koliko dugo se soba odvija?
Manja slikanje jedne sobe može potrajati nekoliko sati dok se olikati u cijeloj kući ne može trajati tjedan ili duže. Prosječna soba s površinom od 12 m2 od strane profesionalnog slikara mogla bi trajati oko 4 sata, uključujući pripremu i nekoliko premaza.
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Slikarski rad obično uključuje cijeli proces uklanjanja originalnih premaza i pozadina, pripremnog rada na slikarstvo i završno čišćenje. Napišite u zadatku što je moguće moguće opis onoga što radite za izvođenje i u kojoj mjeri da biste točno shvatili kakva je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacije naših pružatelja usluga
profile image
Moleraj, moler
Fahrudin E.
profile image
Moleraj, moler
Sejad H.
profile image
Moleraj, moler
Šerif P.
profile image
Moleraj, moler
Enes N.
profile image
Moleraj, moler
Mehmed M.
profile image
Moleraj, moler
Mehmed N.