Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Obnova, rekonstrukcija

Tražite li dobavljača za rekonstrukciju i renoviranje? Imamo 32.367 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Obnova, rekonstrukcija

Potrebna Vam je usluga iz oblasti rekonstrukcije i renoviranja? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rušenje i zidanje, zamjenu podova, renoviranje fasada i unutrašnje krečenje. Troškovi popravke i renoviranja kuće obično zavise od spektra usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konsultacije, popločavanje i popločavanje, troškovi namještaja i farbanja koje pruža jedan od naših 32.367 zidara u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto potražiti stručnjak za obnovu na Wilio?
Da li planirate rekonstruirati apartman ili kuću da biste bili vaš dom jači, ekonomičniji ili ljepši, svaka obnova zahtijeva mnogo napora i predstavlja značajnu investiciju. Na putu za sanjavanje stanovanja, sve se sviđa kriška za koju mnogi neiskusni vlasnici nailaze. Stoga je važno odabrati pouzdan, iskusan i kvalitetan dobavljač. Okrenite se profesionalcu sigurniji je od pusto za rekonstrukciju samopomoći. Stručnjaci koji su specijalizirani za rekonstrukcije imaju potrebno iskustvo, kontrolirati dokazane i sigurne procedure i znaju raditi s različitim materijalima. Wilio će vam pomoći da pronađete dobavljača da se povjeri da biste pretvorili svoje nekretnine na stanovanje iz snova.
Koje veštine ima stručnjak za obnovu?
Stručnjak za obnovu ima niz vještina potrebnih za upravljanje građevinskim radom i svim sa rekonstrukcijom povezanim. Njegova uloga je osigurati da se svaki aspekt radova obnove poduzeti i prema važećim izgradnji zakona i propisa. Zna kako odabrati prave materijale, postupke i alate. Može strateški planirati, koordinirati i upravljati ljudima i resursima. To može praktično primijeniti različite tehnike inženjerstva i građevine, često kontrolira principe funkcionalnog dizajna enterijera.
Kako mogu pronaći rekonstrukciju stanova i kuće?
Stvaranje potražnje za Wilio-om je brz i jednostavan način pronalaska dokazanog profesionalaca za rekonstrukciju stanova i dom u vašem kvartu. Wilio vam pomaže da pronađete stručnjaka koji može prilagoditi vrijeme i učiniti sav posao koji vam je potreban.
Šta treba učiniti u rekonstrukciji stana ili kuće?
Zamijenite pod ili pločice. Potrebne električne instalacije i ugradnju vode i instalirajte novu kupaonicu i kuhinju opremu. Da biste se slikali ako će se kuća oslikati ne samo unutrašnjost, već i vanjštinu.
Trebam li rekonstruirati arhitekt?
U većini slučajeva arhitekta nije potreban. Ako je ovo povijesna građevina, bit će potrebno da arhitekt pripremi željenu dokumentaciju koju će biti rekonstruirane od strane nadležnih tijela.
Koliko dugo će to zaustaviti rekonstrukciju stana ili kuće?
Dužina rekonstrukcije razlikuje se od svakog projekta, ovisno o opsegu djela. Kontracter ugovor treba sadržavati datum početka i datum završetka. Kada je rekonstruisana, potrebno je učiniti vlasnika dostupnim i može napraviti važne odluke tokom rada na stajanje. Za vrijeme obnove, zanatlije će morati imati pristup nekretninama tokom normalnog radnog vremena.
Kolika je rekonstrukcija stana ili kuće?
Cijene rekonstrukcije zaista su različite ovisno o potrebama vlasnika i budžetskih opcija. Stručnjak za obnovu pružit će vam sve informacije koje su vam potrebne da pravilno odlučite kako iskoristiti sredstva efikasna.
Kada je najbolje vrijeme za rekonstrukciju?
Rekonstrukcija ili obnova zatvorenih prostora obično se mogu završiti u bilo koje vrijeme tokom godine. Neki dijelovi rekonstrukcije mogu ovisiti o vremenu. Na primjer, u rekonstrukciji kuće, rad na temeljima, zidovima i krovom treba završiti na temperaturama iznad točke smrzavanja.
Mogu li kupiti vlastite građevinske materijale za obnovu?
Naravno. Međutim, preporučujemo da detaljno raspravljate o dobavljaču da će se materijali naručiti. Postoji puno malih i specifičnih predmeta koji su potrebni, ali lako ne zaboravlja ili ne slijedi tačan tip.
Kako će se rekonstrukcija pokrenuti?
Postoji mnogo varijabli koje utječu na koliko će dugo raditi za obnovu stana ili kuće. Individualne faze projekta ukratko su opisane u nastavku. Uvodni sastanak za postizanje ideje o opsegu projekta i inspekcije mesta na kojem će biti utvrđen. Faza prijedloga - Tijekom ove faze, kupac i dobavljač će se dogovoriti o prijedlogu i planovima obnove, nakon toga obje strane potpisuju ugovor. Faza pripreme - bit će odabrani materijali, a zakazana rekonstrukcija. Faza izgradnje - građevinski radovi. Faza prestanka i prijave - završni popis svih preostalih ispravki i završnih radova.
Koji posao posluje kao dio rekonstrukcije?Šta je dio rekonstrukcije
Promjena u rasporedu sobe i izgradi se na postojećim poda. Ugradnja podova, pločica, vrata Demontaža i ugradnja kuhinjske jedinice i dodataka Demontaža i ugradnja kupatila sanost Vaterstalstallateur rad Elektroinstalacija djeluje Slika
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Postoji mnogo varijabli koje utječu na cijenu i dužinu rada za rekonstrukciju stana ili kuće. Pišite u zadatku što je tačniji što je moguće, sve što će se precizno biti rekonstruirano na stručnjaka koja je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacije naših pružatelja usluga
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Bahrudin M.
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Selver E.
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Edhem R.
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Husnija U.
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Sejad Y.
profile image
Renoviranje kuće, preuređivanje kuće
Izet B.