Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Popravak namještaja

Tražite stolara za popravku namještaja? Imamo 22.038 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Popravak namještaja

Trebate uslugu popravke namještaja? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamjenu i okovanje vrata, farbanje, manje popravke. Cijena popravke opreme stana najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: površinsko brušenje i poliranje, troškovi dostave, zamjena ručki koje pruža jedan od naših 22.038 servisera u kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Usluge

Popravak pontula
Između uobičajenih problema sa krevetom uključuju slomljene rešetke, ogrebotine i slomljene okvire. Ili vam je možda potreban popravak obveznica, njeno mljevenje i diskororacija da bude spremna za vašu bebu. Prije objašnjenja vaših opcija će procijeniti vaš serviser na krevetu ili učvršćivanje oštećenja na razvlačenje. Zatim koristi stvari poput ljepila, rezervnih dijelova, abrazivnog papira, ponude i boje kako bi vaš krevet izgledao najbolje.
Ispravke ormare, ormara i ladica
Popravak kuhinjskih ormara i kuhinjskog izlaza mogu uključivati ​​razmjenu šina i šarke utičnica ili slikanje i brušenje. Popravak garderobe obično ovisi o tome da li je to samostalno ili ugrađeno garderoba. Uobičajeni problemi uključuju slomljena vrata, police i šarke. Međutim, možda ćete trebati pronaći stolare za naprednije popravke.
Ispravljanje kauča i presvlake
Popravak presvlake jedna je od najčešćih vrsta namještaja zamenu. Većina kauča počinje da radi malo uzdrma, počevši od izrezanih jastuka da bi se izbacili tkanine, prije nego što zapravo budete spremni zamijeniti. Ispravka u dnevnom boravku može uključivati ​​uklanjanje mrlja, popravak slomljenih nogu ili okvira ili zamjenu kaiševa, zatvarača, pena ili opruga. Popravak zatrušača takođe mogu uključivati ​​privitak ili zamjenu dijelova kao što su motori, električni priključci, kablovi, poluge, uspona i još mnogo toga. Ili ako trebate ispraviti kožni namještaj, vaš tehničar može moći riješiti probleme poput blede, ogrebotina i pilinga.
Popravak stola, stola i stolica
Možete popraviti razne tablice, s večere nakon popravka radnih svjetiljki i stolova za kavu. Većina stolova izrađena je od drveta koja se obično popravlja, uključujući vraćanje slomljenih nogu, brušenja i masti. Ako vam je potrebna popravka za popravak, vaš majstor može pogledati razmjenu ključnih dijelova poput lakta, kotača i poluga, dok popravke stolice za ručavanje obično uključuju ponovno oblaganje, pričvršćivanje slomljenih nogu, brušenju i bojanjem.
Često Postavljena Pitanja

Zašto rezervirati namještaj popravke putem Wilio-a?
Ako vaš namještaj izgleda malo gore u pogledu habanja, ne trebate kupiti novu. Držite se na svom omiljenom kauču, stolici ili iza stola mnogo duže i uzmite fiksni namještaj. Čovjek za održavanje može obnoviti i ispraviti namještaj, počevši od ugradbenih jastuka na kauču i slomljenim nogama nogu, za ogrebane tablice i stolice koje neće biti glabor. Vaš namještaj koji ćete imati spremni za upotrebu kao novi, tokom trenutka. Najbolje mjesto za pronalazak majstora za popravak namještaja je Wilio. Objavljivanje potražnje je jednostavno, a zatim samo provjerite menije i rezervaciju stručnjaka za popravak namještaja do vremena koji vam odgovara.
Imam svoj nameštaj za popravljanje ili zamenu?
Ako je vaš namještaj kvalitetan, dio kompleta ili ima sentimentalnu vrijednost za vas, to je vjerovatno najbolji izbor njegove obnove. Vjerovatno uštedite novac i bolje je za okoliš.
Koji su najčešći popravak i oštećenja nameštaja?
Tapacirani nameštaj ima tendenciju da se nosi i stvara rupe dok je drveni namještaj (na primjer, stolovi i stolice) podložan ogrebotinama i slomivanju nogu.
Trebate li posebnu kvalifikaciju za popravak namještaja?
Fix Nameštaj mogu svima. Međutim, mnogi ljudi koji rade s namještajem, međutim, završili su stolariju i imaju iskustva s različitim materijalima, od drveta nakon kože.
Koliko dugo traje namještaj?
Osnovni popravci namještaja mogu trajati samo 30 minuta, ali veći popravci (posebno presvlake za presvlake ili oblici drveta) može potrajati nekoliko dana.
Hoćete li popraviti moj namještaj na mjestu ili šire?
Jednostavni popravak namještaja može se izvesti na licu mjesta. Međutim, u slučaju oporavka koji zahtijeva više vremena ili posebne opreme, vaš serviser može dovršiti posao izvan radnog mjesta.
Koliko koštaju popravak namještaja?
To će ovisiti o vrsti namještaja, broju komada, korištenim vještinama i od koliko će vremena poduzeti završetak zadatka.
Šta uključuje nameštaj za popravak?
Popravci namještaja uključuju mješavinu obrade drveta i presvlaka, ovisno o vrsti namještaja i popravka. Uglavnom će vam se popravak doći kući, ali ako mu treba više vremena ili opreme za potpunu popravke, namještaj može povesti kući s vama.