Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Popravak veš mašine,servis veš mašine

Tražite li mašinu za popravku za popravku vaših mašina za pranje veša? Imamo 10.937 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Popravak veš mašine,servis veš mašine

Potrebna Vam je usluga u oblasti popravke veš mašina? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za čišćenje začepljenog filtera i začepljenog cjedila za dovod vode, popravku neispravnog grijača, popravku začepljenog dozatora deterdženta. Cijena popravke mašine za pranje veša obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: ispravne postavke programa, plombiranje mjerača, zamjena dotrajalih zaptivki koje će vam pružiti jedan od naših 10.937 servisera u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.354 registrovani profesionalci

85.446 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Korisne informacije

Šta trebate znati

Četiri razloga za naručivanje montirajućih perilicama putem Wilio-a? Imamo specijalističku popravku podloške i sušilice u vašoj blizini. Radimo popravke koji moraju izdržati. Svaki od naših stručnjaka za popravke proveli su stotine perilica rublja i sušilica s različitim problemima. Oni su takođe službeni certificirani, što znači da će vaš uređaj biti ispravljen sa sigurnim i vrlo efikasnim pristupom. Popravljamo bilo koji modeli branda. Nijedna komplikovana tehnologija perilice nije problem za potpuno opremljene servisere. Pored osiguravanja svih važnih alata za popravak, on će osigurati i sve zajedničke rezervne dijelove. Savjeti za održavanje - tehničari ne samo da ispravljaju aparat, već savjetuju i njihove klijente kako dugoročno izvlače maksimum. Molimo kontaktirajte svoj Wilio i nabavite profesionalni popravak perilice rublja ili perilicu rublja sa sušilom koji je prilagođen vašim potrebama i potrebama vašeg određenog modela. Fleksibilno vrijeme popravke - Lokalni servisi su vrlo fleksibilni, a samo je na vama da se složite sa njim istog dana ili vikenda. Zagarantovana kvaliteta rada - pored toga, ova usluga popravka uključuje i jednogodišnju garanciju. Razmažena perilica ili sušilica mogu često značiti pravu katastrofu u organiziranom domaćinstvu, posebno ako se dogodi prije važnog događaja kao što su vjenčanje. Stoga vrijedi brzo tražiti odgovornu tehniku ​​za popravak perilice rublja ili sušilice na Wilio-u. Nadalje, dajemo nekoliko problema sa perilicom rublja i sušilicom za pranje sušilice koju naši servisi obično bave: Perilica rublja ne uključuje se; Perilica rublja odbija pratiti, uređaj odbija centrifugaciju, perilica rublja nije ispunjena vodom. Perilica rublja: Uređaj ne prelazi ili ne puni vode; Uređaj se neće ispravno ili uopće rotirati; Ciklus centrifugiranja je glasniji od uobičajenog; Odjeća nije pravilno osušena. Često Postavljena Pitanja P: Moj aparat je upravo zabrljao - šta sad? Odgovor: Provjerite sve vanjske faktore koji mogu utjecati na njegovu performanse (isključeni napajanje / vodovod, itd.). Ako ne nađete, locirajte curenje oko mašine ili rupa u brtvi na vratima. Ako ne znate problem, iskopčajte uređaj i nazovite svoju tehniku ​​putem Wilio-a. Pitanje: Kada mogu doći tehničari za popravak mašina? Odgovor: Vrijeme dolaska servisa posebno ovisi iz njegove dostupnosti. Izraz i vrijeme popravka potvrđuju s njim. Koliko će vremena trebati služba ovisiti o nekoliko faktora, poput prirode problema i vrstu dijela koji treba zamijeniti (za ugradnju dodatno naručenih dijelova, potrebna je druga posjeta). P: Možete li garantirati da će aparat trajati sa vašim popravkom? Odgovor: Sve usluge potrošača za popravak imaju jednogodišnji garancijski rok koji važi za rad i dijelove koje pruža vaš odabrani specijalista. P: Gdje je svuda Wilio? Odgovor: Wilio servis je dostupan u cijeloj Slovačkoj i nekoliko drugih zemalja.