Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Postavljanje tv, ugradnja tv na zid

Tražite muža koji traje sat vremena da montirate TV na zid? Imamo 20.528 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Postavljanje tv, ugradnja tv na zid

Potrebna Vam je usluga u oblasti zidne montaže? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake na koje se možete fokusirati, dizajnirati odgovarajuće rješenje i montirati televizor na zid. Cijena ugradnje nosača za TV obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: zidni nosač, troškovi dostave i kabliranja koje obezbjeđuje jedan od naših 20.528 majstora u kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto rezervišete montiranje televizora na zidu putem Wilio-a?
Lokacija televizora na zidu je dizajn i praktični ušteda prostora. Međutim, njegova instalacija je izazovnija, pa ga držite na Wilio profesionalcima sa odgovarajućim alatima i know-how-om. Kada kupujete TV, prodavač može ponuditi i instalacijsku usluge, ali možete uštedjeti novac i dobiti bolju uslugu ako ćete pronaći TV instalaciju u Wilio u vašem kvartu. Uporedite svoju recenziju i recenzije zadovoljnih kupaca i odaberite tehniku ​​koja instalira televizor bez oštećenja na zid i TV. Unesite posao na Wilio besplatno i prijavite koje su usluge montaže zida potrebne. Primit ćete ponude lokalnih instalatora i da ćete imati sjajnu filmsku i muzičku sesije, pomoći će vam da uključite kućni bioskop.
Zašto bih trebao priložiti svoj zidni TV?
Mnogo je razloga za objesiti televizor na zid. To je posebno ušteda prostora, manje je vjerovatno da će oštetiti i to je sigurnije za djecu. Istovremeno, TV ekran će poboljšati dizajn vaše sobe i pružiti će ugodnije praćenje i bolja iskustva.
Koje veličine televizora (sa kojima dijagonalo) može biti montiran na zid?
Odaberite TV pogodan za vašu sobu. Nekoliko značajnih faktora mora se razmotriti pri odabiru odgovarajuće dijagonalne dijagonale. Ako odaberete premalo, može poremetiti vašu udobnost dok ga gledate. Ako je prevelik, može preuzeti preko vaše dnevne sobe. Prilikom odabira televizora trebali bismo smisliti odgovarajuću distancu za promatranje koja se odvija iz dijagonalne dužine i rezolucije. Općenito, veća dijagonala, veća će biti potrebna udaljenost na razvlačenje (približno 1m udaljenost od dijagonale ekrana od 40cm). Veličina sobe u osnovi utječe na veličinu televizora. Što je veća rezolucija ekrana, bliže možete sjesti. Preporučljivo je postići optimalno promatračko udaljenost, mjesto na kojem ćete sjediti sa televizora. Ako na zidu objesite televizor i sakrijte žice u zid, dobivate koristan i estetski prostor.
Možete li montirati televizor na zid od opeke ili preko kamina?
Da, televizor se može osigurati na zidu od opeke ili ploče. Vaša montaža, ovisno o tome, odabire ispravnu metodu pričvršćivanja. Ne preporučujemo postavljanje televizora na zidu preko kamina. Ako odlučite, uzimati potencijalni rizik od oštećenja televizora i gubitkom garancije. Međutim, vaš sakupljanje će provjeriti mjesto instalacije i na kraju će preporučiti najbolje.
Koliko dugo uzima TV?
Instaliranje TV na zid, .t.z. Viseći televizor na držaču - konzoli, i njegove veze, traju oko 2 sata; Više komplikovanih instalacija može trajati duže. Ako ste zainteresirani za brzu, stručnu montažu i uštedu novca, obratite se Wilio-u. Prosječni trošak montiranja televizora na zidu putem Wilio raspona od 20-40EUR. Osnovna ugradnja televizora s ravnim ekranom je jeftinija, ostale usluge kao što su montažni zvučnici, ugradnja domaćeg kazališta, skriveno kabliranje za vizuelno nevezano. Unutrašnjost će biti financijski.
Usluge
Šta tehničari rade prilikom montiranja na zid?
Profesionalni instalateri znaju kako montirati televizor za bilo koju površinu i pokriti neestetskim kablovima. Sa robusnim zidnim konzolama, stručnost i odgovarajućim alatima, TV će sigurno instalirati sigurno, na desnoj visini i bez amortizacije zida.
Instalacija televizije
Dajte Instalateru da zna koja veličina dijagonale, vrste i marke televizora morate odabrati držač prava koji sigurno snose svoju težinu i ostavljaju glatku i profesionalnu površinu. Ako imate posebne zahtjeve, iskusni vodoinstalater zna kako montirati televizor na zid bez držača.
Televores
Da li je vaš televizor pričvršćen direktno na zid, postoje različite načine suhih kablova prilikom postavljanja televizora, domaćeg kazališta ili kablovske televizije da ne propovijedaju prostor za prostor.
Veza zvučnika
Možete povezati dodatne zvučnike na televizor, zvučnika, zvučnike, zvučne ploče i na taj način zadivljuju se surround zvuk da bismo vam pružili optimalno iskustvo kućnog bioskopa i slušanje muzike. Televizijska distribucija i žice znamo dizajn i estetski se skrivati ​​u zidove.
TV postavke
Ako imate novi televizor instaliran, lokalni tehničari također mogu uključivati ​​uslugu TV postavki. Oni će vam pomoći da povežete kablovsku televiziju, satelitsku stanicu (Skylink) ili internet TV (upc, magio ili narandžaste), uz analogne kanale, a može kalibrirati televizor - postavku slike, npr. Svjetlina, kontrast ili temperatura boje prema standardu koji se koristi u filmskim studijama da vaš novi HD, 4K ili Smart TV napravi maksimalnom televizorom.