Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Preuređivanje kuhinje

Tražite stolara za renoviranje vaše kuhinje? Imamo 25.934 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Preuređivanje kuhinje

Potrebna Vam je usluga u oblasti renoviranja kuhinja? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za uklanjanje originalne kuhinjske jedinice, proizvodnju i montažu nove kuhinjske jedinice, spajanje uređaja, montažne radove i farbanje. Cijena preuređenja kuhinje obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: odvoz otpada, kupovina uređaja, pregled struje i plina koje pruža jedan od naših građevinara 25.934 u kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto rezervirate rekonstrukciju kuhinje putem Wilio-a?
Većina porodica preuzima vašu kuhinju ili trebaju ih ažurirati kuhinju 10 - 15 godina. Dakle, ako smatrate da je vaša kuhinja potrebna promjena može biti vrijeme obnoviti kuhinju. Profesionalna obnova kuhinje će vašu rekonstrukciju izvoditi brže i na višoj razini i može se spasiti novac. Profesionalci mogu podnijeti sve detalje koje će se zaštititi pored žongonevanja između posla, djece i života koji ne ostaju zaglavili u kuhinji. Rezervacija vaše kuhinje putem wilio omogućava vam pristup hiljadama kvalificiranih lokalnih trgovaca u okviru vašeg budžeta. Pronaći ćete iskusnog stručnjaka koji može riješiti sav posao od planiranja nakon završetka ili takvog koji će upravljati zadacima koji trebate pomoći.
Unajmite profesionalnu kuhinju obnovu ili napravite obnovu kuhinje sami?
Iznajmljivanje profesionalne obnovčeve kuhinje je odličan način za uštedu vremena, izbjegavajte ozljede i postizanje najteži profinje, pa čak i najnoviji svjetski zanati trebat će profesionalnu podršku tokom rekonstrukcije od katelitara i električara.
Kako se mogu pripremiti za obnovu kuhinje?
Prvo ispitajte željeni stil, boje i temeljito rasporedite kuhinju, a zatim planirajte svoj proračun u skladu s tim. Tijekom obnove morat ćete se pripremiti za život bez kuhinje, tako da rezervirate prostor za pohranu i ulažete u električnu posudu za pečenje i pripremite se najmanje mjesec buke i prašine.
Koji su koraci za obnovu kuhinje?
1. Odaberite dizajn, materijale i postavite svoj budžet. 2. Uklonite dijelove vaše postojeće kuhinje za zamjenu. 3. Ako je potrebno, izvršite vodovodne i ažurirajte električne instalacije. 4. Ugradite nove pločice, kuhinju, rasvjetu i uređaje.
Usluge
Šta uključuje obnovu kuhinje?
Svaka projekta obnove kuhinje započinje zakazivanjem i dizajnom. Obavezno znate koji elementi želite da se promenite, uklonite i ažurirate i koliko će verovatno stajati jer možda nećete morati davati podešavanja u budžetu. Ako su neki dijelovi i dalje U dobrom stanju i u skladu su sa novim dizajnom, možete ih održavati kao i da koriste vaš budžet za daljnje funkcije. Nakon planiranja obnove (i premještanja svu hranu i posuđe) bit će daljnji koraci za ovise o tome što ste uključili u svoje planove:
Rušiš svoju postojeću kuhinju
Prvi korak koji će učiniti vaš stručnjak obično uklanja vašu postojeću kuhinju ili bilo kojeg dijela u njemu, ne dozvolite. Počet će se uklanjanjem postojećih vrata, a kabineta, a slijedi vrata i prozori. Zatim isključite napajanje i uklonite ugrađene uređaje i svjetiljke. Ako mjenjače zidne ploče, a podovi će biti uklonjeni kao zadnji. Trebat ćete sigurno sačuvati sve što želite da sačuvate i možda ćete morati organizirati odlaganje otpada za oslobađanje instalacijskog prostora.
Instaliranje novih uređaja
Kada kupujete svoje nove uređaje, poput cijevi za pečenje, ploča za kuhanje, navijači i svjetla obično će trebati instalirati kvalificirani električar. Oni počinju isključiti snagu, vodu i plin. Zatim instaliraju vaš novi uređaj, provjerite je li siguran, siguran i uravnotežen, a zatim testirajte njegovu funkcionalnost. Kada je instalacija uređaja završena, napajanje je ponovo uključeno.
Instaliranje novog poda
Prilikom postavljanja novih kuhinjskih podova, većina ljudi bira lako čiste i izdržljive mogućnosti poput pločica, škriljevca ili linoleuma. Nakon uklanjanja postojećih podova, vaš dobavljač podnih obloga bit će uklonjen iz prašine i prljavštine. Ako bilo kakvi problemi s visinom ili nivoom poda, bit će potrebno uravnotežiti pod i zatim pripremiti površinu zvučnom izolacijom, barijerom vlage. Podni vodoinstalater primjenjuje ljepila ili cement za pričvršćivanje novog poda. Nakon instaliranja svih podova, oni će ponovo provjeriti ako je sve jednake i sve rubove su zapečaćene, prije postavljanja pločica i završava da nema razmaka između vašeg poda i kabineta.
Instaliranje ormara
Ormarići su središte vaše kuhinje, tako da vrijedi ulagati u profesionalnu instalaciju. Obično Plumber ili ormar provjerava izgled kuhinje, provjerava ako imate sve komade, a zatim počnite montirati ormare. Svaki je kabinet priključen pored drugog i i do zidova. Korištenje nivoa duha Provjerite je li svaki horizontalni ormar spreman za instaliranje radne površine.
Instaliranje novih ploča
Kada su vaši ormarići na vašem mjestu, jedan vješti u umjetnosti može priložiti novu ploču. Ovisno o rasporedu vaše kuhinje, možete kupiti standardnu ​​kuhinjsku mašinu u trgovini. U suprotnom, trebat ćete prilagoditi postojeću ploču ili postaviti ploču da se uklopite da stane u svoj prostor. Instalacija radne površine temelji se na ugradnji radne površine na vašim ormarićima i zidovima prije nego što ga pričvrstite na web mjestu pomoću ljepila, vijaka i konzola. Konačno, radni instalacijski program zaptiva sve ivice i čisti sav otpad.