Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Preuređivanje kupatila

Tražite li keramičara za renoviranje kupatila? Imamo 27.243 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Preuređivanje kupatila

Potrebna Vam je usluga u oblasti renoviranja kupatila? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za rušenje i zidanje, postavljanje pločica, ožičenje toaleta, lavaboa i tuševa. Cijena preuređenja kupatila najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: sakupljanje otpada i troškovi farbanja koje pruža jedan od naših 27.243 graditelja u kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje obnovu kupatila?
Iskusni kućni prvaci, instalateri i građevinari mogu vam pomoći u malim kozmetičkim podešavanjima u vašoj kupaonici. Zamijene glave za tuširanje, vodene baterije, ugrađuju vrata tuširanja tuširanja ili čak instaliraju svoj toalet. Međutim, ako tražite kompletan popravak kupaonice, potreban vam je specijalista za obnovu kupaonice. Lista onoga što možete očekivati ​​da radite sa dobavljačima i stručnjacima za obnovu kupaonice:
Korak 1. Navod i planiranje
Da biste stvorili tačnu ponudu, bit će glavni prostor za vidjeti. Troškovi će biti raspoređeni iz veličine vašeg kupaonice, od vremenskih performansi projekta (obično 13 - 25 dana za obnovu cijelog kupaonice) i od potrebnih materijala. Vi ste vi koji je odgovoran za odabir i naručivanje svih novih uređaja i pribora - kupatilo, wc, jedinice, pločice itd. Trebali biste ih kupiti i isporučiti rekonstrukciju prije početka. Vaš dobavljač će poslati ponudu i izrezati plan za sve uključene u cilju osiguranja da se sve ide naprijed kako želite.
Korak 2. Izlivanje starog kupaonice
Stručnjaci za graditelje i rušenje ukloniti će opremu i pohranjivani ili pokriveni da budu zaštićeni tokom građevinskih radova.
Korak 3. Pripremite se za novo kupatilo
Nadalje, vaš vodoinstalater i električar izvode grubo ugradnju. To znači ubaciti vodič sa vodovoda i napajanja na mjesto bez njegovog veze. Zatim dolazi do scene vašeg stolara, štukatura i popločavanja koja stoji ili priprema zidove i pod. Ovo može potrajati 2 - 5 dana, ovisno o veličini kupaonice i vrijeme sušenja potrebnim za malterisanje, stiskanje i osnovnu boju.
Korak 4. Dodavanje novog uređaja
U ovom koraku ćete zapravo vidjeti kako dolazi vaše novo kupatilo. Prvo, vaše pločice postavljaju pločice i slikar čisti zidove. Jednom suh, vaš novi kupatilo se može premjestiti. Vaš vodoinstalater i električar sada će dovršiti sve priključke. Ostali zanatlije koriste hidroizolaciju i zaptivne zaptivne mase na umivaonicima, tuševima i kupatilima. Konačno, stakleni fitinzi montirani su kao ogledalo ili tuš vrata.
Korak 5. Završna inspekcija i čišćenje
Kada je sve instalirano i suvo, vaš spa centar će obavljati konačnu kontrolu. Zanatlije će očistiti i odlagati sav ostatke pakiranja. Vaš dobavljač može dovršiti osnovno čišćenje, ali možda ćete želite naručiti i usluge profesionalnog čišćenja kako biste učinili svoju kupaonicu Ligotala.
Često Postavljena Pitanja
Zašto pronaći svoj stručnjak za rekonstrukciju kupaonice putem Wilio-a?
Tražite stručnjaka koji nema obnovu kupaonice? Bilo da želite promijeniti svoj dizajn kupaonice, stvorite više prostora u njemu ili će ga povećati prije prodaje nekretnina, na pravom ste mjestu. Pronađite rekonstruktora u vašem području i na kraju tretirajte svoje kupatilo novi izgled koji su potrebe. Najbolji način za zapošljavanje dobavljača obnove banje je da objavi vašu potražnju za Wilio. To je brz i jednostavan način pronalaska profesionalne pomoći na vrijeme i u budžetu.
Koliko često trebate obnoviti kupaonice?
Većina ljudi čini svoje kupatilo svakih 11-15 godina. Ako još niste spremni za njenu obnovu, možete ga oživjeti jednostavnim trikom: koristeći redovno čišćenje pločica i maltera. Dakle, minimizirate kalup i bojanje.
Koji su ključni koraci za obnovu kupaonice?
Obnova kupaonice pokreće se s citatom i projektnim planom. Nakon njihove potvrde, dodatni ključni koraci: uklanjanje starih kupaonskih armatura, vode i električne distribucije, građevinski radovi, ugradnju novih uređaja, vode i električnih priključaka, zatim završno čišćenje i kontrolu.
Koje beneficije donosi da angažuju profesionalcu za obnovu vašeg kupatila?
Kompletna rekonstrukcija banje zahtijevaju električnu instalaciju i vodni radovi koji bi trebao izvesti samo kvalificirano osoblje. Pored toga, kada možete uživati ​​u profesionalcu, možete biti sigurni u njegovu opsežna iskustva i najbolje alate. Samo će završiti radno vrijeme na visokom nivou.
Koje vještine i zanati se odnose na obnovu kupaonica?
Glavne sindikati koje se bave obnove kupaonica uključuju zgrade, stolare, malterisanje, pločice, vodoinstalateri i električare. Iznos zanatlija koje ćete pronaći ovisit će o rasponu vaše obnove kupaonice.
Kakvu će kvalifikaciju i nastavno pismo moju renovirati kupati?
Dobro je provjeriti jesu li vaši trgovci članovi lokalne građevinske udruženja sa licencama i osigurani su za građevinski radovi. Takođe je pogodno za njihove poslednje reference.
Koliko će to koštati moje kupatilo?
Prosječni trošak kupaonice djelomične obnove u Wilio je 35 - 700 €, ali mogu biti i veći, čak i manji. Kompletna renoviranja kreće se od 2 000 - 8 000 €, naravno, izuzeci mogu biti i izuzeci u kojima to sa proračunima leti u nebeske visine. Ali to su luksuzni slučajevi.
Potreban je zanatlija za autorizaciju obnove kupaonice?
U rekonstrukciji kupaonice vjerovatno će biti potrebno saznati koje su posebne licence mogu biti potrebne za pojedinačne performanse. Ne zaboravite da budete sigurni da ima zanatlije s odgovarajućim nastavnim pismom i osiguranjem.