Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Pristupni put, trotoar

Tražite li dobavljača za pristupni put, trotoar? Imamo 23.056 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.778 registrovani profesionalci
87.823 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Pristupni put, trotoar

Potrebna Vam je usluga sa prilaza, trotoara? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za geodetske poslove, iskope, izgradnju trotoara i pristupnih puteva. Cijena puteva i trotoara do zgrada i nekretnina najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: asfalt, beton, pod zamka, alati i troškovi dostave koje pruža jedna od naših 23.056 gasnih kompanija u kategoriji

Vidi također:Cijene
32.778 registrovani profesionalci
87.823 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje polaganje kolnika?
Sloj pločica može vam pomoći u provedbi rada koji uključuje polaganje ili popravak pločica (pločica) na prilaznim putevima, trotoarima i vanjskim terasama. Navodimo šta možete očekivati ​​od svake vrste polaganja kolnika:
Prilaz
Neophodni dio svake kuće je pristupni put, koji je ujedno i jedan od uvjeta za kuću kuće. Asfaltiranje na prilazu povećava atraktivnost vaše kuće i njegovu vrijednost. Vaš stol započinje rad koji priprema podlogu. Supstrat treba biti dovoljno jak i podržan, ali i pustiti kišnu vodu. Oni su iskopali i izjednačili površinu, bruto temeljni sloj formiran kamenom drobljenjem koji bi trebao kompaktno koristiti vibracijsku ploču. Nadalje, uglavnom slijedi poravnati krugove koji definiraju površinsku granicu prekrivenu zaključanim asfaltiranjem i pjevajući. Nakon toga, fini temeljni sloj od kamena zdrobljenja mora se primijeniti i zbiti. Posljednji korak je gljivica od finih šljunka koji su dizajnirani za kotrljanje za zaključavanje. Njegova površina treba biti jednaka svojoj dubini uniformi i zbijena. Nakon polaganja asfaltiranja asfaltiranja, i. Ostanite pojedinačni blokovi u neposrednoj blizini bočne strane na spremnoj površini. Konačno, kontejner ispunjava spojeve između kolnika pijeska.
Objavljivanje terase
Trebate položiti neke pločice (pločice) na vašoj terasi ili oko bazena? Asfaltirane površine formirane iz asfaltiranja smanjuju područje travnjaka i minimiziraju njegovu košnju i održavanje, glatke su i jednake. Otporno na smrzavanje i protiv klizanja pogodno je za vanjski bazen. Vaš dobavljač kolnika pomoći će vam da odaberete najbolju pločicu koja će se otkazati o pročelju i arhitekturi kuće. Mi ćemo pružiti profesionalni pristup i zadovoljstvo kupaca.
Asfaltirani trotoari.
Asfaltiranje može biti praktična i atraktivna alternativa betonskom kolniku. Vaš dobavljač može sa npr. Kolnik za opeku za istovar staze ili vrtnog trotoara bilo kojeg oblika i krivulje. Oni označavaju pristupni plan za pristup, temeljito pripremaju zbijeni supstrat i položite ciglane pločice u postavljenom obrascu. Konačno, kontejner ispunjava spojeve između kolnika pijeska.
Popravci asfaltiranja
Iako se prilazi, asfaltiranje trotoara, povremeno se desi oštećeno, pucanje ili amortizacija. Srećom, popravak takvih asfaltiranja obično je brz. Jednostavno oštećeni kolnici bira i zamjenjuje nove pločice. Vaš dobavljač kolnika učinit će to učinkovito za vas.
Često Postavljena Pitanja
Zašto naručujete polaganje asfaltiranja putem Wilio-a?
Da li vam trebaju stručnjaci koji bi vam pomogli sa pločicama? Asfaltiranje je praktičan i atraktivan izbor za niz prilagođavanja terena, uključujući trotoare, površine terase, prilazne puteve i čak bašta - travnjaka i rubove bazena. Uzimanje pločica je tehnički zahtjevni rad i svi to ne kontroliraju. Dopustite da ovaj posao realizira stručnjake u vašoj okolini koji to čine profesionalno, mnogo brže da vaš novi prostor učini da iskoriste što je prije moguće. Najbolje mjesto za pronalaženje stručnjaka za polaganje pločica je Wilio. Od stotina iskusnih zanatlija pronaći ćemo nečiju lokalnu lokalnom da vam pomogne u polaganju asfaltiranju bez obzira na veličinu površine.
Zašto bih ostavio polaganje asfaltiranje profesionalaca i ne učinim njoj sam?
Asfaltiranje zahtijeva ozbiljan fizički napor i iskustvo. Profesionalni sloj će donijeti višegodišnje iskustvo i sve potrebne alate i tehnologiju kako bi vaša nova područja izgledala sjajno, obojeno podešeno i traju dugo. Potrebno je imati dugoročno gledište jer amaterski pohranjeni kolnik na nesavršeno popločanoj površini izgleda odmah nakon depozita, ali razmak vremena zbog vremenskih uvjeta počet će puštati, ispasti i pojaviti nejednakosti i neželjene predimenzijske praznine .
Asfaltiranje ili beton - šta je bolje?
Još je nedavno bio beton najrasprostranjenijih materijala za jačanje staza i pristupnih puteva. Ali trenutno je bračni kolnici (kocke ili ploče) betona. Oba materijala se koriste, ali je praktičnije i lakše zamijeniti nekoliko puknutih pločica za popravak oštećenog betona. Da biste postigli originalni izgled i konačno vam možete priuštiti betonske pločice, mogli bi biti bolji izbor za vaš dom. Prednost asfaltiranja je mogućnost rastavljanja i ponovnog polaganja.
Trebam li naručiti novi ili rabljeni kolnik?
Polovni materijali mogu vam uštedjeti puno novca dok kupujete ako imate ograničen budžet, a ne smeta vam da gubite vrijeme čišćenjem. Dobar su izbor ako niste teški i naći ćete dovoljnu količinu u istom dizajnu da biste dovršili projekt. Nedostatak je ograničen izborom korištenog popločavanja. Ponuda novih materijala mnogo je raznolika; i njihov životni vijek u estetskom stanju mnogo duže.
Koju opremu i potrošni materijal moram pružiti vaš sloj?
Vaš sloj kolnika dovest će vašu vlastitu opremu i alate, ali obično će vam trebati da naručite osnovne materijale, vraćeni asfaltiranje. Može vam savjetovati odgovarajuću vrstu asfaltiranja i iznosu potreban za vaš projekt.
Koliko dugo se obično polagalo - polaganje asfaltiranja?
Na maloj radnoj površini vaš dobavljač može raditi za nekoliko sati, sa dugim i širokim rasponom puteva i velikih terasa će raditi asfaltiranje će trajati nekoliko dana.
Koliko košta pločica?
Troškovi će se razlikovati ovisno o veličini i abetu površine, složenosti blokova i volumena rada. Polaganje kotrljanja zaključavanja (trotoara i parkirna mjesta za putničke automobile) bez prirodnih djela koštaju otprilike 12 € / m2. Cijena je područje područja, izazivanje i povlačenje grube podloge (u debljinu od 30 cm), povlačenje kreveta, polaganja pločica, retribracije i pavel kolnika. Postavljanje popločavanja asfaltiranja već košta oko 7 € / m2; Krugovi za polaganje 4 € / bm.
Trebam licencu specijalista?
Ne. Najbolja posjetnica okvira za izradu / kolnicu je njegov prethodni posao, tako da se ne bojte ne plašite da pitate reference i eventualno pohađajte svoj rad.