Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Računovodstvo

Tražite računovođu za računovodstvo? Imamo 1.456 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.783 registrovani profesionalci
87.827 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Računovodstvo

Da li vam je potrebna računovodstvena usluga? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce u dvostrukom i jednostavnom računovodstvu, PDV-u, obračunu plaća i ljudskim resursima i računovodstvenoj kontroli. Cijena računovođa obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: osnivanje kompanije, revizija, savjetovanje koje pruža jedan od naših 1.456 računovođa u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene
32.783 registrovani profesionalci
87.827 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Koje usluge pruža računovođa?
Računovođa se može specijalizirati za jedno područje ili ponuditi brojne usluge kao što su upravljanje jednostavnim i dvostrukim računovodstvom, priprema računovodstvenim i statističkim izjavama, računovodstvenim izjavama, kliringom i poreznim prijavama. Računovodstvo za različite vrste predmeta (bankovne izjave, interni dokumenti, kupci ili račune za opskrbu itd.). Naplata radne rute. Procjena tačnosti poreznih i računovodstvenih računa. Odgovornost za pravilno objavljivanje računovodstvenih predmeta. Izrada redovnih mjesečnih, tromjesečnih i godišnjih zatvaranja i priprema dokumenata za statističku kancelariju. Komunikacija sa revizorima, poreskim vlastima i drugim institucijama. Računi obično kombinuju različite usluge kako bi vam pomogli u poboljšanju korporativnih ili ličnih financija.
Kako mogu pronaći dobar računovođa ili poreski savjetnik?
Najbolji način da se pronađete dobre računovođe u blizini je da unesete potražnju i čekate da se bavi računovodstvenim službenicima čije iskustvo i vještine odgovaraju onome što vam treba. Zatim provjerite svoje recenzije, uporedite menije i odaberite onu koja vam odgovara.
Kako mogu naći računovođu u svom kvartu?
Pronađite lokalni računovođa ponekad može biti složen, ovisno o tome gdje živite. Ako unesete potražnju, poslat ćemo ga računovođu iz vaše okoline. Međutim, to nije uvijek lični sastanak i tako možete odabrati računovodstveni službenik iz drugih regija i komunicirati elektronskim putem.
Zašto je prikladno zaposliti računovođu preko Wilio-a?
Računovodstvo je jedna od tih usluga koja vam zaista pomaže uštedjeti. Ulaganje u usluge računovođe vrijedi. Dobar računovođa može vas istaknuti na greške i neiskorištene mogućnosti koje vas koštaju novac. Ne samo da štedite količinu vremena, moći ćete mirno spavati sa sigurnošću da se vaše računovodstvo i porezi vode po redu i u skladu sa zakonom. Od pronalaska dobre računovođe, samo će se nekoliko klikova podijeliti u Wilio. Samo opišite koje su vam usluge potrebne i čekati menije. Sada je pravo vrijeme za rješavanje računa. Dobijte besplatne ponude i pronađite zgodan računovođe danas.
Koje usluge radite za vas računovođa
Porezna prijava fizičke osobe
Svi bi trebali imati pouzdan računovođa koji svake godine donosi poreznu prijavu od prihoda fizičkih osoba. Obično je najbolje kontaktirati računovodstvenog službenika na početku nove godine - u idealnom slučaju najkasnije u roku od 3 mjeseca prije roka. Ne samo sigurno da će imati vremena za vas, ali i da biste mogli savjetovati, na primjer, još uvijek je moguće staviti u troškove prije nego što se računovodstvo zatvori u protekloj godini. Kada pronađete računovodstveni službenik od koga biste željeli poreznu prijavu, nemojte ga činiti prije moguće. Prije podnošenja poreznih prijava, računovođe su znatno zauzeti, tako da ga ne ostavljaju u last minute.
Knjigovodstvo
Mnoge računovodstvene izjave nude računovodstvene usluge i poznaju vas redovnim zatvaračem, platama, računima i sličnim. Ako posjedujete mali posao ili ste jedini trgovac, zaposlite računovođe ima smisla jer će vaše računovodstvo voditi profesionalca koji će se pobrinuti za sve zakone, standarde i propise kako bi se izbjegli mogući problemi s vlastima koji mogu nastati neznanjem.
Savjetovanje
Računovođa vam može pomoći da optimizirate svoje računovodstvene troškove. Možete dogovoriti sastanak u kojem govorite o svom prihodu i troškovima. Zatim vas savjetuje da nastavite sa optimizacijom. Prednost da ima računovođa u pripremi budžeta je da će vaše finansije objektivno gledati i može procijeniti šta si možete priuštiti da kupite, zapišete i koja visina poreza može očekivati ​​godinu dana.
Savjeti i savjeti
Kotacije se okreće Ne gubite vrijeme tražeći ponude iz različitih računovodstvenih kompanija. Unesite svoj upit i počnite primati ponude od zgodnih računovodstvenih službenika iz okoline. Ne prelazite svoj budžet Računovodstvene cijene zaista mogu biti različite. Međutim, sa Wilio, lako možete usporediti više ponuda i odabrati takav koji odgovara vašem proračunu. Pronađite najbolje računovođe Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
DemonstracijaDemonstracije realizacije naših pružatelja usluga
Računovodstvo
Alija Y.
Računovodstvo
Ismet B.
Računovodstvo
Husnija F.