Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Rigips, suha gradnja

Tražite li plejer za montažu gipsanih ploča? Imamo 24.892 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Rigips, suha gradnja

Potrebna Vam je usluga iz oblasti gipsanih ploča, montaže gipsanih ploča? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za geodetske, građevinske i farbanje gipsanih ploča. Cijena gipsane ploče i njena ugradnja obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: konstrukciono kućište, aluminijski štitnik za uglove i farbu koju pruža jedan od naših 24.892 graditelja u kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Gips ima mnogo koristi u izgradnji različitih particija, montiranih zidova, niša, prekrivača, u sobi u sobi ili prilikom rekonstrukcije potkrovlja. Napišite da biste unijeli najtačniji opis zadatka da biste shvatili tačno koja je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
Koje su zajedničke vrste gips kartona?
Bijela gips karton Bijela gipsana ploča je najjeftinije i najčešće korištene varijacije. Koristi se kada se isporučuju particijama i stropovima i ostalim strukturama bez zahtjeva za požarom. Odbor bijele gips kartone koristi se u interijeru s relativnoj vlažnosti manjim od 65% na 20 ° C. Stoga nije prikladno koristiti ga na mjestima gdje bi mogla doći u kontakt s vodom ili vlagom. Zelena gips karton Zelena gips karton impregnirana je od vlage. Dizajniran je za upotrebu u vlažnom okruženju, u kupaonici, tušem, kuhinji i tako dalje. Teže je, ima veći kapacitet opterećenja i skuplje je od bijelog gips kartona. Impregnirane gipsne ploče koriste se u prostorijama vlage do 75% ili 85% više od 10 sati. Sa 100% vlage manje od 2 sata tokom 24 sata na 20 ° C. Crvena gips karton Crvena gipsana ploča ima visoki tretman požara. Ploče suradnje požara koriste se za sušenje prostorija sa stalnom relativnom vlagom manjim od 65% na 20 ° C sa željenim otporom na požar ili kao zaštitu čeličnih konstrukcija iz vatre. Povećala je snagu kernela i zato sa visokim temperaturama. Pogodan je i kao izolacija buke. Plava gips karton Plava gipsana ploča posebno se izrađuje kao zvučna izolacija. Akustična cips parcela ima posebno obrađenu gustoću jezgre koja se sastoji od modificirane kristalne strukture gipsa sa specifičnim svojstvima prigušivanja. Stoga je pogodan za zvučni zvuk izvana, zidova između apartmana u panelu ili stanu i u stanu između svake sobe.
Šta se može izgraditi od gips kartona?
Suhi pod od gips kartona
Plutajući podovi iz navojanih dasaka čvrsto su sastavljeni podne ploče odvojene od strukture supstrata iz suvog podsana, ili. polistiren ili mineralna izolacija. Zahvaljujući malom težinu i suhom procesu izgradnje, podovi od gips kartona pogodni su za useljenje potkrovlja. Ova vrsta poda radi kao efikasna zvučna izolacija i podna izolacija i pogodna je za podno grijanje.
Zidovi i prečka od gips kartona
Grperski podaci suhi unutarnji građevinski sustavi pogodni su za postavljanje particija za zidne pločice i pri izgradnji zvučnih izoliranih zidova. Djelomične strukture služe uglavnom razbiti interijere za pojedine sobe, ali i upravljanju potrebnim instalacijama i korištenjem akustične gips kartone za poboljšanje akustične unutrašnjosti.
Rukovane zidove gips kartona
Glave zidove imaju široku upotrebu iz estetskog unapređenja postojećih površina, povećavajući vrijednosti toplotnih izolacijskih svojstava i neprozirnosti zidova sve dok se premjestiti za premještanje za provođenje instalacija tokom rekonstrukcija, npr. u panel kućama.
Pregrade u vlažna okruženja
Impregnirani gips pogodan je za obnovu kupaonice ili zamijeniti ne-kompatibilnu stambenu jezgru u kućama panela. Struktura gips kartona ne učitava strukturu podrške više od originalnog kućišta kućišta. Pored toga, kada držite pravilne procedure za ugradnju, novi zid kupaonice bit će izgrađen vrlo brzo.
Budnim potkrovljem
GLASTERBOARD omogućava dodatnu izolaciju izgradnje tijekom stvaranja novih prostorija za udobno i atraktivno kućište bez povećanja izgrađenog područja. Zahvaljujući gips kartonu, kvalitetna izolacija i krovni prozori mogu stvoriti vrlo ugodan i funkcionalan životni prostor na tavanu.
Pretplatnici
Poklopi od gips kartona pogodni su za brze i čiste plafoni. Koristeći ih, audio svojstva prostora i termička svojstva stropne konstrukcije mogu se poboljšati.
Često Postavljena Pitanja
Zašto tražiti stručnjaka za gips karton za Wilio?
Da li biste željeli rekonstruirati potkrovlje ili osvježiti izgled sobe s novim darobrojnom pločom. Trebate podijeliti sobu sa presjekom od gips kartona? Bila bi akustika u vašem apartmanskom zidu sa zvučnom izolacijom? Ili vam treba uvreda zida vetrobranskog stakla kuće iznutra? Pomoći ćemo vam da pronađete specijalista za gips karton koji to može podnijeti. Naši stručnjaci od gips kartona mogu podnijeti sve, od novih unutarnjih particija do plafona od gipsanih ploča. Uštedite vrijeme i novac usporedbom ponuda i odabir najboljih stručnjaka iz vaše okoline. Wilio će vam pomoći da pronađete stručnjake od gips kartona koji će postaviti igle, progonjene zidove, niše, primatelje, distribuirati sobe ili rekonstruirati potkrovlje. Kvaliteta, po povoljnoj cijeni i kad vam treba.
Šta je gips karton?
Grperija se sastoji od ploča iz prešanog gipsa koji je ubačen sa sendvičju između dva tvrda radova. To je vrlo praktičan građevinski materijal koji se koristi za takozvanu suhu izgradnju. Često uživa u stropovima, sa nosećim zidovima i drugim prilagođavanjem unutrašnjosti. GLASTERBOARD je jednostavna, jednostavno je raditi s njim i jeftinije je od ostalih materijala. Glaste se proizvode u raznim debljinama i dužinama, raznim sastavom jezgre dijareje. Ova raznolikost omogućava odabir ispravne dimenzije i kvalitete maltera za određenu građevinsku strukturu.
Za koji se set koristi?
Glaste je bitan element suve konstrukcije. Koristi se za izgradnju različitih particija, montiranih zidova, niša, oporavlja se, prilikom dijeljenja soba ili prilikom obnove potkrovlja. Uglavnom se ne koristi u potpornim zidovima, tako da se uglavnom montira na čeličnim konstrukcijskim profilima. Međutim, postoje i posebne aplikacije za podršku od gips kartona.
Šta je potrebno za rad sa gips kartonom?
• Profili dizajna • vijci i pribor za suvu izgradnju • izolacija • Krive za suvu izgradnju • Prodor • popločavanje • odlaganje noža • Silikoni i zaptivnici • Hidroizolacija. • Boje i pozadine
Koje su prednosti i nedostaci gips kartona?
Glaste je popularna za implementaciju građevinskih i elemenata za dizajn enterijera, zahvaljujući činjenici da štedi vrijeme i troškove izgradnje ili obnove. Pa dobro i zvučno izolat, ne zaustavlja paru i mirisu. Glaste se lako obrađuje i ima malu težinu tako da predstavlja malo statičko opterećenje objekata. Ne zahtijeva za transport, omogućava brzu montažu i suhi postupak tako da voda nije potrebna. Budući da je to jednostavan modularni sistem, moguće je rješavanje oba distributivne sustave poput struje, vode i tako dalje. Unutarnje particije od gips kartona gotovo su savršeno jednake, ali omogućava daljnju površinsku obradu raznim premazima, pozadinama, pločicama ili malterima. • Rad sa njim je vrlo jednostavan • jednostavno se instalira, oblike i konačno se prilagođava • Ima dobru toplotnu i zvučnu izolacijsku svojstva • Da li je otporan na vlagu i požar (po vrsti) • ima dug život Nedostatak je potreba za pričvršćivanjem ploča za strukturne profile, potrebu za prodorom, zaptivanjem i brušenjem rupa u ploči, do potpune savršenstva.
Kako funkcionira gips karton?
Za rad sa gips kartonom potreban je nož ili rep. Na rupe br. Glaste se montira na unaprijed pripremljenu čeličnu strukturu. Sprejevi između ploča zapečaćene su zaptivne i ojačavajuće trakom. Nakon pažljivog brtvljenja i brušenja zglobova, ploča treba konačno uređivati. Sadvartón mora prodrijeti prije slikanja ili zidova tako da se boja ili tapeta drže i čak i apsorpcija cijelog područja. TENCIN-Slower malter se može primijeniti i na gips karton.
DemonstracijaDemonstracije realizacije naših pružatelja usluga
profile image
Rigips, suha gradnja
Izet T.
profile image
Rigips, suha gradnja
Ganib N.
profile image
Rigips, suha gradnja
Selver O.
profile image
Rigips, suha gradnja
Nurija G.
profile image
Rigips, suha gradnja
Ganib D.
profile image
Rigips, suha gradnja
Adem Z.