Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Sanitarija i rušenje

Tražite profesionalca za sanaciju i rušenje? Imamo 23.837 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.719 registrovani profesionalci
87.711 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Sanitarija i rušenje

Potrebna Vam je usluga sanacije i rušenja? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za uklanjanje prljavštine, zacjeljivanje raznih materijala, urušavanje predmeta. Cijena radova na sanaciji i rušenju obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: iznajmljivanje opreme za rušenje, alata za rušenje koje pruža jedan od naših 23.837 stručnjaka u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.719 registrovani profesionalci
87.711 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto angažirati specijalista za rušenje putem Wilio-a?
Tražite usluge rušenja? Stručnjak za rušenje učinkovito raspolaže unutrašnjim i vanjskim zgradama ili, na primjer, uklanja pločice u vašoj nekretnini. Ima iskustva s alatima za rušenje, tako da će sve rušenje biti sigurno i u skladu s propisima kako biste mogli nastaviti sljedeću fazu vašeg projekta. Dodajte svoj projekt Wilio i povezati ćemo vas sa najboljim lokalnim kompanijama za rušenje. Jednostavno objasnite šta trebate za rušenje kada je potrebno učiniti i da li se materijali budu sačuvani ili odbačeni.
Ko je dobavljač rušenja?
Trenirani dobavljač rušenja sigurno demontaža raznih i privremenih struktura. Rušenje se mogu obaviti na početku većine rekonstrukcija za početak rada.
Koje su zajedničke vrste službi za rušenje?
Stručnjaci za rušenje obično ruše, rastavljaju i uklanjaju kupaonice, pločice, šupe i zidove. Obično odlažu bilo kakav otpad ili povlačenje materijala za recikliranje.
Koji su zajednički alati i tehnike koje koriste kompanije za rušenje?
Vaš dobavljač za rušenje bira odgovarajuće alate i tehnike, ovisno o veličini i lokaciji vašeg objekta, ali najčešće korištene metode su dekonstrukcija ili mehaničko rušenje. Dekonstrukcija se vrši rukom pomoću sekundi, skloništa i odvijača, dok mehanička rušenja uključuju metke, buldožere i bagere.
Postoje li neki zakoni ili dozvole koje bi mogle utjecati na rušenje?
Da. Odluka o dozvoli utječe faktori poput okoliša, kulturne baštine i utjecaj rušenja na izgled područja. Licence za rušenje i ovlaštenja regulišu vladine zakone i lokalne samouprave.
Koliko košta zaposliti dobavljača rada rušenja?
Prosječni trošak službi za rušenje obično je od 60 - 80 eura po kvadratnom metru. Vaš dobavljač za rušenje može naplatiti manje-više ili više ovisno o složenosti rada, troškove iznajmljivanja mehaničkog alata za rušenje, vrijeme potrebno za rušenje i treba li trebate ukloniti otpad.
Šta uključuje službu za rušenje?
Stručnjaci za rušenje uklanjaju unutrašnje i vanjske konstrukcije, pločice i asfaltiranje, ruku ili koristeći veće mašine kao što su bageri i buldožeri. Ako trebate raspolagati zgradu, detalji će naučiti kada naručite usluge rušenja putem Wilio-a.
Usluge
Rane
Trebate li ukloniti vrtne zidove, unutarnje zidove ili stupce? Brzi dobavljač za rušenje koje zrelo i uklanja ruševine. Ovisno o veličini i lokaciji zida, vaš stručnjak će raditi ili rukom ili koristiti mašine poput torbe. Ako su potrebne specijalizirane mašine, jedna vješta u umjetnosti razgovarat će o pristupu imovinom i troškovima mašine i dodaje vašem izračunu cijene. Ako je zid napravljen od opeke ili drveta, imajte na umu da dobavljača zadrži i ponovo koristi ili prodaju materijale.
Vuče kupatilo
Hoćete li obnoviti kupatilo? Tada trebate rušiti svoje trenutno kupatilo. Kupatilo za rušenje uključuje bagere, kupalice, tuševe, toalete, pločice i zidove. Stručnjak za rušenje može ih odložiti ili spasiti za zakupljeno skladište uz naknadu. Nakon rušenja, majstori koji mogu obnoviti kupaonicu da ponovo iskoristi sanitarnu i materijale koje ste odlučili sačuvati.
Uklanjanje pločica
Osigurajte profesionalno uklanjanje pločica kako bi se osigurala zaštita vašeg doma i zdravlja od prašine i opasnih krhotina. Ako želite napustiti pločice, dobavljača čekićem, dlijeto i strugačima oprezno oguliti. Ako se pločice mogu odbaciti, koristit će čekić ili metak. Bez obzira na način uklanjanja, profesionalno uklanjanje pločica treba uzrokovati minimalnu štetu na podlogu. Dobavljač za rušenje može ponuditi i površinski tretman tako da je spreman za nove pločice. Prije odlaska, tog područja i (ako je uključeno u cijenu rušenja) uzima slomljenu pločicu s vama.
Uklanjanje skloništa
Ako trebate pustiti metal ili drvene skloništa, vjerovatno vam trebaju više od jednog radnika za rušenje i opskrbu ili kontejner za otpad koji nastaje nastali nastali nastali. Kada vaš dobavljač dođe do mjesta, sklonište, materijal poput metala uzimaju u ostatak materijala i za višekratnu upotrebu. Neki dobavljači rada za rušenje uzimaju u obzir prilikom određivanja cijene rada, tako da je dobro pružiti fotografije i što više detalja o tome što je izgrađeno vaše sklonište.