Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Selidbe i preseljenje

Tražite li downloader? Imamo 19.365 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.803 registrovani profesionalci
87.879 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Selidbe i preseljenje

Trebate li uslugu preuzimanja? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pakovanje predmeta i odjeće u kutije, utovar, istovar i transport namještaja, kutija i velikih predmeta. Cijena selidbenih usluga najčešće zavisi od obima usluge. Pogledajte više informacija o uslugama: iznajmljivanje sanduka, osiguranje, doplata za prevoz van definisanog područja koje će vam pružiti jedan od naših 19.365 stručnjaka u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene
32.803 registrovani profesionalci
87.879 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto unajmiti usluge preuzimanja putem Wilio-a?
Prelazak u novu kuću ili ured je uzbudljivo iskustvo. Međutim, logistika može biti stresnog procesa, a već je pakiranje i naknadno demontaža i nošenje teških predmeta. Spremite sve brige rezervacijom usluga preuzimanja putem Wilio-a. Moving stručnjaci mogu staviti stvari u red i rješavanje izazovnih zadataka za vas. Sa Wilio možete odmah dobiti neke menije. Što god jeste, možete se u blizini pronaći pouzdani stručnjaci za preuzimanje. Naše profesije također mogu prilagoditi svoje usluge na osnovu vaših potreba i budžeta. Bilo da se već rezervirate unaprijed ili u posljednjem trenutku, pomoći ćemo vam da nađete dostupni i pouzdani stručnjak za svoje preuzimanje. Dobijte besplatne ponude od povlačenja usluga u vašoj blizini. Uporedite cijene prije nego što primite meni i provjerite svoje recenzije. Kada odaberete servis za preuzimanje, zakažite termin. Iskusni radnik za preuzimanje može dobiti vaše stvari sigurno i brzo urušiti i premjestiti se.
Kada trebam rezervirati preuzimanje usluge?
Najprikladnije je rezervacija usluge preuzimanja s vodećim četiri do osam tjedana. Rana rezervacija vam daje više vremena za sastavljanje ponuda i uspoređivanje vaših opcija. Što više, stručnjaci za preuzimanje mogu pripremiti odgovarajuću opremu za vaše specifične potrebe ili posuditi materijale za pakiranje. Čak i ako je to prije preuzimanje, Wilio vam može pomoći! Pomoći ćemo vam da pronađete dostupne i pouzdane preuzmite radnike iz vašeg kraja. Najbolje je naručiti servis preuzimanja što je prije moguće.
Trebam li pružiti alate ili opremu za preuzimanje usluga?
Trebam li pružiti alate ili opremu za preuzimanje usluga? Ne sve. Kompanije koje se kreću ili pojedine radnike mogu pružiti materijale za vaše potrebe. Prethodno obavijestite stručnjaka o relevantnim detaljima. U planiranju mu može pomoći mu informacija poput veličine kuće ili vrste subjekata koje su vam potrebne za preseljenje. Može pružiti sve alate za demontažu, užad, sanduke ili drugi ambalažni materijal na vašu dužnost. Ali ako imate bilo kakvih materijala već nakon ruke, zamolite stručnjaka da ih i koristi!
Sastavlja se preuzimajući moj nameštaj na novom mjestu?
Da, preuzmite radnike mogu ponovo instalirati vaš namještaj na novom mjestu. Iz kreveta nakon fitness centra, vaš pomoćni pomagač može pomoći u sklopu Skupštine i postavljanje vaših stvari. Imajte na umu da će neke usluge preuzimanja samo pokupiti i transportirati stavke. U ovom slučaju ćete morati sami spakovati paket. Ali možete se prijaviti za Wilio za preuzimanje koja uključuje i pakiranje, transport i ponovno instaliranje namještaja.
Zašto preuzimaju usluge bolje od preuzimanja samopomoći?
Profesionalno preuzimanje usluga Pravilno spakirajte i prevozite nameštaj. Nećete se morati brinuti zbog oštećenja koja bi mogla nastati prilikom pomicanja vaših stvari. Iskusni profesionalac imaće odgovarajuće alate i veštine za uklanjanje za vas. I ja mogu lako podnijeti teške stvari. Pored toga, nećete imati problem prilikom premještanja velikih komada namještaja, jer će se pokretna usluga imati ponudu potrebne veličine.
Da li da pomognem vašim radnicima?
To ovisi o vrsti uvlačenja usluge koju rezervirate. Ako opseg vašeg zahtjeva uključuje samo prijevoz namještaja, morat ćete zamotati sve prije nego što stignu s preuzmite radnike. Međutim, možete zatražiti derivativnu uslugu koja uključuje ambalažu i otpremu. Zahvaljujući ovoj opciji, stručnjaci mogu učiniti da se sve radi na drugim zadacima. U svakom slučaju, oni će cijeniti stručnjake svake pomoći koje im možete pružiti za glatki proces preuzimanja.
Šta uključuje usluge preuzimanja?
Ako preuzmete ili prodajete neki namještaj, naši stručnjaci su ovdje da vam pomognu! Pomične usluge uključuju demontažu i pakiranje malih i velikih predmeta u vašem domu. Tada radnik može pretvoriti ove subjekte u novu nekretninu. Tada se predmeti u vašim novim prostorima mogu raspakirati i postaviti. Wilio će vas povezati s pouzdanim uslugama povlačenja u vašoj blizini. Bilo da vam treba pomoć za pomicanje namještaja ili složene opreme, na našoj platformi naći ćete pristupačne preuzmi radnike. Naše usluge su fleksibilne za sve što vam treba. Evo pregleda usluga povlačenja koje možete rezervirati na Wilio.
Usluge
Demontaža namještaja.
Uklanjanje stana ili kuće takođe uključuje demontaža namještaja i ambalaže tako da je pogodna za transport. Brzi iskusni radnik putem Wilio-a. Pomoći ćemo vam da pronađete preuzmite radnike koji znaju kako se srušiju kompaktni i sigurni namještaj za skladištenje. Demontažni namještaj odnosi se na sve vrste namještaja poput kreveta, ormara, stolova i biblioteka. Radnici mogu rastaviti i drugi namještaj poput vrtnih izvora, ljuljaška, pa čak i vrtni roštilj.
Uklanjanje fitnes opreme
Uklanjanje fitnes opreme može biti složenije od ambalaže za namještaj. Uloga se može odnositi na električnu opremu, dodatne teške dijelove i označavanje malih komponenti; Pomicanje fitnes opreme Također mogu podnijeti ove složene zadatke. Naši stručnjaci mogu vam pomoći da se preklopite omotače, posteljine, kućne teretane i druge fitnes opreme. Recite nam o specifičnim zahtjevima za preuzimanje i povezati ćemo vas s nekim ko vam može pomoći.
Transport nameštaja
Većina usluga preuzimanja može vam pružiti usluge povlačenja pomoću isporuke ili kamiona. Prilikom objavljivanja vašeg zahtjeva za Wilio, odredite veličinu i broj predmeta koje su vam potrebne za preseljenje. Imamo radnike koji su se specijalizirali u mnogim vrstama namještaja i opreme. Na našoj platformi lako možete pronaći radnike za preuzimanje i isporuku. Samo otkrijte svoj zahtjev i dobijte besplatne ponude od stručnjaka za preuzimanje u vašoj blizini.
Namještaj i odlaganje otpada
Pored povlačenja usluga, Wilio nudi i usluge za vaše ostale potrebe. Naša otpadna odjeća može odlagati predmete koje više ne trebate. Uz ovu uslugu možete imati novi početak bez nereda!