Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Sijanje trave, travnjak

Tražite baštovana za sadnju travnjaka? Imamo 10.535 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.807 registrovani profesionalci
87.887 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Sijanje trave, travnjak

Potrebna Vam je usluga u oblasti sadnje travnjaka? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za sjetvu sjemena i postavljanje travnjaka s tepihom. Cijena sjetve trave i travnjaka najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: mreža za krtice i navodnjavanje koje pruža jedan od naših vrtlara 10.535 u kategoriji

Vidi također:Cijene
32.807 registrovani profesionalci
87.887 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto iznajmljujete travnjak putem Wilio-a?
Sa Wilio se nećete morati brinuti da nećete pronaći sjeme travnjaka u svom kvartu. Čim unesete svoj zahtjev, povezati ćemo vas sa stručnjacima u vašem području koji lako mogu primiti vaše potrebe. Više ne za beskonačno pretraživanje putem interneta i pronalaženje pružatelja usluga za lučni travnjak. Iako se TURF sjedalo može pojaviti kao prilično jednostavan zadatak, a ne svi imaju vremena i energije. Zaboravite svoj stres i glavobolje iz mjerenja, oplodnje, ranjenja i polaganja travnjaka - možete angažovati stručnjaka koji može podnijeti vaš cijeli proces! Nema kašnjenja, nema poteškoća i bez nedovršenog posla. Nakon sjedenja na travnjaku, možete se prijaviti i za savjet o zračenju, oplodnji i općem održavanju travnjaka. Pronađite odgovarajući stručnjak danas i držite travu zelenu i zdravu cijelu godinu.
Kada je najbolje vrijeme u godini za polaganje travnjaka?
Možete staviti travnjake u bilo koje vrijeme tokom godine. Bilo da se radi o zimi, proljeće, ljeto ili jeseni, koja je travnjak koja je bila potpuno novčana kazna sve dok znate kako da se pravilno brinete. U pravilu je najbolji travnjak u blagom vremenu, kada je dovoljno toplo da raste korijen, ali nisu previše vruće da bi se osušili prije nego što se ukorijeni.
Koliko dugo melodija uzima travnjak?
Sedišta Travnjak je prilično jednostavan proces, ali koliko dugo je potrebno da završite posao, ovisit će o tome koliko je veliki ili mali vaš travnjak. Na manjim površinama, postrojenje za travnjak može trajati nekoliko kratkih sati, dok biljka travnjaka za veće dvorišta može trajati cijeli dan. Ako želite znati koliko će dugo vaše sjeme potrajati, možete pitati stručnjaka koji će vam biti voljan dati procjenu.
Kada trebam oploditi travnjak?
Prije sejanja travnjaka je najbolje za pomicanje tla kvalitetnom gnojivom. Nakon dovršetka semenke sjemena travnjaka, možete ponovo otprilike stajsko gnoj nakon šest tjedana. Provjerite da li ste oplođeni svaka dva mjeseca tokom prve godine da podržite rast i održavate svoj travnjak zdravim. Kada se vaš travnjak bude smešten, možete ga premjestiti na početku svake sezone i iskoristite rast tokom cijele godine.
Koliko brzo mogu smanjiti travnjak nakon njegovog sjedenja?
Možete kositi svoj travnjak samo ako je već ukorijenjen i ne može se pomaknuti s njom. U pravilu je ovo oko tri sedmice nakon izgleda travnjaka. Ako želite znati da li je vaš travnjak spreman za košnju, možete se lagano protegnuti za travu. Ako možete podići travnjak, morate pričekati.
Može li vještak travnjaka pomoći u banskom radu?
Da, može! Imamo mnogo iskusnih baštova koji vam mogu pomoći u svim zadacima vezanim za vrt kako bi vaše dvorište, terasa ili vrt uvijek izgledali. Od sadnje sadnje i sadnje biljaka do uklanjanja malča ili korova svi njihovi hortikulturni potrebe mogu se pustiti na naš pouzdan stručnjak. Možete čak naručiti uslugu kao košnju trave.
Koje druge travnjačke usluge mogu naručiti preko Wilio-a?
Možete naručiti sve vrste travnjaka povezanih sa Wilio-om. Nakon sjedenja na travnjaku, možete angažirati profesionalcu da biste bili sigurni da vaš travnjak dobro raste i da se održava i zdrava. Imali smo i stručnjake za uređenje okoliša u slučaju da želite da napravite veće promjene ili dodate u vrt ili dvorište nova sjenica, ribnjak, kolnice ili druge elemente.
Šta uključuje usluge prskanja travnjaka?
Tražite pomoć sa sjedištem novog travnjaka? Naši stručnjaci za prskanje travnjaka pobrinut će se za sve, na primjer, uklanjanjem stare trave, sjemenju novog travnjaka i pružanje savjeta o svom dugoročnom održavanju. Nije važno da li planirate da postavite plastični travnjak ili biljku. Bez obzira na godišnji period, naši stručnjaci mogu lako raditi sa vama svi vašim zahtjevima za travnjake.
Usluge
Uzimanje travnjaka za tepihe
To je zabluda da je travnjak za polaganje tepiha tokom zime netačno. Naprotiv, u ovoj hladnijoj godini postoji puno koristi. Vaš travnjak ima dovoljno vremena za naseljavanje i ukorijenjeno prije dolaska. Traži da travnati travnjak tokom zime znači i da nećete morati toliko često raditi, pa će olakšati njegovo održavanje. Jedan kvalificiran u umjetnosti prvo će mjeriti područje vašeg travnjaka i pripremiti tlo za novi travnjak. Izjednačava tlo pomoću kockanja i pažljivo uklanja korov, kamenje, korijenje i druge ostatke. Zatim počne provoditi pojedine dijelove travnjaka tako da svaki kraj što je moguće šire. Posljednji korak uključuje provjeru je li cijeli travnjak pravilno postavljen i bez nepotrebnih prostora između travnjaka.
Sedeći travnjak
Travnjak se može posaditi u osnovi od proljeća do jeseni. Stručnjak prvo priprema tlo uklanjanjem starog štanda, balansiranja i kretanja, a zatim sjetvu sjeme sjeme. Sjeme se zatim fino ugrađuje u tlo slave, a zatim temeljito tretira iz dva smjera. Područje travnjaka zatim temeljito polirano s prskačem tako da velike kapi nisu napravili sjeme. Prvi mjesec nakon sadnje potrebno je održavati vlažnu vlažnu tlu. Prve dvije sedmice treba utržiti 1 do 2 puta dnevno, a naredne dvije sedmice svaki ili svaki drugi dan. Kad trava raste do 7 cm, potrebno je kositi, ali samo max. 2,5 cm. Prva 4 puta se travnjak ne smije uplašiti manje dužine. Novi travnjak može početi koristiti nakon 3 mjeseca od sadnje.
Instaliranje umjetnog travnjaka
Ako više volite instalaciju određenih umjetnih marki trave, možete dobiti i pomoć iz naše umjetne instalacije trave. Prvi korak, sličan polaganju travnjaka za tepihe, nalazi se u mjerenju područja vašeg travnjaka i naknadnog uklanjanja postojeće površine. Ako postoji mali travnjak, to je moguće ručno obaviti ovaj zadatak. Za veće prostore najbolje je koristiti travnjak. Tada stručnjak prekriva gornji sloj tla sa supstratom od pijeska ili kamenog podruma prije nego što ga zbijete vibracijski cilindar ili ploča. Tada će se vaša umjetna trava pažljivo razvijena prema vašoj kući kako bi stekli prirodniji izgled. Na kraju se uklanja sav višak trave i čisti čitav travnjak za dovršavanje ugradnje umjetnog travnjaka.