Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Sklonište, nadstrešnice

Tražite li graditelja skloništa? Imamo 27.728 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Sklonište, nadstrešnice

Trebate li uslugu skloništa? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za fokus, dizajn i izgradnju skloništa. Cijena sjenica i pergola obično ovisi o rasponu usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, radovi na iskopavanju i alati koje obezbjeđuje jedan od naših 27.728 stolara u kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Šta uključuje sklonište za montažu i popravku?
Ove usluge uključuju sve što je potrebno za izgradnju novog vanjskog skloništa u vrtu ili dvorištu ili popravku postojećeg skloništa. Naši pružatelji usluga mogu procijeniti ako je popravak moguć i povoljan ili ili nije bilo bolje sklonište za uklanjanje i odlaganje da oslobodi novo mjesto. Na našem portalu naći ćete pružatelje usluga da vam pomognu u izgradnji novog skloništa i oporaviti se stari.
Procjena i popravak skloništa
Ova usluga je jeftina opcija koju treba uzeti u obzir prije stare odlaganja skloništa. Naš provajder može vidjeti vaše sklonište i vidjeti je li i koji su potrebni popravci. Ako izgradnja zahtijeva lakše popravke, npr. Popravak krova, provajder će vas obavezati sa preporučenim popravkama i potrebnim materijalima. Ako su ovi materijali dostupni, oni će izvršiti potrebne popravke i sklonište će biti otporniji na buduća oštećenja.
Demontaža i odlaganje starog skloništa
Ako sklonište više nije održivo i neće mu pomoći ili popraviti, naš provajder također može sugerirati mogućnost demontaže i odlaganja. Ova je opcija dobra za odabir da li ste odlučili izgraditi novo prihvatilište. Dobavljač demontaža i zbrinjavanje starog skloništa i napušta temelje za novu. Također može ukloniti baze ako želite smjestiti novo sklonište na drugom mjestu ili ako su već u neupotrebnom stanju. Zidovi, vrata, izolacija i drugi ostaci uklanjaju se sa vaše parcele i čuvaju se u košare za otpad za odlaganje.
Instalacija novog skloništa
Imate nekoliko opcija za popravak skloništa jer se može obnoviti. Ali želite da izgradite sklonište u potpunosti od početka? Navedite konkretno kakvo ste sklonište zainteresovane. Montirano sklonište je jednostavno sastaviti i manje skupo, beznačene zahtijeva više vremena, alata, opreme i građevinara sa kvalifikacijama i leševima u području stolarije i izgradnje.
Posljednje izmjene
Neki pružatelji usluga mogu ponuditi dodatnu uslugu za atraktivne, dovršavanje vaše montažnog skloništa. Šta kažete na novi kaput ili tretman terena u svom okruženju? Na Wilio ćete naći stručnjake za sve!
Često Postavljena Pitanja
Zašto angažirati gospodara da izgradi sklonište / sjenicu preko Wilio-a?
Imate li staro, oštećeno sklonište / bojni koji treba obnoviti? Želite dizajnirati potpuno novu vrtnu sjenicu s originalnim dizajnom? Na Wilio pronaći ćete magistere koji ispunjavaju sve vaše želje. Naručite da je ova usluga kod nas financijski korisna, ušteda vremena i ugodna. Popravak skloništa, uključujući montažu i izgradnju, izazovan je zadatak. Međutim, Wilio će vam pomoći da pronađete zgodnu Kutilu koja može popraviti ili izgraditi sklonište u razumnom vremenskom okviru i možete se fokusirati na sve ostalo. Unesite potražnju za našu platformu i ostavite rad na jednom od naših pružatelja usluga. U potražnji, navedite sve detalje kao što su vrsta skloništa, adrese i idealan vremenski okvir. Pružatelji će vas kontaktirati besplatno i početi raditi odmah nakon dogovorenog. Započnite sa popravkom ili izgradnjom svog skloništa iz snova i koristite Wilio!
Koje su prednosti pružatelja narudžbi za sastavljanje i popravak skloništa?
Ako se odlučite naručiti svom davatelju, ne morate provoditi svoje vrijeme za obavljanje ovog zahtjevnog zadatka. Možete planirati druge aktivnosti i izbjeći probleme sa podizanjem teških predmeta i riziku od ozljeda koji se mogu dogoditi kada se koriste alati.
Trebam li pružiti svoje alate i opremu za ugradnju i popravak skloništa?
Pružanje alata i opreme nisu obavezna. Pružatelji usluga često dolaze sa svojim alatima i opremom za obavljanje date usluge i sve što ih morate opskrbiti za popravak materijala, montaže ili izgradnje. Međutim, ako imate neke alate ili posebnu opremu koja bi mogla olakšati posao, možete ih posuditi s pružateljima usluga.
Koliko dugo traje montažu ili popravak skloništa?
Vrijeme potrebno za provođenje ovih usluga ovisi o prirodi i složenosti rada. Ako vaše sklonište zahtijeva manje popravke, moguće je biti dovoljno za jedan dan. Ako je ovo složenija skupština, vaš provajder će trebati minimalnu sedmicu.
Može li mi pružatelj pomoći u montiranju i popravljanju skloništa?
Da, ako vam je potrebna pomoć u skloništu, popravku ili građevinskom skloništu, možete zaposliti jednog od naših pružatelja usluga za pomoć. Ako poslujete i prodajete ove usluge, možete unajmiti i naše provajdere u bilo kojem trenutku kada su vam potrebne pametne ruke. Uvijek navedite koji rad od pružatelja usluga koji vam je potreban.
Zašto je važan popravak skloništa?
Oštećenje skloništa koje ne održava ne-održavanje predstavlja buduća rješenja. Vrtni alati i oprema pohranjeni u slabo održavanim skloništima često amortiziraju za insekte i glodare za koje se takvo sklonište često postane kući.
Mogu li popraviti sklonište sama?
Da, možete popraviti i svoje sklonište, ali to učinite samo ako imate potrebne vještine, iskustvo i alate. Implementacija Popravka Sklonište je u redu ako su manji i mogu se obaviti u roku od jednog dana i prije nego što stignu kiša i poremeti vaš rad. Ako se vaš rad izgleda previše teško ili nemate vremena, preporučujemo da zaposlite jedan od naših pružatelja usluga.