Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Stolar, proizvođač namještaja

Tražite stolara? Imamo 28.480 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.342 registrovani profesionalci

85.394 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Stolar, proizvođač namještaja

Da li Vam je potrebna stolarska usluga? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ugradne ormare, montažu namještaja, renoviranje kuhinja, baštenski namještaj. Cijena zanatlije obično zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: orijentacija namještaja, priključak aparata, završni radovi koje pruža jedan od naših 28.480 stolara u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.342 registrovani profesionalci

85.394 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Često Postavljena Pitanja

Zašto pretražite Stolla na Wilio?
Nema preko ručnog posla kvalificiranog stola. Uprkos broju modernih materijala poput metala, kože ili čak plastike, proizvodi od drveta još uvijek su važan dio našeg svakodnevnog života. Danas se većina nameštaja proizvodi na automatskim linijama, ali pametan štap može učiniti da su to prilagođeni autentičnim komadima koji će odgovarati vašim potrebama, idejama i stilom. Koristeći specijalizirane alate za Youbar izrađeni od čega iz kuhinjske jedinice, kroz ormar za pokrov, do jedinstvenih originala poput čvrstog drveta ili driftwooda. Vještena stolarija može se naći brzo i lako sa Wilio-om. Jednostavno napišite ono što vam je potrebno za vašu potražnju i povezati ćemo vas sa stolovima iz okoline koji imaju sve potrebne vještine. Zatim samo pogledajte njihove profile i pročitajte recenzije kupaca da odaberete pravo!
Šta mi je stalander napravljen za mene?
Stolar proizvodi razne proizvode poput kuhinjskih linija, ormara, biblioteka, slobodno stojeći ormari, ugrađeni ormari, stolovi, stolice, stolovi za kavu, krevete, komode, komadići od drveta, iverice ili drugi materijali.
Koje veštine ima Stolander?
Stolar mora biti tehnički vješt, pacijent i izuzetno precizan za proizvodnju namještaja prema preciznim specifikacijama. Stolls kombiniraju kreativnost sa praktičnim razmišljanjem i ručnim vještinama za izradu kuhinjskih linija, ormara, biblioteka, ormara, ugrađenih ormara, stolova, stolica, konferencijske i noćne tablice, policije i drugi namještaj.
Koliko košta stolar?
Cijena rada ovisit će o tome koliko će se komada namještaja proizvesti i iz toga je jednostavniji namještaj poput tabele ili složenijih elemenata poput kuhinjskih linija. Ako stolar čini više komada namještaja zahtijevat će više materijala, pa čak i vremena za rad. Na cijenu će značajno utjecati na primjer koji se koristi, na primjer, da li se iverica koristi ili je drveni masiv proizvod. Takođe odlučuje kakvu će se drvo koristiti. Cijena može utjecati da li je stolar u blizini, ili je gotov namještaj mora biti dozvoljen za veću udaljenost.
Zašto bih zaposlio stopu proizvodnje namještaja?
Kad stolar proizvodi komad namještaja vlastitim rukama, posvećuje mu veliku dozu pažnje. Svaki je proizvod njegova posjetnica, stoga ovisi o kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Namještaj izrađen na montažnoj liniji, daleko je od posvećenog takvom nivou njege i kvalitete kontrole Mirovne prednosti nameštaja: • Kvalitet • Jedinstveni i originalni proizvodi • Savršeno ispunjava vaše zahtjeve i stil funkcionalnosti • sami ćete odrediti materijal, boju i dimenzije
Kako mogu naći dobar stolar?
Na Wilio jednostavno pronađite zgodan i voljan stolar iz svoje okoline. Samo unesite potražnju, odgovorite na nekoliko pitanja o onome što će trebati biti napravljeno i čekate ponude iskusnih stojeva.
Koje su prednosti kvaliteta, ručno rađeni nameštaj?
Budući da ga proizvedu iskusnim stolarima, krojački namještaj vrlo je prilagodljiv za posebne zahtjeve kupca. To vam omogućava da nameštaj dizajnira tačno u stilu, dimenzijama i materijalima po vašem izboru. Masivni namještaj izrađen je od najkvalitetnije Woody. Površinske završne obrade također su najkvalitetniji. Ručno proizvedeni komadi namještaja često su i bezvremenski.
Mogu li da mi dostavim?
U većini slučajeva tablica će koristiti vaš vlastiti materijal. U izuzetnim slučajevima, automobil može koristiti materijal koji se isporučuje od kupca, na primjer, za proizvodnju tablice od punog drveta, od određenog komada drveta. U ovom slučaju, tablica će trebati materijal da bi se uvjerilo da je pogodan za određeni posao.
Koja je razlika između stolara i stolara?
Za razliku od stolara, stolari se fokusiraju na velike strukturne projekte i zgrade kao što su rešetke, kabine, garažna skloništa, drvena sjenica, kapije, kapije, ograde ili oplate i oplata i oplata. Stolls proizvode komunalnu izradu, od najjednostavnijih stolica s tri noge do sveobuhvatnih proizvoda za stolariju kao što su kuhinjske linije ili ormare, a drugi, pretežno unutarnji namještaj.
Koje su specijalizovane ukrasne tehnike stolarije?

Rezbarenje
Obrada drveta alata za istraživanje znakova i drugih motiva i rezbarenja ukrasa drvenog objekta.
Savijanje drva
Savijanje drva je oblik obrade drveta koji se koristi za stvaranje drvenih predmeta u tokarinu. Ova vrsta obrade drveta varira od većine drugih da se drvo kreće dok se stacionarni alat koristi za rezanje i oblikovanje. Mnogi složeni oblici i obrasci mogu se stvoriti savijanjem.
Pirografija (sagorijevanje drva)
Pirografija, sagorijevanje drva ili pyrrárava umjetnost je ukrašavanja drva za pečenje motivima pomoću grijanog objekta.
Intarzia (drveni mozaici)
Intarzia je oblik ukrašavanja drveta u kojem su komadi furnira uređeni u oblike i ubacuju se u drugi furnir, koji se zatim naziva na površinu, na primjer, na grudima ili drugim komadom namještaja. To je mozaik dizajn koji koristi različite oblike, veličinu i vrste drva, koji zajedno stvaraju teme i oblike.
Koju stolariju mogu naručiti?

Proizvodnja kuhinjskog repa
Proizvodnja kuhinjskih linija posvećena je vrlo iskusnim stočarima koji mogu pažnju posvetiti detalje. Važno je da kuhinjska linija ne samo nije izgledala lijepo, već je funkcionalna i imala je dug život.
Mirovni nameštaj.
Kuća nije kod kuće bez ličnih elemenata. Nekoliko komada namještaja prilagođavanje prostora atmosfere. Bilo da vam trebaju stolice, stolni stol ili stalak za cipele, Wilio će vam pomoći da pronađete nekoga ko vam može pomoći da shvatite svoje snove.
Vrste materijala
Masivno (desno) drvo Dvije vrste desnog drveta koriste se u proizvodnji namještaja: tvrdo i meko drvo. Njihov opis je naveden u nastavku: Tvrdo drvo koristi se za izradu namještaja Širmo drvo dolazi od listopadnih stabala koja obično raste sporije. U visokokvalitetnom masivnom namještaju često se koriste sa šumom iz porodice tvrdog drveta: Hrast, matica, tikovina, javora, bukve, mahagonija. Meko drvo koje se koristi za izradu namještaja Meko drvo koje se koristi za proizvodnju namještaja obično dolazi od crnogoričnog (ili ne-vode) stabala koja rastu brže. Uobičajena mekodina četinara koja se koriste u proizvodnji namještaja uključuju smreku, bor i jelku. Ostali materijali Šperploča: Proizvodi se sa 3-5 tankih rezova za drva koji su pridruženi ljepilom. Iverice: naziva se i pločom za crtanje drveta, izrađen je od prosipanih lanaca drva koji su zalijepljeni zajedno. Ljepljeno drvo: Proizvodi se lepljenjem komada punog drveta.
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Štednjak za vas može proizvesti kuhinjske linije, ormare, biblioteke, slobodno stojeće ormare, ugrađene ormare, stolove, stolice, stolove za kavu, krevete, škrinje, police i razne ukrasne elemente. Pišite da biste unijeli najtačniji opis zadatka čine da je Stolar tačno znao kakva je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
Demonstracija

Demonstracije realizacije naših pružatelja usluga

Stolar, proizvođač namještaja
Mensur Z.
Stolar, proizvođač namještaja
Izet P.
Stolar, proizvođač namještaja
Husnija V.
Stolar, proizvođač namještaja
Elvidin K.
Stolar, proizvođač namještaja
Adelais Y.
Stolar, proizvođač namještaja
Ganib P.