Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Transport, kurirska služba, kuriri, dostava

Tražite prevoznika ili kurira za transport? Imamo 27.466 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.354 registrovani profesionalci

85.442 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Transport, kurirska služba, kuriri, dostava

Potrebna Vam je usluga iz oblasti transporta, transporta, kurirske službe? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake u transportu paketa, osiguranju transportovane robe, cjenovnoj ponudi. Cijena dostave najčešće zavisi od obima usluge. Pogledajte više informacija o uslugama: dodatna komunikacija, promjene u transportu koje pruža jedan od naših 27.466 kurira u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.354 registrovani profesionalci

85.442 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Usluge

Šta uključuje kurirske usluge?
Odabir je mnogo i nije potrebno ograničiti odabir samo velikim kurirskim kompanijama. Evo nekoliko opcija otpreme koje možete odabrati:
brza dostava
Ako vam je potreban nalog kupca za hitno ili omogućiti da potpišete važne pravne dokumente, tako da se možete složiti iz brze isporuke putem kurira. Express servisi se obično koriste za predmete sa kasnim najavom koja se može lako pokupiti i isporučiti. Većina kurira ponudit će vam između preuzimanja i prijenosa 2 - 3 sata, ovisno o vašoj lokaciji. Kurir dolazi kod vas kući ili na vas u kompaniju, pokupite paket i dostavite je što je brže moguće odredištu.
Urbana isporuka istog dana
Općinska dostava istog dana je pogodno rješenje za one kupce koji robu dostavljaju na mjesta koja ne stignu lako. Ova vrsta isporuke može se koristiti i za isporuku prenosa hrane ili namještaja. Kurir će vam definitivno ponuditi nekoliko puta da pokupite i dostavi kako bi vam odgovara.
Dostava sutradan
Ova vrsta isporuke odgovara je izbor za takvu isporuku kada vaša roba ne može doći od točke i da se hitno pojavi. Dostava drugom dana je jeftinija od isporuke istog dana. Uglavnom se koristi u posluživanju namještaja, tepiha ili automobilskih radova. Obično će biti jedno vrijeme preuzimanja i vremena za prijenos ovisno o točki isporuke. Ovu uslugu možete koristiti jednokratnu ili naručiti redovnom kuriru da odgovara vašim poslovnim potrebama.
Međudržavni prevoz
Neke kurirske službe imaju vlastite međudržavne zalihe ili sarađuju sa međudržavnim kurirskim uslugama koje mogu osigurati da paket stigne na odredište. Roba je kod kuće pokupiti lokalnu uslugu, nosi ga u skladište gdje se roba sortira, opterećuje isporučenu isporuku i odlazi do točke isporuke. Ovaj predmet će se dati mjestom isporuke u roku od nekoliko dana u sedmicu, ovisno o mjestu isporuke.
Dostava u inozemstvo.
Možda radite putem interneta ili želite ugoditi porodicu u inozemstvu paket. To samo koristi uslugu službenog kurirskog pružanja za dostavu bit će ispravna. Sa vašim kurirom znate prije nego što pokupite da biste se dogovorili o cijeni, moguća težina paketa koji su svjesni troškova povezanih s otpremom. Za neke prekomorske usluge možete podnijeti svoju pošiljku u skladište za daljnju otpremu.
Često Postavljena Pitanja

Zašto iznajmljujete kurirsku uslugu putem Wilio-a?
Imate li paket ili dokumentu dokumente, ali nemate vremena za odlazak u grad? Da li trebate poslati robu međudržavni ili u inozemstvo? Prilikom slanja dokumenata, više se ne morate osloniti na "Slimeter e-pošte" ili teretnim kompanijama koje prevozete u većim pošiljkama. Kurir Vaša roba će se pokupiti i isporučiti po vremenu koja će vam samo odgovarati. Najbolje kurirske usluge mogu se naći u Wilio. Jednostavno unesite svoj zahtjev i povežite se s pristupačnim davateljem kurirskih usluga koji će isporučiti vaš paket tamo gdje vam treba.
Treba li vam kurir sa posebnom licencom?
Za određene vrste transfera možda će vam trebati kurir sa posebnom licencom koja je potrebna za nošenje. Prije potvrde pošiljke, ne zaboravite da se uvjerite da kurir ima odgovarajuću dozvolu i osiguranje.
Šta je kurirska služba?
Kurirske usluge označavaju i isporučuju poštu, dokumente, male pakete i velike pošiljke. Roba se preuzima iz vaše rezidencije ili poslovne adrese i dostavlja ga do odredišta koristeći pogodno odabrano i opremljeno vozilo.
Koje su predmete najčešće isporučene putem kurirskih službi?
Kuriri mogu isporučiti gotovo sve. Najčešće su predmeti pravni dokumenti, pokloni, uredski materijal, knjige, dijelovi automobila i muzički instrumenti. Neki kuriri mogu dostaviti i velike predmete kao što su namještaj ili veća količina robe. Međutim, postoji i popis predmeta koje se kurir neće učitati i ne dostavljaju. Postoje, na primjer, živahne životinje, vatrenog oružja ili opasne robe.
Koje beneficije donosi iznajmljivanje usluge prevoza putem Wilio u odnosu na kurirsku kompaniju?
Tražite transportnu uslugu putem Wilio-a, imat ćete veću kontrolu nad preuzimanjem i vremenima isporuke, jer je manje vjerovatno da će ova usluga biti ograničena određenim rasporedom.
Kako mogu pripremiti stvari za kurir?
Ispravno stavka za pakiranje pomoći će isporučiti robu sigurno i neoštećenu. Odaberite odgovarajuću veliku kutiju i ispunite sve praznine sa ambalažnim materijalom da biste zaštitili svoju robu. Ako u paketu postoji više stavki, svakog predmeta spakujte pojedinačno kako biste postigli bolju zaštitu. Stražnji okvir i sve besplatne ivice kako bi se osiguralo da se ne otvori tokom pošiljke. Ime i adresa isporuke trebaju biti označena vidljivo.
Koliko dugo traje isporuka?
U pravilu možete odabrati okvir isporuke koji vam odgovara. Najpopuštene usluge nude isporuku izražavanja istog dana, drugi dan ili standardnu ​​isporuku. Neki kuriri mogu naplatiti više ako trebate isporučiti robu ranije.
Koliko košta kurirska služba?
Konačna cijena ovisit će o veličini predmeta, mjestu i izražavanju isporuke.