Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Ugradnja kuhinje, ugradnja kuhinjskog namještaja

Tražite stolara za montažu kuhinje i namještaja? Imamo 26.331 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.803 registrovani profesionalci
87.880 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Ugradnja kuhinje, ugradnja kuhinjskog namještaja

Potrebna Vam je usluga iz oblasti montaže kuhinja i namještaja? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za transport, pripremu ugradnje i ugradnju kuhinja i namještaja. Cijena ugradnje kuhinjskih ormara, kuhinjskog elementa i uređaja najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi transporta, farbanje, vodoinstalaterski radovi koje pruža jedan od naših 26.331 stolara u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.803 registrovani profesionalci
87.880 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Usluge
Modularna kuhinjska instalacija
Modularne kuhinje pružaju vam konzistentni izgled vaše kuhinje sa standardnim veličinama i pretvaranjem ormara, policiji i tablicama iz kojih možete birati. Modularne kuhinje su postavljene svjetlije od konvencionalnih kuhinja, ali ako niste tip za izradu, možete izbjeći stres i probleme s kojima ćete naći stručnog za instaliranje IKEA-ove kuhinje u vašem kvartu.
Instaliranje krojačke kuhinje
Kliina kuhinja napravljena je prema vašem pristupačnom prostoru i vašoj ličnosti. Instalatori za prilagođavanje kuhinjskih linija mjerne i rezne ormare i klupe Za točnu veličinu potrebna vam je u materijalu po vašem izboru. Ugradnja krojačke kuhinje više košta i traje duže od ugradnje standardne kuhinje, ali podešavanje dizajna vrijedi.
Ugradnja kuhinjskog ormara.
Ako samo želite zamijeniti svoje ormare, proizvođač kuhinjskih ormara može proizvesti i instalirati ormare izrađene po mjeri ili jednostavno možete unajmiti lomljenu da biste instalirali modularne ormare koje ste već kupili. Proizvođači ormarića uzet će u obzir postojeći stil vaše kuhinje i slušati vaše ideje kako bi predložile idealno skladištenje.
Ugradnja kuhinjskog sudopera
Zamena ili ugradnja novog kuhinjskog sudopera jedan je od najkompliciranijih dijelova kuhinjske instalacije koji zahtijeva instalacijski ili specijalizirani instalacijski sudoper. Prije instaliranja novog sudopera i postrojenja za slavinu za čišćenje vodenih cijevi i uklonite staru brtvenu masu. Provjerite je li pravilno zapečaćen da izbjegne curenje vode i naknadne štete.
Često Postavljena Pitanja
Zašto rezervirate ugradnju kuhinje putem Wilio-a?
Bez obzira da li instalirate krojački kuhinjski ili standardni kuhinjski blok, instalacija kuhinje treba pružiti kvalificiranom profesionalcu. Ne samo da će provjeriti jesu li vaši ormarići jednaki, ali i spriječiti mogući rizik za vas i vašu porodicu. Dobavljač vaše kuhinje može imati popis preporučenih instalatera ili možete uštedjeti novac bez smanjenja kvalitete i unajmiti profesionalcu u vašoj blizini preko Wilio-a. Instalateri možete pronaći instalirati sve vrste kuhinja. Unesite besplatnu potražnju i povežite se sa pouzdanim stručnjacima koji nude instalacijsku kuhinju u blizini vašeg susjedstva po nenadmašnim cijenama. Iskusni Artisan može se provjeriti tako da pročitate recenzije od prethodnih kupaca kako biste bili sigurni da je ugradnja vaše kuhinje u sigurne ruke.
Koliko dugo traje kuhinju instalaciju?
To ovisi o vrsti kuhinje koju instalirate. Instalacija modularne kuhinje uzima kraće od instalacije kuhinje s krojenom. Vaš kuhinjski vodoinstalater odmah Nakon savjetovanja, pružit će procjenu koliko dugo će posao trajati.
Koje su druge usluge uključene u instalaciju?
Prije nego što možete koristiti novu kuhinju, morate je povezati Za električnu energiju, vodu i druge inženjerske mreže. Pitajte svog instalatera da li su ove usluge uključene u troškove instalacije ili ako trebate zaposliti električaru, vodoinstalater ili drugi stručnjak.
Koji je aranžman kuhinje prikladan?
Kuhinje imaju sve oblike i veličine. Kada birate između kompakt kuhinje, u ili l-u obliku kuhinje i druge kuhinje, na vaše prostorne opcije, broj ljudi u vašem domu i kako planirate koristiti kuhinju.
Trebam li kuhinja s krojenjem?
Prilagođeni ormarići i klupe koštaju više od modularne kuhinjske instalacije, ali bi im mogla trebati ako vaša kuhinja nema standardnu ​​veličinu ili ima određeni stil ili površinu. Instaliranje vlastite kuhinje je složenija od instalacije standardne kuhinje i zahtijeva stručno stručnu stručnost.
Da li je potrebno rušiti zidove?
Ako planirate rekonstruirati stariju kuću, možete osjetiti da je vaša nova kuhinja previše zatvorena. Za otvoren izgled koji omogućava slobodan protok zraka i svjetlost, bit će potrebno ukloniti unutrašnji zid. Pitajte instalaciju kuhinje ako nudi ovu uslugu ili ako trebate kontaktirati graditelju odvojeno.
Koliko košta kuhinja instalacija?
Cijena kuhinje može se značajno razlikovati ovisno o složenosti instalacije. Standardna kuhinja ili modularna kuhinjska instalacija je jeftinija od kuhinje s krojenjem. Wilio je prosječni trošak ugradnje kuhinje između 80 i 585 eura.
Šta rade kuhinjski instalatori?
Prema njihovim potrebama, možete angažirati savjetnika za kuhinju koji će upravljati svu vašu obnovu kuhinju i koordinirati ga drugim stručnjacima ili ste samo najbliži Stolla, vodoinstalater ili drugi licencirani profesionalac za instaliranje ormara, sudopera i savladavanja drugog kompleksa zadatke koje ne želite raditi sami.