Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Ugradnja prozora

Tražite instalatera prozora? Imamo 27.189 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Ugradnja prozora

Trebate uslugu ugradnje prozora? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za ciljanje, transport, ugradnju i ugradnju prozora. Cijena ugradnje prozora najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi dostave, postprodajne usluge i manje popravke koje pruža jedan od naših 27.189 stručnjaka u ovoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto za knjigu popravke i razmjene prozora preko Wilio-a?
Ako trebate napraviti popravak ili razmjenu Windows-a i ne želite čekati duže nego što je potrebno, naručite uslugu putem Wilio-a. Da li gradite porodičnu kuću, rekonstruišite stariji stan ili iz nekog razloga polomljeni ili oštećete, pokrenite svoj stručnjak putem Wilio-a. Ovo vam dolazi kod kuće i popravljate ili zamijenite Windows ili staklene prozore kako biste ponovo potpuno funkcionalni zaštitili svoj dom i uštedjeli ste troškove. Najbolje mjesto za pronalaženje majstora koji ima iskustva u sastavljanju i popravljanju prozora je Wilio. Da li trebate popraviti prozor kuće ili popraviti prozor automobila, pronaći ćemo vam stručnog stručnjaka u vašem kvartu koji će ga uspjeti.
Šta da radim sa slomljenim prozorom dok ne čekam popravak?
Započnite osigurati da se prozorski staklo nije slobodno da ne pobudi i ne može povrijediti članove ili kućne ljubimce porodice. Ako imate napuknut prozor i zabrinut ste da će ga vjetar slomiti ili iznutra, možete puknuti pukotina grubom ljepljivom trakom koja ga privremeno zapečati.
Koji materijal moram da popravim prozor?
Ne trebate ništa da kupujete da biste ispravili svoje Windows, osim ako ovo ne vodi vaš čovek za održavanje. Održavanje uglavnom donose vlastitu opremu i potrošnu opremu i savjetuje vas tokom servisa ako su potrebni neki dijelovi.
Ko plaća popravke prozora - stanara ili stanodavca?
Popravke prozora obično stoji između 50-200EUR kada rezervirate uslugu putem Wilio-a. Ukupni financijski troškovi vaše usluge ovisit će o vrsti i veličini prozora, vrsti popravke, lokacije prozora, pristup njoj i vrijeme za izvođenje radova.
Usluge
Šta uključuje Windows servis?
Vaši servisi prozora mogu vam pomoći u različitim vrstama Windows-a (klasični prozori, euro, plastični ili aluminijski prozori) i popravnim uslugama, bilo uokvire ili zamena staklenih ploča ili čak popravak automobila automobila. Savjetovat će vam se najboljem rješenjem (bilo da je sa zamjenom ili popravkom) i koristite njihove specijalizirane alate za obavljanje posla. Pružamo najčešće usluge za popravak prozora:
Popravak staklenih punjenja Windows
Vaše održavanje će početi procenom povrede. Ako opseg oštećenja na staklenoj ploči nije odgovara, preporucit će vam da zamijenite cijeli prozor za ispunjavanje stakla. Ali ako vaš prozorski staklo ima samo malu puknuću, rupu ili ogrebotine, moći će privremeno popraviti brtvu. Rukavice otporne na radnike imat će radnike da manipuliraju slomljeni prozor kako bi izbjegli nesreću. Nadalje, uz pomoć jasnog laka ili silikona popraviti male pukotine. Ako je čaša riješena, serviser može koristiti komad prozirne vrpce kako bi se spriječilo daljnje povećanje pukotina. Za veće popravke postoji potreba za zapošljavanjem glazira ili da osigura zamjenu stakla. Prilikom zamjene cijele staklene ploče, traka za održavanje započinje uz pomoć posebnih rukavica i zaštitnih naočala sa uklanjanjem slomljenog stakla i komada preko prozora kruga. Uklanja oštećenu staklo, a zatim zaglađuju ivice okvira da uklonite sve preostale zaptivne zaptivne zaptivne usluge. Tehnike promjene prozora prozora će mjeriti prozorsko staklo da odredi veličinu novog stakla ispuni i ostavlja mali jaz 2 - 3 mm na rubovima kako bi se omogućilo njegovo ubacivanje. Uglavnom se staklo može isklesati u lokalnom zastakljivanju. Prema vrsti okvira prozora i metode za brtvljenje staklene brtve, vaš se majstor važi na ivice prozora za brtvljenje koji se formira u rukama da formiraju dugi konopac, a zatim ga zalijepi u okvir. Lagano gurnite novu čašu u okvir i ostavite da se pridržava zaptivača. Nakon toga nanosi se oko rubova s ​​obje strane stakla sljedećeg TMEL-a, fino uklanja višak brtvila i izglađuje ga.
Popravak prozorskih okvira
Najčešće popravljeni okviri prozora uključuju popravak trulih okvira (aluminijum i plastični prozori su manje skloni oštećenju). Vaš će se super-popravak započeti ostavljajući većinu trulog drveta, a zatim ga pokriva s nekoliko slojeva tečnog epoksida koji se u njega apsorbiraju. Nakon sušenja, epoksidni punilo se osuši i ispunjava gap u drvenom okviru prozora i oblikuju ga za miješanje sa ostatkom okvira. Jednom kada je ovo ispunjenje suvo, oni su gazi da bi bio gladak. U ovom trenutku okvir je spreman za prodor i kaput. U slučaju opsežnog oštećenja okvira prozora, kompletan prozor Exchange s okvirom s novim prozorom preporučuje se na zid.
Razmjena prozora
Kada se vaš stakleni prozori ne mogu popraviti, morat će se zamijeniti cijeli prozor. Ova se intervencija odvija u pet koraka: fokus novih prozora, naloga prozora, demontaža starih prozora, ugradnju novih prozora i završnog radova izgradnje karaktera. Wilio Craftsman može se zaposliti za neke ili sve ove radove - morate učiniti ono što trebate unijeti zahtjev. Prilikom uklanjanja starih Windows zanatlije za Windows Obes i pokušava ih izvući iz zida bez oštećenja, ali često zidaju i malter u vanjskoj ili unutrašnjosti će oštetiti. Njihova osovina tada je podlijevana završnim radovima (particija particije i prskanja, istezanje maltera).
Popravak automobila automobila
Popravak Aút Windows preporučuje povjerajući ruke specijaliziranog auto-usluga za zamjenu ili popravak vjetrobranskog stakla. Možete ih pronaći u kategoriji Auto-moto na Wilio.