Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Ugradnja tuš kabine, ugradnja kade

Tražite vodoinstalatera za ugradnju tuš kabine, kade ili tuš ograde? Imamo 26.494 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.701 registrovani profesionalci
87.679 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Ugradnja tuš kabine, ugradnja kade

Potrebna Vam je usluga u oblasti ugradnje tuš kabine, kade ili tuš ograde? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za fokusiranje, transport, montažu i montažu tuševa ili kade. Cijena ugradnje tuš kabine u kupaonicu obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: post-garantni servis, zaptivač, brtva, manje popravke koje pruža jedan od naših 26.494 instalatera u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
32.701 registrovani profesionalci
87.679 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto naručujete stručnjaku za instaliranje tuševa putem Wilio-a?
Želite li poboljšati svoj dom, ali plašite li se vremena i tehnički zahtjevne instalacije? Ne očajavaj. Wilio Portal pomoći će vam da brzo pronađete stručnjak za tuširanje, jednostavno i u odličnim cijenama. Naši pružatelji usluga pružaju vam instalaciju za pružanje preporuka drugih vlasnika kako bi vaš novi vitez za tuširanje iskoristili najbolje. Želite li trenutno tražiti dobavljača? Djeluje na sljedeći način: Započnite klikom na gumb "Unesite zahtjev" i ispunite obrazac. Navedite željeni datum i druge detalje poput modela vašeg tuševa. Onedlho će vam pokazati ponude, kao i ocjenu kupaca. Kada pronađete ponudu, tasteri ste za potvrdu vašeg mandata i naš provajder se počne pripremati za vaš put do vas. Sve što je potrebno za instaliranje novih tuševa uvijek dovedu na naše stručnjake. Dakle, ne morate se brinuti ako slučajno propustite neke alate. Samo pokažite ovom davatelju usluga tamo gdje postoji mjesto za vaš novi tuš i novi kutak bit će vremena.
Mogu li instalirati tuš sama?
Ako instalirate potpuno novu tušnu jedinicu, potreban vam je certificirani instalacijski ili električar koji zna ove uređaje i odgovarajuće spojnice. Najbolji izbor je uvijek stručnjak / vodoinstalater koji garantuje sigurnu instalaciju armature i elektroničkih uređaja.
Ko me može pružiti tuš?
Može učiniti ili certificirani vodoinstalater - i samo pronaći Wilio. Oni će vam pomoći u instalaciji, inovacijama ili kontroli opreme i osigurati da tuš radi pravilno.
Kako mogu pronaći ovaj pružatelj usluga?
Da biste pronašli stručnjaka za ugradnju tuš kabine, kliknite gumb "Unesite potražnju" i ispunite obrazac. Nekoliko minuta dobivate pregled pružatelja usluga u blizini vas i vaš će se tuš biti spreman za upotrebu.
Šta mi treba da instaliram tuš ugao?
Za obogaćivanje vašeg modernog tuša, bit ćete prvenstveno potrebni za opskrbu vodom sa dovoljno snažnim pritiskom. Važno je biti i pumpa koja bi trebala biti smještena u blizini rezervoara za vodu, vodenu cijev, rezervoar za toplu vodu, električni napajanje i odvod. Elektronski tuš također zahtijeva ventil za miješanje i termostatsku kontrolu koju ćete moći postaviti temperaturu vode.
Usluge
Šta uključuje uslugu ugradnje tuša?
Pružatelji ove usluge iz Wilio-a mogu instalirati potpuno nove tuševe, ali i zamijeniti stare jedinice. Mnogi pružatelji usluga imaju instalacijski ili električarski certifikat. Prije nego što ih otvorite kroz vrata, Wilio će provjeriti njihovu stručnost i kvalifikacije za zaštitu vašeg domaćinstva prije mogućih opasnosti. Čak i ako specifičnosti mogu varirati, informacije ćete pronaći dolje da očekujemo od tipične instalacije tuša:
Alati i oprema
Ako unesete nalog za jednom od naših Wilio pružatelja usluga, ne morate imati posao za obavljanje posla. Sa vlastitim alatima dolaze, između ostalog, s bušilicama, cevastom rezačem i bušilicama do zida. Ako će ovo biti potrebno kupiti sve dodatne alate. Ako želite uštedjeti vrijeme, preporučujemo vam da davatelju usluga pružite da navedete koji možete biti tuš. To im pomaže da vam pripreme potreban skup alata za ovaj posao.
Instaliranje tušske kuhinje
Instaliranje tuša počinje odrediti položaj na kojem se mora stajati nova jedinica. Također je potrebno ukazivati ​​na željenu visinu da budete tuš glava, pogotovo ako imate djecu ili ako je neko posebno visok ili nizak. Naš stručnjak će tada procijeniti je li vodovod dovoljno za novi uređaj (obično glavna vodosnabdijevanje sa cijevi promjera 15 mm). Zatim označava otvore u zidu i vežbe otvaranje priključka za tuširanje sa glavnim ventilom, izrežite cijev i ubacite ga u izbušeni otvor, slavinu i t-spojnu pričvršćivanje i tuš na zidu. Konačno, provodnici s uređajem i provjerava da li se tuš radi pravilno. Tada je samo dovoljno da se tuširate i uživate u prednostima modernog tuša.