Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Ugradnja umivaonika, česma za umivaonik,ugradnja umivaonika

Tražite vodoinstalatera za ugradnju slavine, sudopere? Imamo 26.857 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Ugradnja umivaonika, česma za umivaonik,ugradnja umivaonika

Potrebna Vam je usluga u oblasti ugradnje slavina i umivaonika? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za odvajanje stare baterije, ugradnju nove, zamjenu sifona. Cijena ugradnje slavina za umivaonik najčešće zavisi od asortimana usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: troškovi dostave, izolacijska traka, pečat koji je obezbijedio jedan od naših instalatera 26.857 u kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Često Postavljena Pitanja
Zašto naručujete ugradnju baterije ili potone kroz Wilio?
Bez obzira na to da li inovirate svoju kuhinju ili morate prvi put montirati novu kuhinjsku liniju, najbolje je najbolje što se puštaju na profesionalcu. Uostalom, sudoperi su važan dio stana i ne biste željeli riskirati katastrofu u kuhinji za njegovu pogrešnu instalaciju. Ispalite stručnjaka za ugradnju kuhinjskog sudopera ili vodene baterije i možete biti sigurni da biste postigli trajni rezultat bez neugodnih iznenađenja. Najbolje mjesto za pronalaženje stručnjaka za pomoć u instaliranju sudopera ili baterije je Wilio. Pošaljite svoju narudžbu, odaberite željenu vrstu instalacije, datum i prikladno vrijeme i posao može započeti!
Kada je najbolje rezervirati ugradnju kuhinjskog sudopera?
Ako instalirate novu kuhinju ili rekonstruišite staru kuhinju, vaš kuhinjski sudoper trebao bi biti jedan od posljednjih koraka na popisu. Prije instaliranja morate imati montirane ploče i ormariće i stvoriti prostor za novi sudoper.
Moram li zaposliti instalatora za ugradnju kuhinjskog sudopera?
Profesionalni vodoinstalater uvijek je bolji izbor od vašeg susjeda ili prijatelja. Međutim, umjesto da naručite vodoinstalater, pregledat ćete njegovu stručnost i iskustvo.
Postoje li pravila u kojoj se može instalirati kuhinjski sudoper?
Da. Glavno pravilo je da se mora primijetiti minimalna udaljenost između sudopera i električnih točaka.
Koliko dugo treba izmijeniti kuhinjski sudoper?
Zamena kuhinjskog sudopera vrši se u prosjeku 2 sata.
Koliko koštaju sudoper za razmjenu kuhinje?
Troškovi instalacije vina obično su oko 50 eura, ovisno o vrsti i dužini instalacije.
Koliko košta ugradnja novog kuhinjskog sudopaca?
Ova se usluga obično nalazi u rasponu od 65 - 140 EUR ako naručite uslugu putem Wilio-a. Cijena može varirati ovisno o vrsti sudopera, drugih funkcija / veza i dužina ugradnje.
Usluge
Šta uključuje uslugu instalacije kuhinjskog sudopera?
Installer kuhinjski sudoper iz Wilio-a pobrinut će se za sve - odabir originalnog sudopera za stvaranje prostora za nove, instalirane sudopere, odgovara slavinama i cijevima i uzima brtvu. Također će se pobrinuti za eliminaciju starog kuhinjskog sudopera (ako je potrebno) i može podnijeti bilo kakve popravke. Što možete očekivati ​​od dobavljača ove usluge na Wilio:
1. korak: Uklanjanje kuhinjskog sudopera
Ako zanemarite stari kuhinjski sudoper za novo, instalacijski program ga prvo demontira. Zatvara ventile za vodoopskrbu pod umivaonikom ili glavnom napajanjem i otvara slavinu za oslobađanje svu vodu koja je ostala u cijevima. Pod cijevi postavlja kante koje hvataju cijelu zaostalu vodu nakon uklanjanja. Sljedeći korak je uklanjanje cijevi za vodosnabdijevanje, zajedno sa odvodnom cijevi, spojnicama i vezom za perilicu posuđa (ako je primjenjivo). Pronalazi isječke sudopera postavljene ispod vanjske ivice i oslobađaju ih. Prije nego što se SLEZ pokupi, koristeći nož za brtvilo, da je sudoper pričvršćen na ploču.
Korak 2: Priprema
Nakon uklanjanja sudopera, vodoinstalater čisti prostor, uklanja bilo koju drugu brtvenu ploču i oprana sapunom. Operite i pripremite sve originalne dijelove koji će se ponovo koristiti (na primjer, odvod ili vodenu bateriju). Prije nego što nastavite instalaciju, vaš novi sudoper provjerit će i sastaviti da se približava u postojećem otvoru. Ako ne, preporučit će se ili za odabir različitog sudopera ili uvećati veličinu rupe rezačem pomoću pilene testere dok nema odgovarajuću veličinu.
Korak 3: Instalacija kuhinjskog sudopera
Ugradnja kuhinjskog sudopala uključuje se, prije nego što se umetne u otvor, nanošenje silikonskih brtva na dno sudopera. Nakon toga, vodoinstalacija je obrisana sav brtvilac koji curi iz ivica, čak i prije nego što se kopča pričvrstila na dno sudopera i zakretaju ih u umivaonik.
Korak 4: Instaliranje vodene baterije i ponovne povezane cevi
Na kraju je slavina instalirana i ponovo povezuje cijev. Plumber uvodi vodenu bateriju u rupu za sudoper vodećim jastukom i matricom koji drže vodovodne cijevi na web mjestu. Odvodna sita postavlja i zapečati ga, uklanja višak zaptivača i prekriva ga gumenim brtvom i prirubnicom. Povezuje cijev za vodosnabdijevanje i ponovno povezuje perilicu posuđa i sve cijevi zajedno. Konačno, okidači za vodoopskrbu će pokušati i osigurati da nema neželjenog odvoda za vodu.