Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio!

Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca

Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Usluge čišćenja, servis ciscenja

Tražite domara za čišćenje? Imamo 30.818 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite

32.338 registrovani profesionalci

85.380 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Usluge čišćenja, servis ciscenja

Trebate li uslugu čišćenja? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za pranje prozora, usisavanje, peglanje, postavljanje pločica, pranje i mljevenje. Cijena čišćenja obično ovisi o spektru usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: proizvodi za čišćenje, usisivač, mop, metla, kanta, koje će vam pružiti jedan od naših 30.818 čistača u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene

32.338 registrovani profesionalci

85.380 riješeni projekti

4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka

226 512 Aplikacijske instalacije

Šta je dio uobičajenog čišćenja?

Šta se trese čistilo

Spavaća soba, dnevni boravak i zajednički prostori Obrišite prašinu na svim pristupačnim površinama u spavaćoj sobi, dnevnom boravku i zajedničkim prostorima Čišćenje svih ogledala i staklenih površina u spavaćoj sobi, dnevnom boravku i zajedničkim prostorima Perilice u spavaćoj sobi, dnevni boravak i zajednički prostori Usisavanje u spavaćoj sobi, dnevnom boravku i zajedničkim prostorima Pranje i dezinfekcija toaleta, tuševa, kade i umivaonika Obrišite prašinu na svim pristupačnim površinama u kupaonici Podovi za pranje u kupaonici Čišćenje svih ogledala i staklenih površina u kupaonici Čišćenje umivaonika u kuhinji, punjenje perilice posuđa, pranje posuđa Čišćenje površina radne površine, stol i otpremu u kuhinji Čišćenje površine peći, cijevi i mikrovalne pećnice Podovi za pranje u kuhinji Čišćenje unutrašnjosti kuhinjske jedinice Čišćenje hladnjaka Peglanje Windows čišćenje Smjernica tepiha Čišćenje / setovi sedišta
Često Postavljena Pitanja

Koje veštine ima čišćenje?
Može se planirati praktično sredstvo za čišćenje planirati da radi što efikasnije i da je sve poticalo u vrijeme koje ima za radno vrijeme rezervirano. Čistači često rade nekoliko stvari odjednom, uključite perilicu rublja ili perilicu posuđa i prašinu za to vrijeme i nameću ili u kuhinji koja se naginju predmetima koji su snažno zaprljani i čišćeni kupaonicu. Čišćenje se mogu pravilno očistiti i prljavštinom ili strogo dostupnim mjestima. Takođe poznaje koji su sredstva i alati prikladni za upotrebu za sve detaljno očistiti.
Kako mogu pronaći dobro čišćenje?
Stvaranje potražnje za Wilio-om je brz i jednostavan način pronalaska pametnog i voljnog čišćenja u vašem kvartu. Wilio će vam pomoći da pronađete mašinu za čišćenje koja se može prilagoditi i raditi sav posao koji su vam potrebni poput košara za peglanje, pranje prozora i ispod.
Koji rad čist čist?
Čišćenje najčešće uključuje brisanje prašine, usisavanje i pranje pločica u svim sobama. Čišćenje kupaonice, uključujući ogledala, toalete, majice i kupke. Čišćenje kuhinje, uključujući radnu površinu, skloništa, umivaonike i vrata na ormarima. Čišćenje i brisanje vrata, pločice, pragovi, ogledala, staklene površine i ukras. Također možete složiti ostale usluge kao što su pranje prozora, otpreme i zglobnih zavjesa i šarki, peglanje rublja i ispod.
Koliko često čistite?
Najčešće kupci naručuju redovno čišćenje, svake dvije sedmice. Ako imate kućne ljubimce kod kuće, malu djecu ili samo trebate čistiti češće možete se složiti u sedmičnom rasporedu.
Trebam li osigurati pripreme za čišćenje?
Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori oko toga da li će donijeti čistije ili da li koristi vaše. Ako mašina za čišćenje ne koristi svoje posebne mašine (na primjer, ako naručite prozore za pranje ili pranje) za koje mogu biti potrebne posebne pripreme za čišćenje, to može odrediti prioritet vašem deterdžentu da biste koristili svoje sredstva za čišćenje. Kada čišćenje putuje javnim prevozom, može biti problem dovođenja čišćenja ili alata poput usisavača, mop i kante. Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori oko toga da li će donijeti čistije ili da li koristi vaše.
Jednokratno ili redovno čišćenje?
Ako vam treba jednokratno čišćenje stana ili kuće, samo unesite Wilio potražnju i pomoći vam da pronađete čišćenje na čišćenju za jednokratnu upotrebu koje će vam pomoći. Ako trebate redovno očistiti, pomoći ćemo vam da pronađete čišćenje čišćenja. Ohrabrujemo da se dogovorimo o uvodnom sastanku kako bismo bili sigurni da ćete biti svi prema vašim očekivanjima.
Zašto unajmiti čistač preko wilio?
Hoće li vrijeme za čišćenje zbog dugog dana pune dužnosti? Ne ostavljajte pranje pere, suckiranje i brisanje prašine pored vagona djece u školu i pomoći kod domaćih zadaća? Kad ste umorni i prekrasni, posljednja stvar koju želite provesti u subotu ujutro čišćenjem. Pomoći će vam da zgodan čistač koji se brine za vašu kuću, stan ili ured blistavi čist. Profesionalno čišćenje će redovno održavati vaš stan ili kuću čistim ili će vam pomoći da vam pomogne da očistite stan nakon iznajmljivača, trošeći prozore, tetovirane tetovirane tepihe ili duboko očišćenog stana prije praznika.
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Mašine za čišćenje mogu se baviti širokom rasponom različitih radova iz uobičajenog čišćenja, nakon čišćenja dubine, pranje prozora, peglanja. Napišite sve zadatke da uđu u mašinu za čišćenje kako bi procijenili opseg rada i donose potrebne alate i sredstva za čišćenje. Koja čistači želite da koristite Preporučujemo da se sredstvo za čišćenje dogovori oko toga da li će donijeti čistije ili da li koristi vaše. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
Demonstracija

Demonstracije realizacije naših pružatelja usluga

Usluge čišćenja, servis ciscenja
Sejad Q.
Usluge čišćenja, servis ciscenja
Izudin  U.
Usluge čišćenja, servis ciscenja
Sejad Y.
Usluge čišćenja, servis ciscenja
Sabghta E.
Usluge čišćenja, servis ciscenja
Mehmed A.
Usluge čišćenja, servis ciscenja
Pašaga E.