Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Vjenčanja, proslave, događaji

Tražite li dobavljača za vjenčanja, proslave, događaje? Imamo 2.955 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.778 registrovani profesionalci
87.823 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Vjenčanja, proslave, događaji

Potrebna Vam je usluga u oblasti vjenčanja, proslava, događaja? Wilio će vam pomoći da pronađete kvalitetne profesionalce za sigurnost prostora, uređenje prostora, rasvjetu i zvuk, DJ i muzički catering. Cijena društvenih događanja obično ovisi o rasponu usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: fotograf, snimatelj, moderator, koje pruža jedan od naših 2.955 stručnjaka u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene
32.778 registrovani profesionalci
87.823 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Šta je dio usluge
Planiranje prije događaja
Vaš menadžer događaja započet će diskusiju o preliminarnom planiranju za potvrdu bruto voznih redova, proizvodnje mogućih lokacija i proračuna. Tada će organizirati osiguranje i dozvolu, bit će u kontaktu s lokalnim općinskim ili upravljanim vlastima. Menadžer događaja također može upravljati komunikacijom s medijima i PR kampanjama zajedno sa marketinškim materijalom za osiguranje maksimalne pažnje vaše akcije. Konačno izvučen detaljan raspored.
Mjesto i oprema
Sa pristupanjem datumom akcije, vaš menadžer događaja započinje da nabavlja potrebnu opremu i slažem se sa vama na krajnjoj tački događaja. Radit će na tome da se osigura najbolja ponuda za vas i identificirali odgovarajuće lokacije u vašem proračunu za vaš odabrani datum. Također će biti kontrola ugovora, pregovori o mogućim događajima i komunikacijama s dobavljačima Vaš događaj, također će osigurati i najam opreme, uključujući audiovizuelne, banere, podijke i rasvjete. Koordinirat će sve ove dobavljače.
Primanje zaposlenih i kontakt sa trećim stranama
Trebat će vam dovoljan broj ljudi na kvalitetan događaj. Uloga manifestacije menadžera je osigurati da sve položaje zauzima kvalificirano ili iskusno osoblje koje je u potpunosti informirano o očekivanjima događaja. Tokom akcije nadgledat će aktivnost osoblja kako bi se osiguralo da je sve u redu. Vaš će menadžer biti u kontaktu sa trećim stranama, uključujući zvučnike i sponzore.
Izveštaj dana
Konačno, vaš menadžer događaja pomoći će u upravljanju vašim događajem određenog dana kada stignu prvo na sceni i vjerovatno će biti i posljednji listovi. Sve će imati pod kontrolom prizora kako bi se osiguralo problem bez problema za sve učesnike. Cijeli dan će se odgovoriti na sva pitanja o dobavljačima i zaposlenima i govornicima. Možete se fokusirati samo i samo u toku akcije.
Često Postavljena Pitanja
Zašto unajmiti akcijsku koordinatoru putem Wilio-a? Spremite svoje živce
Razmišljate li događaj najviše menadžera za vaš planirani korporativni događaj? Tražite nekoga kako zgodan koji se oslobađa stresa u vašem danu vjenčanja? Za svaki glavni događaj (i mnogo manjih) naći ćete jedan koordinator koji se brine o ukupnom bešavnom toku akcije. Smanjite svoj stres i pronađite stručnjaka da vam pomogne, od rezervacija i dobavljača kako bi se organizirali cijeli dan. Na Wilio-u lako je pronaći iskusan menadžer događaja. Bilo da organizujete venčanje, fer, konferenciju, sportski događaj, nizbrdo, zabave ili nešto drugo, pravi čovjek će se pobrinuti za svu malu (i veliku) maludnost u velikoj danu.
Kakva je uloga menadžera događaja?
Upravlja preliminarnim planiranjem, organizacijom i logistikom cijelog dana. Osigurat će da se vaš događaj nesmetano odvija, zahvaljujući činjenici da ima sve pod kontrolom i nadgleda moguće problematične bodove.
Koje su prednosti iznajmljivanja menadžera u odnosu na organizaciju samopomoći događaja?
Glavna prednost je odličan ušteda vremena, a također i profesionalni organizirani i tako ugodniji događaj. Iskusni menadžer događaja koristit će isprobane procese koji rade.
Koje biste veštine trebali potražiti u menadžeru događaja?
Trebalo bi biti precizan, organiziran i trebao imati efikasne procese i postupke u ružičastoj boji. Dobri odnosi s kvalitetnim dobavljačima i trećim stranama ključni su za uspjeh. Još jedna stvar za dobru su prethodno iskustvo u upravljanju uspješnim dionicama.
Trebaju li menadžeri događaja posebne kvalifikacije?
Vaš menadžer događaja nije dužan imati formalne kvalifikacije, ali mnogi diplomiraju. Također, postoje i poslovni, komunikacijski ili marketinški sindikat diplomiranih diplomanata između menadžera događaja.
Kada je najbolje da rezervišete svoju uslugu?
Dovoljno napretka vremena je neophodno. Idealan je za 3-6 mjeseci prije nadolazećeg događaja, ovisno o njenoj veličini. Na ovaj način osigurat ćete dovoljno vremena za planiranje svih detalja i opreme potrebnih aplikacija i dozvola.
Koji je najam menadžera događaja?
Trošak iznajmljivanja menadžera događaja putem Wilio-a ovisit će o vrsti i veličini akcije. Veće akcije izlaze za više novca. Zaista, oni zahtijevaju opsežno planiranje, dugotrajne narudžbe, veliki broj gostiju, dobavljača i putovanja na velike udaljenosti.
Šta uključuje usluge menadžera događaja?
Vaš menadžer događaja pobrinut će se za sve aspekte vašeg dana i vjerovatno će riješiti sve probleme prije nego što naučite o njima. Budući da menadžer događaja ne vrijedi temu događaja ili ukrasa (iako neke od ove ponude usluge), ali upravlja događajem i njenom trčanju scena.