Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Vodoinstalater

Tražite vodoinstalatera ili vodovoda? Imamo 28.837 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Vodoinstalater

Potrebna Vam je usluga iz oblasti vodovoda, vodoinstalatera? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za zamjenu lavaboa i slavina, čišćenje zapušene kanalizacije, kompletne radove grijanja, popravke i ugradnju WC-a. Cijena vodoinstalatera obično ovisi o rasponu usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: priključak mašina za pranje sudova i veš mašina, zamena radijatora i ventila, hitna usluga koju pruža jedan od naših 28.837 vodovoda u datoj kategoriji

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
ProvidersViše od 28.837 profesionalci u vašoj blizini
profile image

Vodoinstalater Beograd, odpušavanje kanalizacije Beograd SELENIĆ GRADNJA

društvo
4,1
Vodoinstalater

Vodoinstalater - odgušenje kanalizacije Beograd Selenić Gradnja Vodoinstalaterske usluge i sve hitne intervencije dostupne su 24h - sedam dana u nedelji

Provjeren
Certificiran
Vrh profesionalac
Započnite
profile image

Vodoinstalater - odštopavanje odvoda Banja Luka, Dragan

društvo
4,8
Vodoinstalater

Renoviranje i sanacija kupatila je svakako... Pružamo usluge masinsko odcepljivanje kanalizacije... Centralno grijanje banja luka, vezano za instalacije... Renoviranje i sanacija kupatila je svakako i zahtevan proces... Pružamo usluge masinsko odcepljivanje kanalizacije... Centralno grijanje banja luka,

Provjeren
Certificiran
Vrh profesionalac
Započnite
profile image

Vodoinstalater H2O Novi Sad

društvo
4,1
Vodoinstalater

Vodoinstalater Novi Sad Zatražite povratni poziv Vodoinstalaterske usluge UGRADNJA SANITARIJE Ugradnja sanitarija spada u naše regularne vodoinstalaterske usluge. MAŠINSKO ODGUŠIVANJE Odgušenje, čišćenje i održavanje kanalizacione infrastrukture. ZAMENA CEVI Zamena i popravka

Provjeren
Certificiran
Vrh profesionalac
Započnite
profile image

Vodoinstalater 24h

društvo
4,1
Vodoinstalater

Vodoinstalater24h, uspešno posluje već 10 godina, 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje. Sa preko 20 zaposlenih majstora dnevno rešavamo na desetine problema naših sugrađana. Mi ne naplaćujemo dolazak. Dolazimo u roku od 30 minuta na vašu adresu. Sa istom dozom odgovornosti pristupamo i običnom menjanju ventila kao i najkomplikovanijim kvarovima! Naši majstori suContinue reading

Provjeren
Certificiran
Vrh profesionalac
Započnite
profile image

AD "VODOVOD I KOMUNALIJE" Zvornik

društvo
4,0
Vodoinstalater

Osnovna djelatnost preduzeća je vodosnabdijevanje Grada Zvornika, sakupljanje, odvoz i odlaganje komunalnog otpada, održavanje higijene javnih površina.

Provjeren
Certificiran
Vrh profesionalac
Započnite
Pokazati više
Često Postavljena Pitanja
Zašto rezervirate lokalni instalacijski program preko Wilio-a?
Tražite pouzdan i najbolje ocijenjeni vodoinstalater u vašoj blizini? Pronađite kako bi vam to pomoglo u radovima kao što su začepljeni odvod ili popravak plinskih ili toplim vodama. Ne smiješite se u takve radove i dajte ga profesionalcima. Nećete uštedjeti ne samo vrijeme, već i živce i na kraju i novac. Najbolje mjesto za pronalazak instalatora u blizini me je Wilio. Lako olakšavamo potragu za licenciranim vodovodnim profesionalcima kako bi se postigla odlična usluga koja odgovara vašem proračunu. Neka bude jednostavno deblokiranje ili velika instalacija, nema prevelikih ili malih zadataka (ili previše nužde) da se jedan od naših instalatora ne bi razvirao.
Koje usluge pružaju instalateri?
Mnogi vlasnici kuća i zgodni domaći gospodari mogu podnijeti male popravke, blokove i zamjenu slavina ili tuš glava. Međutim, ako rad zahtijeva pristup kanalizaciji, prizemnoj cijevi ili uključivanje električne energije ili plina, od suštinskog je značaja za postizanje stručnjaka. Instalatori pomažu u održavanju, instaliranju i popravljanju usluga vode i kanalizacije.
Kako odabrati najbolji instalater?
Prvi korak u odabiru instalatora je osigurati da vodoinstalaterksije kvalificirani, licencirani i osigurani. Najbolji način za pronalazak gornjeg vodoinstalatera u vašem susjedstvu provjerava recenzije i preglede dostupnih instalatera u Wilio-u. Usredotočite se na njihove radne rezultate, čistoću okoline na radu i pružanje praktičnih vijeća.
Instalater Nema dozvole nije pravi vodoinstalater
Zapamtite, za oba izbora, da su profesionalni i kvalificirani instalateri oni koji imaju profesionalnu studiju i testove koji su stekli licencu. Samo instalateri za licenciranje mogu izdati potvrde o sukladnosti, raduju se bez nadzora i pružaju čitav niz vodovodnih usluga.
Kako dobiti besplatne ponude od instalatera?
Zahvaljujući Wilio-u, stjecanje vodovoda nudi jednostavno i brzo, samo unesite ono što tražite i započnite primate besplatne ponude lokalnih instalatera u roku od nekoliko minuta. Tada samo trebate upoređivati ​​ponude i odabrati najbolji kandidat za svoj zadatak.
Koliko košta vodovod?
Saborni troškovi ovise o složenosti djela koji vodoinstalater mora biti napravljen.
Usluge
Šta uključuje vodovodne usluge?
Plumber Dijagnosticira bilo kakve probleme, popravite ih na najvišoj razini i naredite vam. Međutim, tačan proces i uključivanje ovisit će o vrsti vodovodnih usluga koje su vam potrebne. Najčešće smo izabrali.
Instaliranje cijevi.
Ako izgradite novu kuhinju, kupatilo ili ste kupili perilicu posuđa, trebat će vam profesionalna pomoć instalatora da biste povezali cjevovod. Pogledajte svoj prostor i postojeće postavke, a zatim koristite ispravne alate, cijevi i opremu kako biste osigurali da je sve povezano i radilo bez problema. Pomoći će vam da postavite vodene cijevi, instaliranje baterija, novih tuš glava i slično.
Popravak curenja
Jedan od najčešćih problema povezanih sa vodovodnim cijevima curi tuševe i slavine. Ne samo da je konstantni kapaljci vrlo neugodan i neugodan, ali može dovesti do gubitka vode i prekomjernim naknadama za nju. Vaš vodoinstalater će provjeriti situaciju, a zatim isključiti vodu da riješi problem. Ispravlja sve web stranice problema i instalira nove dijelove.
Popravak i ugradnja sistema tople vode
Ne postoji ništa gore od trošenja svu toplu vodu namijenjenu tuširanju, pranje ili pranje posuđa. Pronađite instalatora u vašoj blizini kako biste vam pomogli da popravite ili nadogradite kotao. Ili naložite standardnu ​​uslugu vodovodne vode kako biste bili sigurni da djeluje kao i on. Vodovodne tehnike će procijeniti i preporučiti bilo koju ispravku, a zatim će ih vaši dijelovi popraviti ili zamijeniti da bi bili opet sve funkcionalni.
Popravci cevovoda
Cevi u vašoj kući ili oblozi su od suštinske važnosti za odvodnje slatke vode i otpadnih voda. Ako mislite da imate problem sa cijevi, važno je potražiti u blizini vašeg lokalnog instalatora i nazvati ga za popravak cijevi iz PVC-a kako bi se smanjila oštećenja. Ako su cijevi izložene, vodoinstalater može isključiti sve priključke za vodu, a zatim izbrisati i zamijeniti oštećeni dio. Koristit će visokokvalitetni ljepila i brtve kako bi se osiguralo da se spojevi neće premještati ili znojiti.
Blokirani odvodi i toaleti
Blokirani odvodi i toaleti ne uzrokuju samo neugodan miris, već mogu teći i uzrokovati različite zdravstvene probleme. Ako ste pokušali sami očistiti blokade, ali neuspješno, potrebno je nazvati instalatora. Koristi naprednije (i moćnije) alate za čišćenje čak i najudaljenije pražnjenje i blokiranje toaleta bez oštećenja cijevi i spojnica.