Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Zidanje, zidar

Tražite zidara za zidarske radove? Imamo 24.872 provajdera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Zidanje, zidar

Da li vam je potrebna usluga u oblasti zidarstva, zidar? Wilio će Vam pomoći da pronađete kvalitetne stručnjake za betoniranje, izgradnju potpornih zidova, oplate. Cijena radnika najčešće zavisi od obima usluga. Pogledajte više informacija o uslugama: završni radovi, pospremno čišćenje, cigle, blokovi, popločavanje, beton, fugiranje koje će vam pružiti jedan od naših 24.872 zidara u datoj kategoriji.

Vidi također:Cijene
33.324 registrovani profesionalci
90.145 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Koje vrste materijala se obično uživaju u zidanom radu?
Třehla. To je kvalitetan i izdržljiv materijal koji će izgledati dobro i moderno sav život nekretnina. Cigle postoje u cijelom stilu stilova, od tradicionalnog crvenog do moderne teksture i boje. Obično se proizvode od gline, pijeska, vode i ponekad lipe ili pepela. Različite vrste cigle mogu sadržavati različite sastojke koji se miješaju, a zatim formiraju. Kad su cigle oblikovane, spaliju. Hruckena opeka Cigle su pohranjene u gazištu, ligamentu, križem ili polu-uvjetima. U ovoj vrsti zidanog rada naglašava se naglasak za stvaranje ujednačenih zglobova. Masoni zidane su kontrolirani prvi, a zatim su ravnomjerno ispunjeni konvencionalnim ili cementnim malterom. Spojevi se mogu napuniti do ravnine jakne. Nakon lupanja, sloj za reljefno-reljef je zatvoren tako da vlaga ne prodire u zidanje. Poroketón. Prententen je lagani građevni materijal koji se proizvodi od punila (pijesak ili leteći pepeo), vezivo (vapno i cement), vode i aditiva za oblikovanje plina. Njegova upotreba u zidanom radu olakšava činjenicu da je dostupna u obliku blokova kao i u obliku kompletnih sistema za izgradnju zidova i stropova. Stoga je lagana, njegova upotreba štedi troškove u dimenzioniranju potpornih struktura i transporta. Porbetonski blokovi su veći od cigle. Oni koji su uživali na nosaču i perifernim zidovima imaju olovke i utor, čineći Maltu samo u vodoravnim zglobovima. Tako su potrebni i mnogo manje zločenih zglobova i zidanih djela. To je nezapaljiv, regulira omjere vlažnosti u unutrašnjosti i zadomači se. Stone Murviva. Dakle, zidanje reda tretiran je kamenim blokovima koji se mogu naći u više oblika i uzoraka. I kamenoloma na kamenolomu, poznat i kao neravni kamen koji se čuva kao "ruševina zida". Rezultat je manje čist izgled i zidove bez redovnog uzorka. Umjesto toga, kamenolomijski kamen pruža autentičan izgled koji može izgledati odlično. Betonski blokovi Beton je sličan cigli. Budući da su betonski blokovi mnogo veći od opeke, ovaj zidarski rad traje mnogo kraće. Betonski blokovi su stoga vrlo popularni građevinski materijal. Pored toga, obično su pristupačniji od cigle i također su otporni na vatru. Često se koriste uglavnom na temeljima.
Koje vrste zidanog posla mogu naručiti?Savjeti za zidanje
Cigle od cigle i betonskih blokova Kameni kamen ili zidovi od opeke, potporni zidovi, postovi, ukrasne ili funkcionalne konstrukcije Izgradnja i popravak dimnjaka Popravak oštećenih zidova i razmjenjivanje oštećenih ili ludih cigla i zida Izgradnja kamenih zidova sa ili bez Malte Livenje betonskih stubova, osnova, perilica Popravke cementa Biljke i rastezanje zidova Hidroizolacijske osnove betona, blokova ili kamena Instaliranje pločica prirodnog ili umjetnog kamena Beton Instalacija i rekonstrukcija ukrasnih kamena i arhitektonskih detalja kao što su prozori, Arkiere i slično. Instaliranje kamenih staza, terase, požara, stepenica Izlivanje betonskih stepenica i trotoara Dolazak iz betona, šljunka, pločica ili iz kamena
Savjeti i savjeti
Dobar zadatak je osnova Napišite u zadatku što je moguće moguće opis onoga što radite za izvođenje i u kojoj mjeri da biste točno shvatili kakva je vaša ideja. Provjerite za realizaciju Da biste bili sigurni da su svi radovi napravljeni kvalitet, provjeravaju rad tokom njenog kursa kao i nakon što ga završi. Budžet i vrijeme Ne zaboravite dodati svoje zahtjeve za završetak implementacije. Ako imate određeni proračun koji treba slijediti, imajte na umu da je davatelj usluga već na početku.
Često Postavljena Pitanja
Zašto potražiti stručnjaka za zidanje u Wilio-u?
Tražite praktičan stručnjak za zidano radu? Da li trebate predložiti kuću u prostorije za čizme, višak sprata, zamijenite jezgru ili promijenite stan, pomoći ćemo vam da pronađete stručnjaka za zidanje. Naši masoni mogu se nositi sa svime sa položaja garaže, kroz pobunu potkrovlja, dodajući zimske vrtove u zgradu kuće iz temelja. Ušteda vremena i novca uspoređujući ponude i odabir najbolje ocijenjenih majstora iz svoje okoline. Wilio će vam pomoći da pronađete zidove stručnjake koji će sve napraviti od temelja, zidova nosača i stubova do dimnjaka ili kamina. Kvaliteta, po povoljnoj cijeni i kad vam treba.
Šta su zidowwork?
Zidarski rad uključuje izgradnju svih izgradnje kombinirajući materijale pomoću maltera. Malta je oblik cementa koji čuva strukturu cigle, betona, kamena, mramora i drugih materijala nakon sušenja. Zidni materijali koriste se za zidani rad, ali i prirodno se javljaju u prirodi.
Kako pronaći masonski stručnjak u mom kvartu?
Najbolji način za pronalaženje stručnjaka za zidano radu je ući u potražnju Wilio. Poslat ćemo vašu potražnju stručnjacima sa potrebnim kvalifikacijama i moći ćete izbora iz nekoliko menija iz masona koji znaju posao koji treba učiniti kada vam treba. Zatim usporedite ponude, pročitajte ocjenu i recenziju od kupaca i pogledajte fotografije gotovog zidanog rada za odabir prave osobe na vaš projekt.
Mogu li zidano raditi sam?
Mnogi zidarski rad su složeniji nego što se možda čini. Dekorativni zid u vrt koji nije nazalan može izgraditi i domaćim šilom. Ali što se tiče izgradnje potpornih zidova, izgradnja temelja ili je potrebno da gospodaru znaju u skladu sa arhitektonskim planovima i crtežima, radije ostavite ovaj rad na profesionalcima. Sigurno ćete biti sigurni da je sav zidani radovi napravljeni kvalitet i da će zgrada biti sigurna i izdržljiva.
Imam materijala na masonyjevom djelu da me dostavi ili mi zidovi donosi vaše?
Cigle i drugi građevinski materijali moraju se plaćati ili isporučiti ili isporučiti nakon savjetovanja s masonom. Uvijek provjerite imate li sav potrebni materijal. Najbolje je složiti koji materijali trebaju se kupiti prije potvrde citata na zidanom radu.
Koliko dugo traje zidanje?
Dužina zidanog rada ovisit će o tome kakvu vrstu rada odlazi iz količine pripremnih djela i koliko će metra biti zida. Manja zidanja može područiti zgodnog masona za nekoliko sati, dok veći projekti poput zgrade zgrade, traju nekoliko tjedana.
Koji je tip materijala najbolji od zidanog rada?
Odgovor na ovo pitanje u velikoj mjeri ovisi o određenom projektu. Ovisno o stilu, potrebama i strukturnim plasmanima koji će biti zidarstvo primjereno je razmotriti različite materijale. Na primjer, ako se struktura nalazi u vanjštini, morat će biti materijal koji je izdržljiv i otporan na vremenske uvjete. S druge strane, ako će elementi dizajna interijera biti važniji izgled konačnog proizvoda, umjesto što je otporan.
Koliko dugo zidanje?
To ovisi o vrsti masarnog rada, od iznosa pripremnih djela potrebnih i koliko će metra biti zida. Prosjek masona može položiti 280 do 500 cigla dnevno. Manji rad se može obaviti za nekoliko sati, dok veći projekti poput zgrade izgradnje mogu trajati nekoliko tjedana.
DemonstracijaDemonstracije realizacije naših pružatelja usluga
profile image
Zidanje, zidar
Hamdija O.
profile image
Zidanje, zidar
Enes P.
profile image
Zidanje, zidar
Selver C.
profile image
Zidanje, zidar
Izet B.
profile image
Zidanje, zidar
Selver L.
profile image
Zidanje, zidar
Sejad Y.