Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Drvena ograda

Tražite graditelja za drvene ograde? Imamo 25.303 graditelja u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.783 registrovani profesionalci
87.828 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Drvena ograda Cijena

Koliko koštaju drvene ograde? Za drvene ograde često pružamo sljedeće usluge: izmjera terena, projektovanje drvene ograde, izrada i montaža ograde. Cijene drvene ograde su oko 15-35 eura po m2. Najskuplji predmet u drvenim ogradama je obično javorovo drvo. Dodatni troškovi mogu uključivati: opremu za kopanje temelja, brusilicu, lak za drvo, što košta u prosjeku 15-60 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 25.303 provajdera. Ne tražite dalje: drvene ograde cijene, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.783 registrovani profesionalci
87.828 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Drvena ogradaProsječne cijene

Niska cijena81 225,00 КМ/komad
Prosječna cijena101,80 КМ/komad
Visoka cena128,75 КМ/komad
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik drvenih ograda

Da biste saznali tačnu cijenu drvenih ograde, pošaljite zahtjev našim dokazanim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji drvenih ograda.

Ograda Stupac Neimetpnová97,50КМ / komad
Smanjenje ograde Neprimjereno drvene postove i nedostatke promjera 100 - 150 mm sa spuštenim i sabijanjem, ali bez kolapsa konja
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Stupac ograde impregnirana105,00КМ / komad
Oprema drvenih stubova i lukova promjera 100 - 150 mm sa spuštenim i zbijanjem, ali bez rukava bunara, impregnacije donjeg dijela slajda ili katrana prije nego što se tar
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Drvena ograda lamela.70,00КМ / komad
Drvena ograda Lamela 180 x 180 cm Prirodna impregnirana
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Drvena ograda80,00КМ / komad
Drvena ograda 178 x 80 cm Prirodna impregnirana
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Ograde, kapijeKoliko koštaju ograde i kapije? Često pružamo sljedeće usluge za ograde i...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Prilikom izgradnje drvene ograde, faktor je određivanje za mnoge cijene. Dobra vijest je da drvene ograde pripadaju tržištu za čvrste ograde na najjeftinije. Pri tome nude ne samo zaštitu kvalitete i život, već i prirodni materijal. Cijena drvene ograde određena je za zajednički metar. Trošak drvene ograde je od 40 do 100 i više eura. Naravno, brojni faktori odlučuje o rezultirajućoj cijeni. Najskuplji dio drvene ograde prirodno je materijal i posao. Materijal se može podijeliti u dvije kategorije. Prva su slovačka šuma. Meka poput acata, smreke ili borove. Pripadaju najjeftinijih prenosa ograde. Međutim, potrebno je računati na redovno održavanje i niži život. Hrast ograde su masivne, drvene tvrde, ali cijena je nešto više. To je slovačko drvo, pa drvo je dostupno, obično nema potrebe čekati i sa parcelom desetina godina pri odgovarajućoj njezi. Egzotična šuma - dolaze iz Južne Amerike ili Afrike. Evo cijene najviše. Istovremeno imaju egzotično ne samo imena, već i izgled. Ovo je borba protiv duge života. To su masivne ograde koje zaslužuju kvalitetne fitinziranje, obradu i na taj način prirodno povećava cijenu za rad. Međutim, bila je sramota napraviti takvu ogradu. Dodaci drvenoj ogradi mjere se različiti. Možete koristiti vrh kovanja, raznih luksuznih dodataka ili izrezanja. Što je zahtjevnija obrada, to je, naravno, viša cijena ograde. Do cijene utječe i na površinski tretman koji se odlučite liječiti i slikati. Drvena ograda koju morate slikati kvalitetne lakirane likovne likovnice čija cijena također varira. Ovdje je preporučljivo savjetovati se direktno sa stolarom koji će preporučiti odgovarajuću osnovnu sliku i premaze. Za cijenu Torbe razlikovati je li to izgradnja nove ograde ili, na primjer, popraviti ga. Orpava na drvenim polu-semirima lakše je, moguće je zamijeniti samo oštećene panele i stoga je i drvena održana ograda značajno jeftinija nego u ostalim vrstama ograde. Troškovi rada za stavove i održavanje i obnovu drvene ograde varira iz regije i kvalitete. Međutim, možete usporediti različite majstore i stolare za Wilio, koji će se ugrize kao reference i citat. Pronađite svog master-a, skrive savršene drvene ograde na najpoželjniju cijenu.