Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Fotonaponski sistemi

Tražite električara za fotovoltaiku? Imamo 21.212 električara u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.894 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Fotonaponski sistemi Cijena

Koliko košta fotonapon? U fotonaponskoj industriji često pružamo sljedeće usluge: pregled, montažu, pomoć pri dobijanju novčane pomoći. Cijene fotonaponskih ćelija su oko 3200-3600 eura po komadu. Najskuplja stavka u fotonaponskoj opremi obično je ugradnja fotonaponskih panela na teško dostupna mjesta. Dodatni troškovi mogu uključivati: energetski certifikat, pretvarače napona, nosive konstrukcije, koji koštaju u prosjeku 20-150 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 21.212 provajdera. Ne tražite dalje za svoju cijenu fotonaponskih uređaja, sa nama ćete dobiti najbolje ponude i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.814 registrovani profesionalci
87.894 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Fotonaponski sistemiProsječne cijene

Niska cijena8 057,50 КМ/komad
Prosječna cijena8 666,95 КМ/komad
Visoka cena9 000,00 КМ/komad
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik PhotoVoltaiky.

Da biste saznali tačnu cijenu fotovoltaika, pošaljite zahtjev našem certificiranom stručnjaku, a zatim dobivate više ponuda. Molimo pogledajte cijene za svaku uslugu u fotonaponskoj kategoriji.

Pripremni rad87,50КМ / sve
Pripremni radovi prije postavljanja panela do 8 ploča
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Ugradnja rešetke nosača za fotonaponske ploče37,50КМ / komad
Instalacija rešetke nosača za fotonaponske ploče za sidrenje u pločicu, valoviti list
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Changer za napon.3 250,00КМ / sve
Instalacija i spajanje naponskih pretvarača iz DC - AC do bifazike
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Solarni fotonaponski sistem6 000,00КМ / sve
Solarni jednofazni fotonaponski sistem domaćinstva sa potrošnjom do 3500 kWh. Instalirana elektrana elektrana 2.12 kwp. Sistem uključuje: 8 x solarnu 270 WP Photovolta ploču, prenapona, konektori i kablovsku i podršku konstrukciju.
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
ElektričarKoliko košta električar? Često pružamo sledeće usluge za električare: priključak struje, ugradnja...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Prednosti solarne energije Solarna fotonaponska energija je čista energija Jedan od glavnih razloga za odlučivanje za solarna energija svjesni je da radite nešto dobro za okoliš. Za razliku od tradicionalnih izvora energije, PV ploče u proizvodnji električne energije ne ispuštaju štetne stakleničke plinove, ne zagađuju podzemne vode ili na neki drugi način ne iscrpljuju nikakve prirodne resurse. Pored toga, pomažete u zaštiti planete smanjenjem vaše ovisnosti o ne-obnovljivoj energiji. Svaki put kada koristite solarnu energiju, umjesto upotrebe fosilnih goriva, pomoći ćete sačuvati netaknute uzemljene resurse, ali barem jednu generaciju. Solarna FV energija je tiha i neupadljiva Nećete se morati brinuti da će zvuci u proizvodnji solarne energije biti ometani kada ste kod kuće ili u vrtu kao što bi bilo u nekim tradicionalnim dizelskim generatorima ili drugim neto energetskim alternativama. Za razliku od nekih sustava za proizvodnju energije, solarna FV energija je potpuno tiha i ne miješa se u vaše svakodnevne aktivnosti. Na isti način fotonaponski paneli su vizualno neupadljivi. Većina vlasnika kuća odluči da se fotonaponski solarni paneli postavi na krov na mestima koja nisu vidljive sa nivoa terena, koristeći inače neiskorištene prostorom za nekretnine. Čak je i instalacija FV solarnih panela jednostavna i jednostavna, bez prekida rada domaćinstva. Solarna FV energija smanjuje energetske račune Solarni fotonaponski sustavi energije mogu smanjiti energetske račune nekoliko značajnih načina. Budući da napravite dio vlastite električne energije, možete značajno smanjiti financije koje plaćate sa svojim davateljem energije. Ako živite u regiji u kojoj cijene energije rastu i padnu potražnju nakon toga, imate sreće. Mnoge vlade pružaju subvencije za pokrivanje početnih troškova za instaliranje FV panela kroz porezne olakšice i druge stimulusne programe. FV paneli ne zahtijevaju odlično održavanje Operativni troškovi fotonaponskih ploča su minimalni, čak i u usporedbi s drugim čistim izvorima energije. U velikoj mjeri je zbog činjenice da solarni paneli zahtijevaju malo održavanje, uključujući dugoročno, jer u osnovi nema pokretnih dijelova, nema što se ne treba slomiti i ne trebaju se redovito podmazati za održavanje njihove funkcionalnosti. Rade sami. FV solarni sistemi mogu se prilagoditi Neka vaše energije trebaju bilo koji, solarni paneli mogu se konfigurirati kako bi odgovarali vašim potrebama. Bez obzira da li imate dvorcu ili modernu porodičnu kuću, možete dizajnirati vaš tačan sustav koji vam je potreban da biste napravili energiju koju planirate i trebate iskoristiti prednost. Fotonaponski solarni paneli pružaju čistu i obnovljivu energiju koja je za vaš otkup novčanika. Svaki put kada pogledate mjesečne račune, nasmiješete se kada saznate koliko ste se spremili putem fotonaponaika tokom cijele godine. Pored toga, bit ćete ideja da radite nešto za održivost prirodnih resursa i planete spašavanja, aerodrom za srce dobar osjećaj.