Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Infracrveni paneli, infracrveno grijanje

Tražite električara za infracrvene panele? Imamo 16.303 električara u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Infracrveni paneli, infracrveno grijanje Cijena

Koliko koštaju infracrveni paneli? Za infracrvene panele često pružamo sljedeće usluge: fokus, montaža, održavanje, povezivanje. Cene panela za grejanje se kreću oko 216-295 evra po komadu. Keramički infracrveni paneli su obično najskuplji predmet unutar infracrvenih panela. Dodatni troškovi mogu uključivati: bežični termostat, plafonski okvir za montažu, hromirani nosači za panele, troškove transporta koji koštaju u prosjeku 10-70 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 16.303 provajdera. Ne morate više tražiti: cijena infracrvenih panela, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.814 registrovani profesionalci
87.890 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Infracrveni paneli, infracrveno grijanjeProsječne cijene

Niska cijena540,00 КМ/komad
Prosječna cijena615,60 КМ/komad
Visoka cena738,00 КМ/komad
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik infrapanala

Da biste saznali tačnu cijenu infrapanela, pošaljite upit našim certificiranim stručnjacima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji infrapana.

Infrapanel 250 W.645 825,00КМ / komad
Infrapanel iz aluminijskog lima u prahu sa snagom od 250 W.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 900 W.1 377,50КМ / komad
Infrapanel iz aluminijskog ploča u prahu sa snage 900 W.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 350 W.875,00КМ / komad
Infrapanel iz ESG sigurnosnog stakla sa snage 350 W.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Infrapanel 540 W.1 190,00КМ / komad
ESG Strukturirano staklo infrapanel 540 W.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Instalater centralnog grijanjaKoliko koštaju grijanje i kuriri? Često vršimo sljedeće usluge grijanja i kurirske...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Nije važno da li idete u novu zgradu, mijenjajući funkcionalnost zgrade ili rekonstrukcije, grijanje termalnih talasa uvijek se može obaviti u relativno niskom trošku. Takvo grijanje ne zahtijeva gotovo da nema građevinskog tehničkog pripremnog rada. Samo unaprijed pripremljeni priključak na 230 V - bilo u utičnici ili direktnom vezu kabela. Jedinice za grijanje mogu se postaviti konvencionalno na postojeće prostorije (na primjer, ispod prozora) kao ukrasni dizajn zida ili udobno za strop (bez granice namještaja). U instalaciji će vam definitivno povesti: Infrapanel instalacija u standardnu ​​porodičnu kuću ne traje duže od jednog dana, Ugradnja infracrvenih ploča jednako je o takvom "problemu" jer vam izaziva da planirate svjetiljku. Sobna temperatura: Osjećam se kao klasično grijanje, Bez vrtla i prašine, Nema gubitka kisika i vlage, bez toplotnih gubitaka, brzo podešena i postavljena temperatura, Suvi zidovi, bez obruba i kalupa. Za razliku od klasičnih infracrvenih sustava grijanja, predmeti u sobi i dok se ne zagrija zrak. Ova metoda štedi energiju potrebnu za stvaranje ugodne klime za stanovnike kuće. Sva tijela u sobi nakon grijanja kasnije rade kao sekundarni izvor topline. A budući da sistem ne sadrži nikakve cijevi, kotler, kotlove ili dimnjake, nema termičkih gubitaka. To štedi 30 - 50% energije u odnosu na klasično grijanje. Druga ušteda uzrokuje činjenicu da ćemo s infracrvenim zagrijanjem postići uporedivi osjećaj topline kao konvencionalne sustave na temperaturi zraka ispod 3-4 ° C. Da bi se smanjila temperatura zraka samo za 1 ° C štedi 5 - 6% energije. Neki infracrveni sustavi grijanja ne zahtijevaju održavanje. Ne sadrže nikakve pokretne dijelove ili tečnosti. Nakon kupovine dobivate petogodišnju garanciju za greške na proizvodnju proizvoda. Život konvencionalnih sistema grijanja je 15 - 20 godina. Život sofisticiranijih infracrvenih sustava grijanja je preko 30 godina. Često traju do 50 godina. Trajne vrijednosti i zaštita okoliša U prošlim ljudima s jedne strane uzete iz okruženja više sirovina, kao što je priroda ponovo razvila (na primjer, ulje), ali također udarajući okolinu s otpadom. InfraVmiscing u tom smislu nije samo ekonomski i ekološki, već i obnovljivi oblik grijanja ako ćemo koristiti solarnu energiju pored proizvodnje energije. Na ovaj način svi mogu doprinijeti osobnoj odluci da zaštite okoliš.