Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Iskop,iskop zemlje

Tražite građevinara za radove na iskopu? Imamo 22.986 graditelja u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.891 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Iskop,iskop zemlje Cijena

Koliko koštaju radovi na iskopavanju? Često pružamo sljedeće usluge za iskopavanje: pružanje teških radova iskopa za kuće, bašte i uređenje okoliša. Cijene jaružanja su oko 30-55 eura po satu. Najskuplja stavka u radovima na iskopu obično je jaružanje inženjerskih mreža. Dodatni troškovi mogu uključivati: bušenje u zemlju i transport bagera, koji košta u prosjeku 10-30 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 22.986 provajdera. Ne tražite dalje: cijena iskopa, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.814 registrovani profesionalci
87.891 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Iskop,iskop zemljeProsječne cijene

Niska cijena95,00 КМ/sati
Prosječna cijena112,50 КМ/sati
Visoka cena130,00 КМ/sati
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik radova na iskopavanju

Da biste saznali tačnu cijenu radova na iskopama, pošaljite zahtjev našim provjerenim stručnjacima, a zatim dobivate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji bage za iskop.

Širina ribe do 600 mm75,00КМ / m3
Tvrda širine zrna do 600 mm uložena i raspakirana s DNK-om u propisanom profilu i diplomiranju, s iskopavanjem na susjednom terenu na udaljenosti do 3 m od uzdužne osi utora ili sa punjenjem rova ​​na Transportni sastav u stijeni 3 do 100 m3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubina Jam - ručni rov142,50КМ / m3
Dubina džema - ručni rov u rogonu klasu 3 - Ručno obrada.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubina neodoljive džem i zareza27,00КМ / m3
Dubina raspakiranih jama i zareza, isključujući proreze sa kosim zidovima za podzemni kanal, s DNK naseljem u propisani profil i gradijent, u rokiju 3 do 100 m3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Dubina džema i Rhy - Ruka99,50КМ / m3
Dubina džema i Rhy u ograničenom (izgrađenom) prostoru do 30 m3 - ruku u rock 3.
Zajedno
m3
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Zemljani radoviKoliko koštaju zemljani radovi? Prilikom zemljanih radova često pružamo sljedeće usluge: osiguranje...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Koliko ćete vas koštati bazarskih radova? Da li trebate iskopati osnove na kući, podrumu ili radionici? Implicitno uređenje pejzaža u vrtu ili prilagodite prilaz na nekretnini? Pa da li definitivno ne želite raditi lopate kao da je bilo uobičajeno pre nekoliko godina? Rješenje je naručiti mehanizaciju namijenjenu radu iskopa. Sigurno će vas zanimati koliko djela stoje. Prije nego što počnete kopati Jednom prije nego što se kašika bagre ugrize u zemlju, trebali biste staviti mjesto za provjeru geodeta da biste postavili prisustvo svih inženjerskih mreža, podzemnih voda i gasova. To će izbjeći opasne situacije, ali i sa bilo kojim zamjenike za nastalu štetu. Općenito se preporučuje opremanje svih potrebnih dozvola za izbjegavanje bilo kakvog problema. Sat vs. količina Najčešće obavljeni radovi na iskopavanju pripada iskopu kućišta, bazena za iskop, vrtne jezera, odvodnih jama, iskopavanja za inženjerske mreže i slično. Koliko takav rad stoji? Cijena radova iskopa ovisi o tome šta radu ide. Najmanje i jednostavniji radovi, dobavljači naplaćuju satnicu. Jednosatni strojni rad može izaći na 17 do 30 eura, ovisno o tome koja se mašina koristi (traktorbager, mini-kopač itd.). Općenito, više sati će poduzeti rad, niža satnica sata. Troškovi veće zemlje zemlje i iskopavanja računa se na nazvan materijal. Međutim, konačna cijena za rad može se povećati - dobavljači mogu naplaćivati ​​transport stroja i slično. Važno je shvatiti da troškovi iskopanih radova mogu utjecati i na teške uvjete, na primjer: vlažni tereni, složeni pristup sferi iskopavanja (lokacija), prekomjerne količine velikog kamenja, nalete na donju vodu i Podzemne instalacije. Cijena rada iskopa može se povećati ili opadati čak i ovisno o roku implementacije i količini posla i njenog raspona.