Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Mašinsko malterisanje

Tražite mašinskog maltera? Imamo 22.944 maltera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.812 registrovani profesionalci
87.889 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Mašinsko malterisanje Cijena

Koliko koštaju mašinski malteri? Za mašinske malterisanje često pružamo sledeće usluge: pregled objekta, kalkulaciju cene, malterisanje unutrašnjih i spoljašnjih zidova mašinama za malterisanje. Cene malterisanja zidova su oko 34-77 evra po m2. Najskuplji predmet u mašinskim malterima je obično višeslojni malter. Dodatni troškovi mogu uključivati: iznajmljivanje mašine, lopatice, libele i valjka, koji koštaju u prosjeku 5-50 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 22.944 provajdera. Više ne morate da tražite: mašinski malter cena, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.812 registrovani profesionalci
87.889 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Mašinsko malterisanjeProsječne cijene

Niska cijena17,50 КМ/m2
Prosječna cijena22,75 КМ/m2
Visoka cena30,00 КМ/m2
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik mašinskog maltera

Da biste saznali tačnu cijenu matičnih maltera, pošaljite zahtjev našim provjerenim profesionalcima, a zatim dobijate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji mašina.

Unutrašnji sanacijski malter plafona40,00КМ / m2
Unutarnja reparation gipsa stropova - strojni gipsa, strojevi debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Unutarnji sanacijski gipsani zidovi34,25КМ / m2
Zidovi od gipsane sanacije - mašinski malter, strojevi debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Vanjska sanacija gipsane sofit42,50КМ / m2
Vanjski senzori maltera sanarskim sanarijama - strojno malter, strojevi debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Vanjski sanacijski zidovi gipsanja36,75КМ / m2
Vanjski sanacijski zidovi maltera - Mašinski malter, mašinski premaz debljine 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Žbukanje, malterisanjeKoliko košta gips? Za žbuke često pružamo sljedeće usluge: ciljanje i obračun...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Koliko košta gipsa? Razmatramo malterisanje kao kvalificirani posao koji uključuje primjenu maltera u izgradnju nove kuće ili u rekonstrukciji stanovanja. Znamo nekoliko vrsta gipsa - unutrašnjost i eksterijer, gips, vapno-cement, mašinu ili ruku. Slijedi da se malteri mogu podijeliti sa različitih gledišta i ako želite stvarno kvalitetan malter, morate odabrati pravu. Šta sve utiče na cijenu maltera? Čimbenici koji utječu na troškove malterisa je mnogo. Uprkos činjenici da posao može izgledati slično, ne biste trebali automatski očekivati ​​istu cijenu da biste platili komšiju. Veliki utjecaj na cijenu žbuke ima broj kvadratnih metara, ali i složenost rada. Logično je da su ivice, uglovi, uglovi i stropovi složeniji. Komplicirano može biti i visoki stropovi (potreba za korištenjem skela), stropne ukrasne šine ili drugih stropnih ukrasa. Cijena žbuke također može povećati neravni zid ili površinu. Procjene cijena različitih vrsta gipsa Trenutno mnogi građevinski firmi primjenjuju malterske mašine. Mašinski malteri imaju jednu veliku prednost - vrijeme primjene je otprilike na pola kraće nego u ručnim malterima. Međutim, ne pripada samo brzini depozita, već i kvalitetan dizajn. Cijena je također adekvatna. Gips gips je među vrlo popularnim vrstama gipsa. Izgleda savršeno, predstavnik, pa se vrlo često koristi u društvenim prostorima, uredima i slično. Gips malteri su pogodni za ručnu i mašinu. Ako se odlučite za mašinski malter, procjena cijena kreće oko 9 do 13 eura po m2. Lainno - cementni malter može se koristiti u sobama s većom vlagom - kupaonica i kuhinja. Takva malter može biti glatka ili strukturirana i može se primijeniti na stroj. U usporedbi s gipsnim gipsama, cijena se procjenjuje na 7 - 8 eura po m2. Lime-gipsa bez dodanog cementa je klasična druga malter. Može biti glatka, gusta ili štukatura. Ako se odlučite za ovu vrstu žbuke, platit ćete 10 - 12 po m2. Prethodne linije pokazuju da su cijene maglova za maglove različite. I koliko plaćate ovisi o mjestu u kojem živite. Ako imate praktične majstore u svom kvartu, može se pretpostaviti da se ubraju. Dobar rukovatelj matherske žbuke može imati zakazani rad nekoliko tjedana, a mjeseci unaprijed i više novca može se zatražiti za dobar rad. Stoga ne ustručavajte i pokušajte tražiti plastiku mašina na Wilio već danas.