Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Mreža za prozore, mreža za vrata

Tražite roletne za prozorske mreže, mreže za vrata? Imamo 17.330 roletne u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.714 registrovani profesionalci
87.707 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Mreža za prozore, mreža za vrata Cijena

Koliko koštaju prozori i mreže za vrata? Često pružamo sljedeće usluge za prozorske mreže i mreže za vrata: proizvodnja i ugradnja mreža za prozore i vrata. Cijene komarnika za vrata i prozore su oko 25-120 eura po komadu. Najskuplji artikl u mrežama za prozore i vrata obično je proizvodnja automatske klizne mreže protiv insekata. Dodatni troškovi mogu uključivati: postgarantni servis i ručke, koji koštaju u prosjeku 10-15 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 17.330 provajdera. Ne tražite dalje: mreže za prozore, mreže za vrata, od nas ćete dobiti najbolje ponude i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.714 registrovani profesionalci
87.707 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Mreža za prozore, mreža za vrataProsječne cijene

Niska cijena62,50 КМ/komad
Prosječna cijena181,00 КМ/komad
Visoka cena280,00 КМ/komad
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorMreža cjenika na prozorima i vratima

Da biste saznali tačnu cijenu za prozore i vrata, pošaljite zahtjev našim provjerenim stručnjacima, a zatim dobivate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji Mreže na prozorima, vrata na vratima.

Mesh insekata na prozoru38.75КМ / m2
Vrat insekata insekata - fiksno, standardna siva mreža. Ispušta dovoljno svjetla i sprečava insekte prije ulaska u unutrašnjost.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Mrežica insekata na vratima38.75КМ / m2
Mreža od insekata vrata - fiksna, standardna siva mreža. Ispušta dovoljno svjetla i sprečava insekte prije ulaska u unutrašnjost.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Savjetovanje62.5КМ / sve
Konsultacije pri odabiru mrežica insekata na vrata i prozore.
Zajedno
sve
Unesite potražnju
Instalacija75.0КМ / sati
Satna brzina prilikom instaliranja insekata na vrata i prozore.
Zajedno
sati
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Vanjsko sjeniloKoliko košta sjenčanje na otvorenom? Za vanjsko sjenčanje često pružamo sljedeće usluge:...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Koliko nettiranja na stalku za Windows? Cijene mrežastih mreža ovise o njihovim veličinama, tipom materijala i prozora. Prosječna cijena kreće se od 30 do 40 eura. Vrste mreže na Windows-u Obično ispunjavate tri vrste mrežice. Izvlačenje su dizajnirane za preuzmi iz prozora. Bočne čvrstoće se obično koriste za kliznu vrata i funkciju kao dio vrata. Suspenzija je postavljena u okvir koji će se otvoriti ili zatvarati kao roletne. Vrste rešetki do mrežice insekata Tip rešetke ima utjecaj na troškove. Oni uključuju: poliester ili polipropilen i aluminij od nehrđajućeg čelika. Poliester je najčešće korišten u obliku mrežice i čisto očišćenom sapunom i vodom. Otporan je na kandžne kućne ljubimce, idealne za stambene kuće. Nehrđajući čelik je čvrst od poliestera. Pruža sigurnost i dostupan je u različitim bojama. Aluminijum može biti zamjena za nehrđajući čelik i ima prednost manju hrđenju. Vrsta prozora i vrata Okviri za izvlačenje prozora su pogodni za gotovo svaki prozor. Njihova cijena je veća zbog materijala i ugradnje. Klasična vrata sa kliznim otvorima držite mrežu na svom mjestu i zaštitite unutrašnjost od letećih insekata. Mreža se takođe može napraviti za mjerenje. Obično se izrađuje od aluminija, instaliran je prema vrsti prozora ili vrata koje imate. Troškovi Ako naručite više od jedne mreže, cijena može biti niža. Troškovi ovise o radu i neto broju. Međutim, cijena se može povećati ako imate nestandardnu ​​vrstu vrata ili prozora. Prosječni troškovi Materijal i ugradnja insekata 400 - 2.600 EUR Fiksni materijal i ugradnja mreže od insekata 250 - 400 EUR Materijal i ugradnja nagibne montaže protiv insekata 205 - 4.200 EUR Materijal i ugradnja kliznih mreža insekata 250 - 4.200 EUR Kako nastaviti? Idealno je dobiti najmanje tri citata. Provjerite referencu na pojedine stručnjake, njihov rad i također iskustva Wilio.