Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Restauratorska žbuka

Tražite gipsara za sanaciju žbuke? Imamo 23.602 maltera u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.803 registrovani profesionalci
87.880 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Restauratorska žbuka Cijena

Koliko košta renoviranje maltera? Često pružamo sljedeće usluge za sanaciju žbuke: dijagnostiku podobnosti, prikladnost žbuke, površine, pripremu zidova, nanošenje žbuke. Cijene maltera za lakše isparavanje vlage sa zidanih zidova su oko 0,35-1,6 eura po kg. Najskuplji predmet u sanacijskom malteru je obično malterisanje vlažnih i slanih zidova u enterijerima i eksterijerima. Ostali troškovi mogu uključivati: troškove transporta, sanacijsku brusilicu, sanacioni rezač, koji koštaju u prosjeku 25-100 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 23.602 provajdera. Ne morate više da tražite: sanacioni malter cena, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.803 registrovani profesionalci
87.880 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Restauratorska žbukaProsječne cijene

Niska cijena875,00 КМ/kg
Prosječna cijena1,65 КМ/kg
Visoka cena4,00 КМ/kg
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik smole žbuke

Da biste naučili tačnu cijenu sanacijskog maltera, pošaljite zahtjev našim provjerenim stručnjacima, a zatim dobijete više ponuda. Molimo pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji sanalacijske gipse.

RODWADS SUBVOLTAGE 10 mm74,50КМ / m2
Reprofitatilacija konstrukcija sa malterom sanacije - 1 sloj debljina 10 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Sistem sanacije na otvorenom, sanacije bez zida12,55КМ / m2
Zidovi vanjske sobe za upoznavanje, debljine sanacije za izravnavanje 1 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Vanjski sustav sanacije bez zida, debljina 3 mm21,75КМ / m2
Zidovi sobnih prostorija na otvorenom, debljina sanacije 3 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Sistem sanacije na otvorenom - Sanalacijski štukacijski malter23,00КМ / m2
Vanjske zidine prostorije za upoznavanje, preostala štukatura malter debljina 4 mm.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Žbukanje, malterisanjeKoliko košta gips? Za žbuke često pružamo sljedeće usluge: ciljanje i obračun...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Koliko su slikari u unutrašnjosti? Prosječni troškovi smanjenja unutrašnjih poslova raspona se oko 1300 EUR. Naravno, cijena se razlikuje ovisno o veličini soba ili korištenih materijala. Dok se započinju sa slikanjem, pozovite profesionalni slikar koji će vas procijeniti koliko će vas cijela realizacija koštati koliko vremena treba. Pripremni radovi uključuju popravke zidova, brušenje, obloge vrata, brtvljenje postolja ili drugih manjih djela. Trošak slikarskog interijera sa kvadratnim metrima Mjera mjerača cijeli prostor koji želite obnoviti da biste imali pregled koliko će vas koštati. Dok slikar ide na posao, oni će mjeriti cjelokupnu površinu koja će biti slikanje i naknadno pokazuje citat. Neki će slikari smanjiti ukupnu cijenu sobu sa sve većim brojem prostorija. Tako kompletno slikanje cijele kuće interijera može biti pristupačno od lomljenih soba nakon jedne. Procjena slikara ponovo će vam pomoći da procijenite pravi raspon cijena vašeg projekta. Boje i materijalni troškovi Kada dobijete ideju o metropulu, možete računati materijalni tip i trošiti ukupnu procjenu. Postoje različite vrste boja: Matte. Trupa boja nema sjajnu površinu i sadrži teksturu izbliza. Ova vrsta materijala najčešća je i najpovoljnija i idealna je za sobe koje su izložene dovoljnom iznosu izravne sunčeve svjetlosti. Smrtonosna boja, nažalost, pokazuje štetu i tragove prilično lako, tako da nije najbolja za zauzete lokalitete domaćinstava. Mat canamel. Matte emajl je manje sklon oštećenju i habanju. Jaja školjka Školjka jaja čini blagi sjaj, ali na prvi pogled nije ništa na prvi pogled. Idealan je za mekšu sobu u kojoj je dobrodošao slabi refleksija. Hemlozk. Ovaj materijal se može lako očistiti - idealno ukrašavanje i oblikovanje kandidata. Visoko sjaj Visok sjaj je prevladavajući kad se dobro završi. Odrasli svjetlost, ali istovremeno otkriva nesavršenosti. Potrebno je nekoliko premaza i stoga će vrijeme sušenja biti duže. Boje za unutrašnjost i eksterijer sadrže različite vrste pigmenta. Oni koji sadrže pigmente koji se brže koriste za interijer za slikarske projekte. Pored toga, vanjske boje moraju biti u mogućnosti oduprijeti oštrim uvjetima poput kiše, vjetra i ekstremnih temperatura. Teksturistički zidovi Teksturirani zidovi zahtijevaju da se više boja budu dovoljno pokrivene. Tekstura već može biti postojeća povišena tekstura formirana spojnom masom ili klijentima mogu zatražiti da slikar nova tekstura primjenjuje specijalizirane tehnike slikanja. Vrste i trikovi Pošaljite fotografiju trenutnog zida vašem slikaru da biste dobili precizniju procjenu onoga što ćete naplatiti za rad na zidu teksture. Mnogi slikari u unutrašnjosti nude i malu uslugu i popravak gips kartona, stropa i običnih usluga. Bilo koji drugi rad i korišteni materijal povećava ukupne troškove. Kako nastaviti? Idealno je dobiti neke ponude od različitih slikara koji bi znali šta će se u cjelini realizacija stajati. Hvala Wilio, možete danas.