Usluge
Kako radi
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se
Dobrodošli u Wilio! Vi gledate Wilio kao neregistriranog kupca
Prebacite se na profesionalni
Navigacija
Usluge
Cjenovnik
O aplikaciji
Preuzmite aplikaciju
Kako to radi
Kako se možemo poboljšati
Kontaktiraj nas
O Wilio
Prijaviti se

Cijena od Vanjske žaluzine

Tražite roletne za vanjske roletne? Imamo 17.217 roletne u ovoj kategoriji. Pošaljite upit.

Započnite
32.814 registrovani profesionalci
87.893 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Vanjske žaluzine Cijena

Koliko koštaju vanjske roletne? Često pružamo sledeće usluge za spoljne roletne: montaža elektro pripreme za vanjske roletne, montaža roletni, konsalting. Cijene vanjskog sjenčanja su oko 160-300 eura po komadu. Najskuplja stavka u okviru vanjskih žaluzina je obično ugradnja sistema za automatsku kontrolu roletni. Dodatni troškovi mogu uključivati: daljinsko upravljanje roletnama, redovno servisiranje i održavanje koje koštaju u prosjeku 20-80 eura. Kada unesete upit, mi ćemo kontaktirati 17.217 provajdera. Više ne morate tražiti: vanjske rolete cijenu, kod nas ćete dobiti najbolju ponudu i kvalitetan rad.

Vidi također:Usluge
32.814 registrovani profesionalci
87.893 riješeni projekti
4.8 od 5 Prosječna procjena naših stručnjaka
226 512 Aplikacijske instalacije
Cijena za: Vanjske žaluzineProsječne cijene

Niska cijena400,00 КМ/komad
Prosječna cijena540,00 КМ/komad
Visoka cena750,00 КМ/komad
Prosječne cijene su samo indikativne. Konačna cijena usluga ovisit će o veličini, poteškoćama, materijalima, kvaliteti i projektu. Dobit ćete samo preciznu cijenu od pružatelja usluga.
Unesite potražnju
KalkulatorCjenik vanjskih rola

Da biste saznali vanjsku vanjsku cijenu rolne, pošaljite zahtjev našim dokazanim stručnjacima, a zatim dobivate više ponuda. Pogledajte cijene za svaku uslugu u kategoriji vanjskih roletnih.

Vanjske plastične rolete107,50КМ / m2
Vanjske plastične roletne jednostavna konstrukcija. Poboljšavaju toplinske značajke prozora.
Zajedno
m2
Unesite potražnju
Pribor za sistem za izolaciju za kontakt15,50КМ / m
Pribor za sistem za izolaciju za kontakt - Roller profil sa integriranim brtvenim trakom i staklenim tekstilnom mrežom sa vertikalnim vodičem vanjskih rola.
Zajedno
m
Unesite potražnju
Ugradnja predodređenog slepog52,50КМ / komad
Instaliranje prilično slijeplje u širinu od 80 cm do 260 cm.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Instalacija podzakonjača55,00КМ / komad
Montaža pod treptača slijepi u širinu od 80 cm do 260 cm.
Zajedno
komad
Unesite potražnju
Povezan cjenikCjenik drugih usluga
Vanjsko sjeniloKoliko košta sjenčanje na otvorenom? Za vanjsko sjenčanje često pružamo sljedeće usluge:...
Pokazati više
Da li su ti informacije korisne za vas?
Korisne informacijeŠta trebate znati
Prednosti vanjskih rola koje biste trebali znati o Vanjske rolete imaju različite pogodnosti. Pored pomaganja regulirajući količinu svjetlosti u sobama, dok štiteći vašu privatnost, pomoć u povećanju sigurnosti stana i dodatnog izgleda vrlo elegantnog. Ne samo da to rade, već su u sljedećim redovima predstavljene i druge prednosti vanjskih rolni. Prednosti vanjskih rola: Mogućnost kontrole svetlosti Ako nemate roletne ili vanjske rolete, tako da nećete ništa učiniti sa dnevnom svjetlošću. Međutim, vanjske rolete omogućuju vam da regulirate količinu svjetlosti u sobi - može u potpunosti spriječiti prodor svjetlosti u unutrašnjost. Zaštita privatnosti Još jedna prednost vanjskih rola je da pružaju potpunu vlasnik privatnosti. Izvinjuju nepoželjnu pažnju u bilo koje vrijeme tokom dana ili noću. Za razliku od zavjesa, nema praznina, kroz koje su mogli kupiti radoznale susjede. Možete izvršiti svoje lične stvari ili raditi bez brige od praćenja ili poremećaja privatnosti. Djeluju kao zvučna izolacija Vanjske rolete su takođe pored svetlosti i buke. I to je sjajna vest za ljude koji imaju lagan san. Nećete čuti zauzete prevoz ili bučne susere. Zahvaljujući tome svaki dan možete spavati u Ružovu. Oni djeluju kao toplotna izolacija Vanjske rolete poboljšavaju toplinsku izolaciju vaše kuće stvaranjem druge "barijere". Zimi vaše stanovanje bolje je drži toplinu, s druge strane, naprotiv, roletne pomažu u sobama ugodnim Chlávkom. Uštedite na računima za energiju Ova tačka je usko povezana s prethodnom. Ako se prenos topline između unutrašnjosti i eksterijera smanji, moći ćete koristiti manje grijanja ili klima uređaja za održavanje prostorija na željenoj temperaturi. Vanjska zaštita okoliša Velika prednost vanjskog rola je da vas štiti i iz vanjskih uvjeta okoliša - od jake vjetra, kiše, oluje i tako dalje. Naravno, možete vas zaštititi čak i sam prozor, ali u jakim olujama mogu se pojaviti njihova oštećenja. Suprotno tome, vanjske rolete pružaju apsolutnu sigurnost iz vremenskih prilika. Proizvode se iz različitih materijala koji su izuzetno otporni na vremenske uvjete. Moderan dodatak vašeg stanovanja Da, obični prozori su u redu, ali izgledaju tako ... obično. Suprotno tome, prozori sa vanjskim roletnima rade ljepše, zanimljive, moderne. Proizvode se u raznim bojama, dizajnu i materijalima i na taj način svi će također odlučiti u svim smjerovima. Pored toga, mogu se montirati na sve prozore, bilo da su oni klasični, ili u nestandardnim veličinama ili oblicima. Najbolje je odabrati boju, dizajn i vrstu materijala tako da se rolete odgovaraju vanjskom dizajnu i arhitekturi vaše kuće. Vanjske rolete su ukupni izbor za poboljšanje vašeg kućišta. Povećajte vrijednost svog imanja Vanjske rolete ulažu u buduću vrijednost vaše kuće.